Húsvét

Csodaszép húsvéti tojások mandala stílusban

Vagy el is készítheti az, aki érez magában elég türelmet és affinitást, egy ilyen mestermű elkészítéséhez. A többiek pedig, amíg bátorságot és ötleteket gyűjtenek, nézegessék ezeket a csoda szép húsvéti tojásokat.

Ha szeretnénk egy jóval magasabb szintre emelni az idei húsvéti tojásfestést az elmúlt évtizedekhez képest, akkor ne sokat vacakoljunk és essünk neki a mandala stílusban megalkotott húsvéti tojásoknak. Most komolyan annyira vonzzák a tekintetet, mint egy méregdrága Fabergé-tojás.

Pinterest

undefined

A mandala tojás nyugtat

A mandalázáshoz keresve se találhatnánk tökéletesebb formát, mint a tojás. Ez a nálunk is nagyon népszerű, testet és lelket egyaránt nyugtató, gyógyító kör alakú színes minta, fantasztikusan néz majd ki a húsvéti tojásokon. Egyszerűen képtelenség tekintetünkkel elengedni ezt a magával ragadó látványt. Egy bizonyos mennyiség után pedig már annyira rutinosak leszünk, hogy a mandalás húsvéti tojás festése is megnyugtat, nem csak a látvány.

Ami kell a csoda szép húsvéti tojáshoz

Nagyon speciális eszközök nem is kellenek hozzá és a videó alapján egészen egyszerűen elkészíthető a mandalás húsvéti tojás. Amit érdemes bekészíteni:

  • Festékek
  • Kifújt tojás
  • Befőttes gumik
  • Egy hústű
  • Különböző méretű ecsetek
  • Tartó (egy guriga szigetelő szalag)

How to paint Mandala for BEGINNERS!!#10 Easter Egg Tutorial!(medium hard)

This video shows: How to paint Mandala Easter Egg!! In the beginning I changed the brushes for dotting tools because it's easier to use it! If you like to see: How to paint the Spiral Mandala in the beginning check out on my Facebook page the short video!!

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top