Kert

Egyszerű, de látványos DIY fűszernövényes függőkert

2017. Július 07.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás

Egy saját fűszernövényes kert minden konyhába jól jön, ráadásul ezúttal a friss bazsalikom és menta egyenesen a plafonról érkezik!

A friss bazsalikom, menta és petrezselyem nemcsak praktikusan kéznél lesz, de nagyon látványosan is fog mutatni ezzel a fűszernövényes függőkerttel! A legjobb pedig, hogy még akkor is megcsinálhatod, ha amúgy nem vagy kreatív ezermester.

 

Az egészhez csak néhány hengeres fém kávésdobozra lesz szükséged, aminek aljába először lyukakat kell fúrni, majd az egész körlapot konzervnyitóval eltávolítani, és egy kis alufóliás varázslat után visszaapplikálni. A doboz aljába aztán kávéfilter kerül, egy darab drótból pedig akasztót hajtogatunk – de nyugi, valójában sokkal egyszerűbb az egész, mint amilyennek hangzik:

A végeredmény pedig elképesztően látványos: a plafonról lógó fűszernövények friss illatokat varázsolnak a konyhába, az pedig külön szuper, hogy a “cserepeket” kedvünkre, konyhánkhoz igazítva dekorálhatjuk! 

 

BuzzFeed