Lehetőségekkel teletöltve cikkek

Egy világot ríkatott meg a gyerekét egyedül nevelő apuka ezzel a fotóval

A férfi felesége a szülésbe halt bele, rá emlékezett a fotóval.

A 43 éves férfi ötéves kislányát, Samet neveli, ahogy ő mondja, főállású apukaként. De apák napi  büszkélkedés helyett Steve Elsby szívszaggató fotóval sokkolta az internetet – feleségére emlékezett, aki sosem tarthatta kezében kislányukat.

Szívszaggató képet osztott meg a gyerekét egyedül nevelő apuka

Sarah még a kórházban belehalt a szülésbe, az asszony sosem tarthatta karjaiban kisbabájukat. Steve a kómában fekvő asszony és a csecsemő egyetlen közös képét osztotta meg, hogy a szülői létről beszéljen. Bevallotta, mennyire nehéz volt neki egyedülálló apukaként, hogy kezdetben mennyien el akarták tőle venni a problémákkal küzdő, koraszülött kicsit, mert azt hitték, Steve egyedül nem lesz képes vigyázni rá, és hogy később mennyire próbált barátkozni a szülőkkel, hogy a kis Sam sok gyerek társaságában lehessen.

Szívszaggató képet osztott meg a gyerekét egyedül nevelő apuka

Öt év telt el felesége halála óta, és bár a gyász nem fáj neki kevésbé, az élet mégis könnyebb lett. Sam boldog, és neki egyedül ez a fontos.

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top