Húsvét

Nyuszis tetoválások húsvétra

A húsvét sokaknak nem „csak” egy ünnepi alkalom az évben. Vannak, akiket egész életükben elkísér a tavaszi ünnep hangulata és az ezzel járó motívumok. Ha mi sem tudunk szabadulni a húsvétinyuszi-feelingtől, akkor rögtön azután, hogy felkerestünk egy pszichológust, menjünk el tetováltatni.

A tetoválás a mai lét egyik gyakran használt önkifejezési formájává vált. Identitást, hovatartozást, preferenciákat lehet vele kifejezni. A hölgyek körében nagyon kedveltek az apró tetoválások, amiket persze különféle titkos helyekre lehet rakatni, hogy minél inkább szexis legyen.

A tetoválás vonzó

Persze, hogy mindenki magának tetováltat, de azt azért ne felejtsük el, hogy a tetoválás minden esetben kivált valamiféle reakciót a környezetből, és viselőjének ez sem egy elhanyagolható szempont. A férfiak többsége azt hiszi, hogy a nők szemében kívánatosabb egy tetovált férfi, mint egy a nélküli. A felmérések viszont pont az ellenkezőjét mutatják: a nők azért találják kevésbé vonzónak a tetovált testű férfiakat, mert szerintük ez magasabb tesztoszteronszinttel jár, ami egyenlő a megcsalással és az agresszióval.

Azt, hogy a magukra húsvéti nyuszit tetováló férfiak megcsalják-e a párjukat, nem tudjuk, de szerintünk a bennük lakozó agresszió szintje egészen bizonyosan alacsony lehet.

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top