Last minute nyár
Szponzorált tartalom

Nagyszerű fürdők, ahová látogass el még a nyáron 

Van még néhány heted arra, hogy ellátogass azokba a fürdőkbe, amelyek valamiért kiemelkednek a többi közül. Mutatunk néhányat a teljesség igénye nélkül, ahová mindenképpen látogass el még az idén nyáron.

Tudtad, hogy Európa legnagyobb fürdőkomplexuma hazánkban található? A Hungarospa Hajdúszoboszlóban gyógyfürdő, aquapark, uszoda, strand és élményfürdő egyben. Csak a strandon tizenhárom élménymedence várja a pihenni vágyókat. De van a komplexum területén pálmafás, homokos mediterrán „tengerpart” egy 6200 négyzetméteres épített medencével is. Ugye, hogy hívogató?

Nemcsak Európa legnagyobb fürdőjére lehetünk büszkék, hanem a kontinens leghosszabb éves üzemelésű vízi csúszdája, a lifttel megközelíthető, 272 méter hosszú óriáscsúszda, a Kék Anaconda is nálunk található, mégpedig a szegedi Napfényfürdő Aquapolisban. Az pedig csak hab a tortán, hogy a komplexumnak van egy olyan wellnessrészlege, amit csak 16 éven felüliek használhatnak, így ott garantált a nyugodt kikapcsolódás.

Ha szereted a történelmi helyeket, a Gyulai Várfürdő tökéletes választás számodra. A kétszáz éves ősparkban lévő várfürdő tizenkilenc medencével és öt csúszdával várja a kikapcsolódni vágyókat. Van ott wellnesscentrum, szaunapark és koktélbár is, hogy a pihenés tökéletes lehessen.

Ha egyedi élményre vágysz, válaszd a miskolctapolcai barlangfürdőt. A mesés, természetes környezetben kialakított fürdő több évszázada szolgálja a pihenni vágyókat. Akik egy hosszú napot szeretnének a környéken tölteni, a közeli csónakázótavat is meglátogathatják.

magyar fürdők

Ha Makó, akkor hagyma, ha fürdő, akkor Hagymatikum. A Makovecz Imre által tervezett fürdő gyógyrészlege a leghíresebb, vize segít a mozgásszervi, nőgyógyászati, bőr- és ideggyógyászati betegségek kezelésében.

Nemcsak vidéken, a fővárosban is van több olyan csodás fürdő, ahová legalább egyszer érdemes ellátogatni. Még van időd, nyáron menj el a szabadtéri standokra, ha pedig beköszönt a rossz idő, irány a Széchenyi, a Rudas vagy a Gellért fürdő.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top