Könnyű hétköznapok

Így csinálj narancsbőr elleni krémet házilag!

Még csak most kezdődik a tavasz, de már a fürdőruhás szezonra készülnek a Válaszkereső olvasói. Hatékony tippek narancsbőr ellen!

A téma örök, a kérdés pedig változatlan: mit lehet csinálni a kellemetlen narancsbőr ellen. Alig sütött ki az első tavaszi napsugár, máris a nyáron járnak olvasóink gondolatai. Sokan voltak arra kíváncsiak a héten, hogy miként szabadulhatnának meg a narancsbőrtől.

Így csinálj narancsbőr elleni krémet házilag!

 

Zura32 azt kérdezi a Nők Lapja Café Válaszkereső oldalán, hogy milyen gyógynövények keveréke lehet jó a narancsbőr ellen. A szakértőnk a segítségére is siet egy recepttel, amit itt elolvashatsz. Ha viszont másik keverékkel próbálkoznál, akkor ezt próbáld ki! Kicsit csípni fog, de megéri.

“Milyen gyakorlatokkal lehet eltüntetni a narancsbőrt?” – kérdezi a Válaszkereső oldalon Azilti90, egy 22 éves, fiatal lány. Bartos Géza szakértőnk a sav-bázis egyensúly visszaállítását javasolja, hogy pontosan, mit is jelent ez, itt kiderül.

Szerencselány kérdezőnk szintén fiatal, de mégis küzd ezzel a problémával. Neki Bán Marianna szakértőnk egy bemasszírozós, illetve méregtelítő kúrát javasol. Mézzel kenegetést javasol, szaunázást és különféle mozgásformákat a narancsbőr eltüntetésére egy másik szakértőnk. Böngésszétek át a Válaszkeresőt, hátha találtok ti is egy jó tippet, nemcsak a narancsbőr ellen.

Persze nemcsak ebben a témában írhattok a Válaszkeresőre, ha téged egészen más érdekel, akkor is érdemes benézned, hiszen szinte bármilyen témában kérdezhetsz, legyen az párkapcsolat, életmód, vagy épp ezotéria – a szakértőink vagy a többi olvasó szívesen segítenek. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top