nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Kerti dekor
Csempéssz tavaszt a lakásba virággal!

Csempéssz tavaszt a lakásba virággal!

Ha a tavasz nagy része nem is arról szól, hogy virágba borult mezőkön szívjuk magunkba a megújult természet erejét, az újjászületés egy kis virágzó szigetét megteremthetjük az otthonunkban is. Ehhez akár már pár szál virág elég lehet, de a tálalás sem mindegy. Sok-sok remek tippet hoztunk.
Békési Emma
f Ajánlom

Akár te magad szeded a csokrot a réten, akár a város legtrendibb virágosánál, akár az aluljáróban áruló nénikétől szerzed be a virágokat, készíts a lakásod stílusához passzoló kompozíciót belőlük! A virágok elhelyezése, a megfelelő vázák, edények kiválasztása külön szakértelmet igényel, és rengeteg lehetőséget rejt. Gyertek és kalandozzatok velünk, hogy végül pompás és illatos virágdíszek színesítsék lakásotokat!

Ha se a nagymama padlásáról, se a saját polcunkról nem tudunk leemelni egyetlen szem vázát sem, mert ami van, az túl kicsi, túl nagy, vagy a színe üt mindent, akkor vehetünk még egyet. Ahogy most körbenéztünk a lakberendezési üzletek tavaszi kínálatában, meglepődve tapasztaltuk, hogy a színes üvegek uralják a palettát. Mi a lila és a zöld árnyalataiból választottunk néhány kisebb és nagyobb vázát.

Csempéssz tavaszt a lakásba virággal!

1. Lila nagy méretű váza, F&F Home 2290 forint
2. Magas lila váza, IKEA 5990 forint
3. Kicsi zöld váza, H&M Home 790 forint
4. Lila palackszerű, IKEA 1490 forint
5. Kicsi zöld váza sárga szegéllyel, Butlers 1490 forint
6. Nagy méretű zöld váza, IKEA 7990 forint

Megosztás Facebookon