Kert 2013 alrovat

Személyre szabott nappali a tengerparton, trópusi hangulat a teraszon

Itt a tavasz, a nyár pedig ha lassan is, de egészen biztos léptekkel közeledik, ideje hát készteni egy friss limonádét és a szikrázó vízparti napokat tervezgetni.

Személyre szabott nappali a tengerparton, trópusi hangulat a teraszonA várva várt szabadságodat tó- vagy tengerparton töltöd majd? Miért ne tehetnéd otthonossá az ottlétet egy szellős, vízparti szobával? Az ÄPPLARÖ pavilonnal és elemes bútorokkal bárhol, így akár a vízparton is személyre szabott helyszínt alakíthatsz ki a pihenéshez, baráti beszélgetésekhez.

Az ÄPPLARÖ sorozat természetesen kertek, erkélyek berendezéséhez is nagyszerű megoldásokat kínál. Az időjárást jól tűrő, ellenálló akácból készült bútorok számtalan módon kombinálhatók egymással, ráadásul az ÄPPLARÖ pavilon nagyfokú védelmet nyújt a nap káros sugarai elől.

A szürke tél után színkavalkádra, trópusi hangulatra vágysz? Megértjük. Az idei nyár bútorainak és kiegészítőinek slágerszíneit a trópusok lédús, érett narancsai és a hűvös tengerek türkize ihlették.

Személyre szabott nappali a tengerparton, trópusi hangulat a teraszon
A székekhez, napágyakhoz és napernyőkhöz remekül illenek a narancssárga és türkiz locsolókannák, kültéri kaspók és lámpások. Közkedvelt termékek, mint a ROXÖ sorozat porfestett acél darabjai, és az IKEA PS VÅGÖ fotel is felöltik ezeket a perzselő nyári színeket, csakúgy, mint a hordozható, pillekönnyű HÅMÖ székek és napágyak.

A retró stílusú, narancs és türkiz csíkos MYSINGSÖ strandszék egyenesen egy parton eltöltött napért kiált. Kényelmében mindenképp a sorba illik a gömbölyded vonalakkal és nagyvonalú megjelenéssel bíró SKARPÖ fotel.

A stílusos, széles csíkos RAMSÖ napernyő a nap és az UV-sugarak ellen is kiváló védelmet biztosít (az ultraibolya sugárzás 95,9-97,4%-át visszaveri).

Az élénk színű, vidám bútorokkal, kiegészítőkkel a strandon, a kertben vagy akár a teraszodon is megteremthető a nyaralás és a napernyővel megbolondított finom koktélok varázslatos hangulata. Amint teheted, kapd fel a fürdőruhád, és irány a strand, de a tavaszi szabadtéri ebédekről, napos teraszon eltöltött délutánokról addig se mondj le, amíg beköszönt az igazi nyár!

Személyre szabott nappali a tengerparton, trópusi hangulat a teraszon

További inspirációért és termékekért látogass el weboldalunkra: www.IKEA.hu

Személyre szabott nappali a tengerparton, trópusi hangulat a teraszon

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top