Kerti dekor

Erkély 10 ezer és 50 ezer forintból

Hogy otthonos legyen az erkélyünk, nem kell más, csak egy szék, egy asztal, egy kis hangulatvilágítás, meg mondjuk egy virágkaspó. De mindez mennyibe kerül? Lehet olcsó és lehet szemérmetlenül drága is – mindkettőre mutatunk alternatívát! Adunk ötleteket arra is, hogyan gazdálkodj a rendelkezésre álló térrel és bútorokkal.
Megnézem
Összes kép (1)

A nagyvárosi erkélyek a legritkább esetben hatalmasok, mégis szeretnénk néha kiülni reggelizni, kávézni, barátokkal beszélgetni, és az is örömmel tölt el minket, ha színes virágok néznek be onnan az ablakon. Éppen ezért mi egy erkély berendezéséhez egy asztalt, egy széket és egy virágkaspót vettünk alapul. Ezt egészítettük ki a nyárestéket még hangulatosabbá varázsoló mécsesekkel, egy kényelmes székpárnával, na meg az italunkat a legnagyobb hőségben is hidegen tartó termosszal.

Burzsuj

Az első verziónál nem néztük az árakat, csak válogattuk, ami éppen megtetszett. Így esett a választás a kényelmes és dizájnos, de fehér színe miatt nem feltétlen praktikus kerti székre, a borsos árú, de roppant praktikus, erkélykorlátra rögzíthető kaspóra, vagy éppen a kisebb vagyonba kerülő, kényes anyagú párnára. Ha azt vesszük, hogy egy erkély pár négyzetméter, akkor sok az így elköltött több mint 50 ezer forint, de a végeredmény szép!

Erkély olcsón és drágán

1. Korlátra tehető kaspó, Butlers 3690 forint
2. Fehér kerti fotel, IKEA 16 990 forint
3. Rózsás mécsesek, IKEA 1990 forint / 2 db
4. Kinyitható asztal, Butlers 14 990 forint
5. Virágos termosz, Skandi Trend 6490 forint
6. Párna, Skandi Trend 6490 forint

Összesen: 50 640 forint

 

Hiperolcsó

A második esetben is ugyanúgy figyeltünk a stílusra, mint az elsőnél, de itt már pénztárcabarát módon válogattunk. A székpárnákat az egyik legolcsóbb áruházból szereztük be 500 forintos darabáron, a teamécseseket egy hipermarketből választottuk, és a kinyitható szék és asztal is a piacon felelhető legalacsonyabb árú. A számla így kicsit kevesebb, mint 13 ezer forint lett, és az összkép sem marad sokkal alul a tékozló verzióhoz képest.

Erkély olcsón és drágán

1. Teamécsesek, F&F Home 699 forint
2. Kaspó, H&M Home 990 forint
3. Zöld székpárnák, Jysk 500 forint/db
4. Zöld termosz, IKEA 1690 forint
5. Kinyitható asztal, IKEA 5990 forint
6. Kinyitható szék, KIKA 2990 forint

Összesen: 12 859 forint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top