Mindennapok

4 dolog, amit még a nyáron megtehetsz

4 szuper program, ha szeretnél kicsit magaddal foglalkozni a nyáron.

Nyári jógatábor Pannonhalmán

Mi jut eszedbe Pannonhalmáról? A levendula illata, az apátság nyugalma – pont ideális helyszín egy klassz kis jógatáborhoz. Július második hetében a Kelet-Nyugat Egészségközpont szervezésében meditálhatsz, jógázhatsz, túrázhatsz. Minden részletet itt találhatsz a táborról.

Test- és lélekművelő tábor Kriston Andreával

Kriston Andrea azokat a nőket várja a táborába, akik már tanultak intim tornát, még ha nem is gyakorolják. A táborban mindennap reggel a Duna-parton arc- és szemtornával kezdődik, aztán intimfitnesz, önismereti foglalkozások, táncmeditáció. Több részletet a táborról itt olvashatsz!

4 dolog, amit még a nyáron megtehetsz

Bodywork csoport

A bodywork egy testtudatosságon alapuló terápiás technika, amelynek segítségével fejlődsz, rálátsz viselkedési mintáidra, és tudatosítod azokat. Mélyebben megismered, megéled gyermekkori viszonyaidat, és megérted korai döntéseid hátterét, miközben a mozgásmeditáció révén transzperszonális élményeket is átélhetsz” – ígéri az Integrál Intézet táborajánlója. Részletek itt.

Önismereti és belsőerő-fejlesztő tábor Somával

Két csoportja is indul Somának Zánkán – lesz egy kizárólag nőknek, és lesz egy vegyes csoport is. A tábori időbeosztás mottója: 8 óra munka, 8 óra pihenés, 8 óra szórakozás. Somnak segítői is lesznek a táborokban: egy Nia-oktató és egy művészetterapeuta. Látogassatok el Soma oldalára a részletekért!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top