nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Lehetőségekkel teletöltve cikkek
Nyereményjátékkal töltve

Nyereményjátékkal töltve

A NESQUIK-nél úgy gondoljuk, minden gyermekben ezernyi lehetőség rejlik. Ezért azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy segítsünk nektek, szülőknek előhozni belőlük mindezt, egy extra adag inspirációval. A NESQUIK Studios névre hallgató új online felületünkön nagyszerű tartalmakat, ötleteket és segítséget találtok, hogy gyermeketek kreativitása minél jobban felszínre törhessen és kiteljesedjen. Hiszen mindannyian tudjuk: a legtöbb lehetőség bennük rejlik :)
Avatar
Nesquik
f Ajánlom
NYEREMÉNYJÁTÉKKAL TELETÖLTVE

Játsszatok velünk és nyerjetek!

Vegyetek részt a NESQUIK Studios nyereményjátékában, ahol nagyszerű ajándékokért cserébe most azt kérdezzük tőletek: a ti gyerkőcötök szerint hogy fog kinézni a jövő mentőautója?
Elő hát a ceruzával-filctollal-festékkel-zsírkrétával, és rajzoljátok le nekünk! A gyermekek kreativitását pedig egy pillanatig se fogjátok vissza, hagyjátok, hadd szárnyaljon!

Ha pedig elkészült a rajz, fotózzátok le és küldjétek a képet a Nesquik Studios Facebook-oldalára – csak kattintsatok erre a linkre, és máris ott vagytok: https://goo.gl/km7379

Gyertek, és csatlakozzatok hozzánk! Itt vár titeket is a NESQUIK Studios még több játékkal és persze megannyi további kreatív inspirációval: facebook.com/Nesquik.HU

Megosztás Facebookon