Húsvét

Húsvéti aperitif: répás mimosa koktél

Amíg a gyerekek a tojásokat keresik a fűben, a felnőttek rárepülhetnek erre a stílusos tavaszi koktélra!

Elsőre talán furcsának hangozhat egy répás koktél ötlete, de hidd el, a répa ugyanúgy illik a proseccóhoz, mint a narancslé vagy az eper. És mikor máskor próbálnád ki, ha nem húsvétkor?

Hozzávalók:

  • fél csésze 100%-os hideg répalé
  • fél csésze prosecco vagy pezsgő
  • petrezselyemszál a díszítéshez

Elkészítés:

Öntsd a répalevet egy pezsgőspohárba, aztán öntsd fel a proseccóval. Végül díszítsd a petrezselyemmel. Tipp: próbáld ki egy kicsit kevesebb répalével, és kóstolás után ízesítsd tovább.

kitchentreaty

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top