Aktuális

Visszament dolgozni a milliomos lottónyertes

Nyolcszázmillió forintnak megfelelő összeget nyert a lottón, mégis visszament áruházi dolgozónak egy angol nő. Jó oka van rá.

Az ötöslottó főnyereményét gondolatban legalább egyszer mindenki elköltötte már, ami a ház, a hiteltörlesztés, az autó és a világ körüli út mellett azt is lehetővé teszi, hogy az ember azonnali hatállyal beadja a felmondását, és mindörökre hátat fordítson a munka világának.

Nicky Cusack, a dolgozó milliomos
Nicky Cusack, a dolgozó milliomos

Nem így gondolta a brit Nicky Cusack, aki potom 2,49 millió angol fonttal (kb. 800 millió forinttal) lett gazdagabb 2009-ben, amikor az ő nyerőszámait húzták ki a lottósorsoláson. A négygyermekes édesanya az elképesztő nyeremény után azonban nem adta fel állását, áruházi dolgozóként folytatta tovább. A 46 éves nő mellrákból épült fel, amikor elhozta a főnyereményt, a felépülését pedig annak is köszönheti, hogy mindennél jobban vágyott vissza a munkahelyére, a barátai közé.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top