Last minute nyár
Szponzorált tartalom

Dobd fel az ősz első napjait: 5 irtó szuper program

Mert élményekből sosem elég. Használd ki a jó időt, amennyire lehet! Ehhez 5 programot is ajánlunk!

1. Természetjáró Fesztivál a Dunakanyarban

A Magyar Természetjáró Szövetség idén első alkalommal szervezi meg a természetjárást és a szabadidő aktív eltöltését népszerűsítő, közösségépítő rendezvényét, a Természetjáró Fesztivált. Szeptember 7. és 9. között három napon keresztül színes programkínálattal, túrákkal és koncertekkel várják a természetbe vágyókat.

2. II. Kutyafesztivál

A KutyaFesztivál Magyarország legnagyobb kutyás eseménye lesz, hiszen itt rendezik meg a legtöbb kutya-gazdi programot, itt lesznek a legérdekesebb előadások és bemutatók kutyás témákban, itt lehet majd találkozni és kapcsolatba lépni a legtöbb állatvédő szervezettel egy helyen, akiknek rengeteg adományt gyűjtünk majd a rendezvénnyel szeptember 8-án. Tízéves kor alatt ingyenes a belépés. A belépő 2000 forint, még több információt az eseményről pedig ITT találsz.

Fotó: ZooZoo.hu

3. Zemplén Kalandpark

Sátoraljaújhely városa büszkélkedhet Magyarország leghosszabb ülőszékes libegőjével is. A libegőpálya hossza 1332 méter, tengerszint feletti magassága 250–480 méter, és közel 200 utast tud szállítani egy időben. A Zemplén Kalandpark főbejárata a libegő középállomásánál található, a felső állomásnál pedig egy többszintes kilátóból lehet megcsodálni Zemplén fővárosát, Sátoraljaújhelyt és a környező vidéket.

 

zemplen

Fotó: Zemplén Kalandpark

4. Édes Napok – csokoládé- és édességünnep a Bazilikánál

Ha csak egyetlen édességekkel kapcsolatos program fér bele a naptáratokba, az mindenképpen az Édes Napok Budapest – csokoládé- és édességünnep legyen, melyet szeptember 14–16. között rendeznek meg a Bazilika előtti Szent István téren és a Zrínyi utcában! A budapesti Édes Napok Perugia, Tübingen és Obidos után Európa 4. legnagyobb szabadtéri, ingyenesen látogatható, édességtematikájú rendezvénye.

Fotó: Édes Napok csokoládé- és édességünnep

5. Ökoturisztikai Látogatóközpont, Badacsony

Ismerd meg a Badacsony környékének élővilágát, geológiáját és kultúrtörténetét két kiállítóteremben interaktív tárlatvezetéssel! Tudj meg többet a bazaltvulkanizmusról és a bányászat múltjának titkairól szakvezetett túrák alkalmával! Fedezd fel játékosan a part menti nádasok élővilágát kenukkal!

Fotó: Ökoturisztikai Látogatóközpont, Badacsony

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top