Kert és balkon

Minden út a kertbe vezet – 15 fantasztikus kerti út

Nagyon fontos, hogy a házhoz vezető járda és környezete már ad egy első benyomást a vendégeink számára rólunk, illetve nekünk is fontos, hogy milyen kép fogad bennünket, mikor hazaérkezünk. Ha tetszik, amit látunk, nagyobb kedvvel térünk haza. Mutatunk néhány inspiráló kerti járdát!

Még pár évvel ezelőtt is úgy tartották, hogy az egységes kerti burkolat a szép. Ma már elfogadott, hogy többféle módon burkoljuk kertünket pénztárcánknak megfelelően a különböző funkciók elkülönítésére.

Nagyon fontos, hogy a házhoz vezető járda és környezete már ad egy első benyomást a vendégeink számára rólunk, illetve nekünk is fontos, hogy milyen kép fogad bennünket, amikor hazaérkezünk. Ha tetszik, amit látunk, jobban érezzük magunkat, nagyobb kedvvel térünk haza. Legyen a ház stílusának megfelelően burkolva, kialakítva, legyen biztonságosan használható, masszív, tiszta, hívogató. Legjobb, ha ketten kényelmesen elférnek egymás mellett rajta haladva. Fengsuj szempontból az a megfelelő, ha a bejárati ajtóig nem egyenesen vezet a járda, hanem lágyan ívelten, ezzel is lassítva az energiát.

Megnézem
Összes kép (1)

A kert többi részébe is fontos a megközelítés biztosítása, a járda kialakítása itt már igazodhat jobban a természeti környezethez. Lehet farönköket, lehet termésköveket, bontott téglaburkolatot stb. használni, a lényeg, hogy legyen hangulatos, és legyen természetes hatású, a célnak leginkább megfelelő.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top