Kedvenc apuka cikkek

Szavazz: ki legyen az ország kedvenc apukája?

"Miért folynak az Adél könnyei már megint?" "Ó, éppen egy kedvenc apuka-nevezést olvas – ismét." Gyakran hangzott el ez a párbeszéd az NLCafé szerkesztőségében, amikor kaptuk a leveleket a szívmelengető vagy éppen szívszaggató történetekkel. Ismerjétek meg a szuperapuka-jelöltjeinket, és szavazzatok! Nagyon nehéz lesz dönteni, mi szóltunk.

Amikor meghirdettük Az ország kedvenc apukája pályázatot sejtettük, hogy nagyon kedves apukákat fogunk megismerni, de álmunkban sem gondoltuk, hogy ennyi elképesztő apuka, nagyapa van Magyarországon.

Az apuka, aki ösztönösen megmentette a kisfia életét, akkor is, ha most ő jár mankóval. A nagypapa, aki majdnem 40 évvel ezelőtt is elment gyesre a lányaival, nem volt kérdés, és manapság meg az unokájával van otthon. De ott van a 4 gyerekes apuka, aki öt nővel él együtt, és mesekönyvet írt a lányainak. És az apuka, aki egyszerre volt édesapa és édesanya, és az egész családja számára támasz, amikor a felesége súlyos beteg lett. Az apuka, aki újraélesztette a saját fiát, nem is egyszer, most pedig másoknak tanítja, hogy ne féljenek az újraélesztéstől, mert tényleg menthetnek vele egyszer életet. És azok az apukák, akik nemcsak a saját gyerekeiket nevelik, hanem a párjuk gyerekeit is úgy szeretik, mintha a sajátjuk lenne, nincs különbség.

Szavazz: ki legyen az ország kedvenc apukája?

Mindig éppen arra az apukára szavaznánk, akinek a történetét olvassuk. Nézzétek meg a fotókat a kedvenc apukákról és családjukról, egyben hasonlítanak egymásra: ezekről a képekről árad a szeretet és az összetartozás, és ha közhelynek hangzik szerintetek, akkor pláne azonnal nézzétek meg a jelöltjeinket bemutató fotósorozatokat, mert ritka ennyi pozitív ember egy helyen.

Itt szavazhattok az ország kedvenc apukájára! Kattintsatok, és ismerjétek meg a jelölteket!
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top