nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Kert és balkon
Minden út a kertbe vezet – 15 fantasztikus kerti út

Minden út a kertbe vezet – 15 fantasztikus kerti út

Nagyon fontos, hogy a házhoz vezető járda és környezete már ad egy első benyomást a vendégeink számára rólunk, illetve nekünk is fontos, hogy milyen kép fogad bennünket, mikor hazaérkezünk. Ha tetszik, amit látunk, nagyobb kedvvel térünk haza. Mutatunk néhány inspiráló kerti járdát!
f Ajánlom

Még pár évvel ezelőtt is úgy tartották, hogy az egységes kerti burkolat a szép. Ma már elfogadott, hogy többféle módon burkoljuk kertünket pénztárcánknak megfelelően a különböző funkciók elkülönítésére.

Nagyon fontos, hogy a házhoz vezető járda és környezete már ad egy első benyomást a vendégeink számára rólunk, illetve nekünk is fontos, hogy milyen kép fogad bennünket, amikor hazaérkezünk. Ha tetszik, amit látunk, jobban érezzük magunkat, nagyobb kedvvel térünk haza. Legyen a ház stílusának megfelelően burkolva, kialakítva, legyen biztonságosan használható, masszív, tiszta, hívogató. Legjobb, ha ketten kényelmesen elférnek egymás mellett rajta haladva. Fengsuj szempontból az a megfelelő, ha a bejárati ajtóig nem egyenesen vezet a járda, hanem lágyan ívelten, ezzel is lassítva az energiát.

A kert többi részébe is fontos a megközelítés biztosítása, a járda kialakítása itt már igazodhat jobban a természeti környezethez. Lehet farönköket, lehet termésköveket, bontott téglaburkolatot stb. használni, a lényeg, hogy legyen hangulatos, és legyen természetes hatású, a célnak leginkább megfelelő.

 

Megosztás Facebookon