nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Kert
A luxustól a filléres megoldásokig: ez a kerti bútorok trendje 2015-ben

A luxustól a filléres megoldásokig: ez a kerti bútorok trendje 2015-ben

Itt az idő, hogy megfeledkezzünk a rattanbútorokról és a fehér műanyag székekről, idén több stílusban is találhatunk vonzó alternatívákat. Megmutatjuk az év legérdekesebb irányzatait sok-sok képpel.
NLCafé
f Ajánlom

A kert mint a lakás meghosszabbítása igazából mindig is divatban volt, de idén minden eddiginél profibb bútorok állnak rendelkezésre ahhoz, hogy berendezkedjünk a szabad ég alatt. Egyre több olyan kárpitozott kanapéval is találkozhatunk például, amelyek bírják a kültéri kiképzést, ránézésre viszont a nappaliban is megállnák a helyüket, és ezek mellé időjárásálló szőnyegek is társulnak, amiken egy-egy puff is helyet kaphat. Ahhoz, hogy a kertünk a tökéletes kikapcsolódások és összejövetelek helyszínévé váljon, árban és stílusban is rengeteg különböző út vezet.

18 Fotó megtekintése

Kerti bútorok trendje 2015

A maximális kényelem érdekében az étkező és a konyha után most a nappali is duplikálódik a kertünkben.
Még több +
Több százezres bútorcsodák helyett raklapokból is készíthetünk kanapét, amit vastag párnákkal, matraccal tehetünk kényelmessé.
Még több +
A nappalivá alakított kert hangulatát az évek óta hódító vintage divatja is alakíthatja.
Még több +
Virágzásnak a kerti puff, mint külön műfaj.
Még több +
Puffot egy kis munkával szintén készíthetünk saját magunk.
Még több +
A fonott bútorok egyre szebb és egyre modernebb formákban térnek vissza.
Még több +
A fonott bútorok egyre szebb és egyre modernebb formákban térnek vissza.
Még több +
A réz-, a bronz- és az aranyszín most nagy divat a lakberendezésben, így a kertben is abszolút helyük lehet. Tökéletes példa ez az asztal, ami virágcserép is egyben.
Még több +
Ahogy a konyhában divat a fekete, a kertben is előszeretettel párosítják a növények életteli zöldjét sötét árnyalatokkal, legyen az szürke vagy fekete.
Még több +
Kezdetnek lefesthetünk pár virágcserepet vagy a megkopott bútorokat
Még több +
Divatos emellett minden természetes szín, a szénfekete mellett a homokszürke, a mokka vagy a krémfehér.
Még több +
A marokkói stílus is hódít az elmaradhatatlan lámpásokkal, mediterrán motívumokkal, amiket a kiegészítőkkel fokozhatunk: mintás párnákkal, puffokkal, szőnyeggel, tálcákkal, vázákkal, poharakkal, és persze buja növényekkel.
Még több +
Ne csak karácsonykor kapjon hangulatvilágítást a kert, a lámpások, lampionok, gyertyák és fényfüzérek nyáron is páratlan hangulatot adnak a kinti térnek sötétedés után.
Még több +
A rusztikus irányvonal továbbra is erős, megviselt, újrahasznosított faanyagokból vagy kőből készült asztalokkal, ülőhelyekkel, szalmabálákkal, zsákvászonnal. Ezeket az elemeket aztán akár modern bútorokkal és erős színekkel is kombinálhatjuk.
Még több +
Tűz a kertben: egyre divatosabbak a modern tűzrakóhelyek, akár asztalba építve, az erkélyre költöztetve vagy mobil formában.
Még több +
Akkor is trendkövetőek leszünk, ha betonból öntünk egy tűzrakásra alkalmas helyet, de aki azt jobban szereti, téglából is kirakhatja.
Még több +
A mintáktól ne féljünk, akár többfélét is alkalmazhatunk egyszerre, csak arra figyeljünk, hogy ne üssék egymást.
Még több +
Egy új fejlemény, hogy az önellátás divatja már túlmutat a városi zöldségtermesztésen, akkor sem kell meglepődnünk, ha tyúkólak és méhkasok jelennek meg a városi, elővárosi kertekben.
Még több +
Megosztás Facebookon