Ingatlanpont
Szponzorált tartalom

Az OTP Ingatlanpont élen jár a digitalizációban

Az OTP Ingatlanpont elsőként vezetett be komplex digitális fejlesztéseket a hazai ingatlanközvetítői piacon. A munkatársak adminisztrációs terhei jelentősen csökkentek, ezért több idejük marad az ügyfelek igényeinek minél magasabb szintű kiszolgálására. A cég új, innovatív szolgáltatásával pedig a megbízók valós idejű, részletes információkat szerezhetnek a teljes eladási folyamatról.

Az OTP Ingatlanpont az ország egyik meghatározó ingatlanközvetítő hálózata, országszerte több mint 60 irodán keresztül nyújt széleskörű szolgáltatást. Az OTP Csoport tagjaként, az ingatlanközvetítői tevékenységen felül minden, az otthonteremtésben fontos pénzügyi megoldással is rendelkezik. A szolgáltatások köre idén nyártól újakkal gazdagodott: a hazai ingatlanközvetítő vállalatok közül elsőként vezetett be komplex digitális fejlesztéseket.

Az értékesítés alapfolyamata nem változott meg, de fél éve a munkatársak kizárólag mobil eszközökön online végzik az adminisztrációt. Ez nem csak a háttérmunkát érinti, hanem a megbízási szerződések megkötését is. Az OTP Bank fiókjaiban már megszokott aláírópadokhoz hasonló tableten hitelesíthetik az ügyfelek a szerződésüket. Az eszköz az értékesítés során is a szakember segítségére van, hiszen azonnal lehívhatóak például a környező utcák átlagos négyzetméterárai, az ingatlan alaprajza és egyéb hasznos információk.

Számos pénzügyi szolgáltatásnál folyamatosan nő az igény a minél részletesebb és valós idejű információ iránt, legyen szó online vásárlásról vagy banki ügyintézésről. Nincs ez másként az ingatlanközvetítésnél sem. Ez pedig ma már digitális eszközök segítségével hatékonyan megvalósítható. Az OTP Ingatlanpont honlapja is ennek megfelelő új, letisztult dizájnt kapott, minden eszközön jól kezelhető, illetve több friss funkció is elérhető rajta. Egyedülálló fejlesztés például a KAPCSOLATIPONT ügyfélfiók. Ez egy online elérhető személyes felület, amelynek használatával a megbízók – akár vevőként, akár eladóként – betekintést nyerhetnek az ingatlanközvetítés teljes folyamatába. Az értékesítés teljes menetét ellenőrizhetik, láthatják, hogyan áll a megbízásuk, illetve az ingatlaneladáshoz kapcsolódó tevékenységek egy részét online is intézhetik.

„Ennek az újításnak köszönhetően olyan nyitott és átlátható működést tudunk megvalósítani, amelyhez fogható ma még nincs a magyar piacon” – jelenti ki Dr. Hartlieb Balázs, az OTP Ingatlanpont Kft. ügyvezetője. „Az elmúlt fél év tapasztalatai azt mutatják, hogy időben léptünk és helyesen mértük fel ügyfeleink igényeit. Számos pozitív visszajelzés mellett, a KAPCSOLATIPONT-ot igénybe vevő ügyfeleink száma is töretlenül nő.”

Az ingatlanközvetítő szakemberek munkáját nem váltják ki a digitális fejlesztések. Tudásuk, tapasztalataik továbbra is nélkülözhetetlenek egy sikeres adásvételhez. A modern technológia használatával azonban még több időt és energiát tudnak az ügyfelekre szánni.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top