Kert

Egyszerű, de látványos DIY fűszernövényes függőkert

Egy saját fűszernövényes kert minden konyhába jól jön, ráadásul ezúttal a friss bazsalikom és menta egyenesen a plafonról érkezik!

A friss bazsalikom, menta és petrezselyem nemcsak praktikusan kéznél lesz, de nagyon látványosan is fog mutatni ezzel a fűszernövényes függőkerttel! A legjobb pedig, hogy még akkor is megcsinálhatod, ha amúgy nem vagy kreatív ezermester.

Egyszerű, de látványos DIY fűszernövényes függőkert 

Az egészhez csak néhány hengeres fém kávésdobozra lesz szükséged, aminek aljába először lyukakat kell fúrni, majd az egész körlapot konzervnyitóval eltávolítani, és egy kis alufóliás varázslat után visszaapplikálni. A doboz aljába aztán kávéfilter kerül, egy darab drótból pedig akasztót hajtogatunk – de nyugi, valójában sokkal egyszerűbb az egész, mint amilyennek hangzik:

A végeredmény pedig elképesztően látványos: a plafonról lógó fűszernövények friss illatokat varázsolnak a konyhába, az pedig külön szuper, hogy a “cserepeket” kedvünkre, konyhánkhoz igazítva dekorálhatjuk! 

BuzzFeed

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top