Húsvét 2011

11 cuki, nyulas cucc magyar tervezőktől

A hímes tojáson túl, de még a nyúlon innen: szuper ajándékok húsvétra, hazai tervezők és iparművészek kollekcióiból.

Ezeket a holmikat húsvét után sem kell félretenni, ahhoz ugyanis túlságosan eredetiek és imádnivalók. A tapsifül pedig soha nem megy ki a divatból.

Nyuszi ül

 

Nyuszi ül a fűben… vagy fű ül a nyusziban? Akárhogy is, de Cselő Mari bájos medáljával bármikor magunkkal vihetünk egy darabka tavaszt és persze nyusziságot. Csak győzzünk válaszolgatni a ‘de jó, honnan van?‘ kérdésre.

11 cuki nyulas cucc magyar tervezőktől
           Stomfai Krisztina                            Cselő Mari                      BEEYOU by Fércművek

 

A bohémek és örök gyerekek barátja lesz a BEEYOU by Fércművek vigyori, nyulas fülbevalója, a letisztultabb stílus képviselői pedig Stomfai Krisztina gyűrűjével mutathatnak nyulat.

Musziságok

A nyuszi nem Télapó vagy töklámpás, így az év bármely napján magunkra vehetjük, különösen, mivel az állatfigurás topok idén sem mennek ki a divatból.

 
11 cuki nyulas cucc magyar tervezőktől
                              Szputnyik                                                              MUSU

A valósághű állatábrázolás híveinek remek választás a Szputnyik lógófülű nyulas topja, akiknek viszont a kissé elrugaszkodottabb minták jönnek be a – szimpatikusan nyúlmániás – MUSU (avagy musziságok és súlyosságok) nagy nyúlesős pólója lesz a megfelelő.

Pompon

A vicces kiegészítők kedvelőinek gardróbjába kívánkozik a BoobEx lógófülű nyúltáskája.

11 cuki nyulas cucc magyar tervezőktől
                              BoobEx                                                           Imecs Kata

Nyúlbarátoknak, valamint az ötletes lakberendezési tárgyak gyűjtőinek pedig „kötelező” darab Imecs Kata nyulas vattapamacs-tartója.

Nyuszi hopp!

Mintha csak egyenesen a gyerekkorunkból szökött volna az Insitu lemezjáték nyuszicsaládja, mely a nosztalgiára és a retró stílusú tárgyakra fogékonyak számára szuper húsvéti figyelmesség lehet.

11 cuki, nyulas cucc magyar tervezőktől
                             Insitu                                                                    puHa

A puHa párnanyula sokoldalú darab: alvó-, ülő- és díszpárnaként egyaránt használható, de akár gyúrogatni, szeretgetni való játékként is megállja a helyét. 

Egyennyuszik helyett…

Amennyiben nyuszifigura ajándékozását vettük tervbe, üveges tekintetű egyen-plüssnyuszik helyett válaszunk inkább egyedileg készült, saját egyéniséggel rendelkező kézműves nyuszkót.

11 cuki nyulas cucc magyar tervezőktől
                            Nyúlgyár                                                           Lencsiművek

 

A dizájnvásárokon és a kézműves webáruházakban is bőségzavarban válogathatunk a nyúllények között a döbbenetesen cukitól a kedvesen amorfon át az egészen zavarba ejtő fizimiskával rendelkező tapsifüles rongyfickókig.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top