Húsvét 2011

17 nyulas kiegészítő – nem csak húsvétra!

Bár a trendészek azt jósolják, hogy ősszel már Bambi hódíthat, azért az idei év első fele még a nyúlé. A nagy divatházak nyúlfület idéző fejpántjai mellett azért találhatunk néhány kevésbé feltűnő darabot is, amelyeket ideje kiugrasztani a bokorból! Körbejártuk az üzleteket, hogy megmutassuk nektek a legszebb nyuszis darabokat!
17 nyulas kiegészítők - nem csak húsvétra! Pamela Anderson sosem volt Playboy-nyuszi. Ez hogyan lehetséges? Most kiderül! »

A 2009-es őszi divatbemutatók egyik legnagyobb slágere Louis Vuitton nyuszifüleket imitáló fejdísze volt, amely a kifutóról pillanatok alatt beszivárgott az utcai divatba. Ha máskor nem is, de a szilveszteri bazárosoknál mindenki megfigyelhette, hogy szokatlanul nagy számban árultak nyúlfüles hajpántokat.

Louis Vuitton nyuszifülei
Louis Vuitton nyuszifülei
Louis Vuitton nyuszifülei
Louis Vuitton nyuszifülei

 

 

1. Paul& Joe Sister

1. Paul & Joe Sister; 2. Pull & Bear; 3. pénztárca – Aquanauta Fregoli; 4. nyúllény – Piry Anikó;
5. kulcstartó – Retrock; 6. kitűző – Bóbita; 7. kitűző – Retrock; 8. fülbevaló – Koós Daniella;
9. hűtőmágnes – Dotty; 10. kitűző – Retrock

Az Alice Csodaországban című Tim Burton-film előzetese és első kiszivárgott képei csupa jót ígértek, és a divatvilágot is lázba hozta a burtoni látványvilág. Sorra születtek az alice-os kiegészítők, amelyek közül természetesen a mindig siető fehér nyúl sem volt kivétel. Bár a 2010-es őszi divatbemutatókon, Jean-Charles de Castelbajac kollekciójában felbukkant Bambi valószínűleg letiporja a nyúláradatot, azért az általunk felsorakoztatott kiegészítők időtállóak – maximum mi növünk ki belőlük.

1. pénztársa - Aquanauta Fregoli
1. pénztárca – Aquanauta Fregoli; 2. fülbevalók – Retrock; 3. póló – Pull & Bear;
4. nyaklánc – Zoe & Morgan Asos; 5. övtáska – Aquanauta Fregoli; 6. kitűző – Fércművek;
7. táska – Judith Leiber

Még több nyulas kiegészítőt találsz képgalériánkban:

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top