2018. Január 17.

Napi horoszkóp - 2018. Január 17.

Kos

( 03.21 - 04.19 ) - Napi horoszkóp
Kos
Mihez kezdesz a kezedben lévő hatalommal? Dönthetsz úgy, hogy a saját érdekeidben használod fel, és dönthetsz úgy is, hogy mások javára fordítod. Talán már sejted is: Ez utóbbi a jó döntés. Dönts úgy, hogy a hatalmaddal és a lehetőségeiddel azokért dolgozol, akiknek kevesebb hatalom, kevesebb lehetőség és kevesebb erő van a kezükben.

Bika

( 04.20 - 05.20 ) - Napi horoszkóp
Bika
Nagyon ragaszkodsz ahhoz az álláspontodhoz, amely teljesen idejétmúlt, és amelyet többen megcáfoltak már. A szerda alkalmas arra, hogy teljesen új gondolatokat és teljesen új tudást tegyél magadévá. Ma úgy változtathatod meg a véleményed valamiről, hogy az mindenki számára fejlődésnek tűnjék, nem pedig az eddigi tévedéseid elismerésének.

Ikrek

( 05.21 - 06.21 ) - Napi horoszkóp
Ikrek
Több időt kellene a barátnőidre és az emberi kapcsolataidra szánnod. Sokkal többet kellene csevegned másokkal, és sokkal több „felszínes” beszélgetésre van szükséged. Ezek a „felszínes” csevegések csak látszólag felszínesek. Valójában nagyon is hasznosak, és nagyon is fontos információkhoz juthatsz, ha végiggondolod, amit hallottál.

Rák

( 06.22 - 07.22 ) - Napi horoszkóp
Rák
Úgy érezheted, hogy egy medencében kell versenyt futnod télikabátban. Ma szinte alig tudsz mozdulni, és a legszívesebben a mozdulatlanságot választanád – szó szerint és átvitt értelemben is. Hamarosan sokkal több energiád lesz, de addig is ki kell találnod, hogy milyen irányban mozdulsz el, amikor képes leszel megmozdulni.

Oroszlán

( 07.23 - 08.22 ) - Napi horoszkóp
Oroszlán
Túlbecsülöd, hogy mit tudsz elérni egy nap alatt, és alábecsülöd, hogy milyen sok mindent megvalósíthatsz egy év alatt. Emiatt pedig az időbeosztásod sem tökéletes. Érdemes lenne most átszervezned a terveidet, és mindazt, amit januárra terveztél szétosztani márciusig. Ha így teszel, sokkal eredményesebb leszel.

Szűz

( 08.23 - 09.22 ) - Napi horoszkóp
Szűz
Érdemes lenne megbocsátanod valakinek szerdán. Valaki megbántott, és te azt gondolod, hogy emiatt minden megváltozik közöttetek. Az lenne azonban a legjobb, ha ma a megbocsátást választanád. Az lenne a legjobb, ha ma nem ragaszkodnál a sérelmekhez, és megbántottsághoz, mert ezek valójában félreértések csupán.

Mérleg

( 09.23 - 10.22 ) - Napi horoszkóp
Mérleg
Minden tárgy pótolható és minden ember pótolhatatlan – ebben áll a mai napod paradoxona. Talán az önfejűséged miatt szakítópontra érkezel valakivel. Fontos, hogy észen tartasd: A tárgyak, a pénz, a fizikai világ nem számít. Ami igazán fontos az az érzelmek világa és az emberi kapcsolataid – ezekre kell vigyáznod!

Skorpió

( 10.23 - 11.21 ) - Napi horoszkóp
Skorpió
Arra vársz, hogy a szerelmed végre megtegye azt, amit szeretnél. Lehet, hogy erről már mindenki tud, csak ő nem? Ideje lenne megnyílnod, és ideje lenne őszintén beszélned az érzéseidről és az elvárásaidról. Bátran oszd meg a szerelmeddel a gondolataidat, és avasd be a legféltettebb titkaidba is.

Nyilas

( 11.22 - 12.21 ) - Napi horoszkóp
Nyilas
Amikor tanácsot kérnek tőled, akkor sokkal jobb lenne őszintén elmesélned azt, ami veled történt a közelmúltban, mint a tankönyvekből tanult megoldásokat sorolnod. Valójában az, aki tanácsot kér, arra kíváncsi, hogy voltál-e már az ő helyzetében, és ha igen, mit tettél. A saját élményes beszámolók mindig sokkal hitelesebbek.

Bak

( 12.22 - 01.19 ) - Napi horoszkóp
Bak
Túl sok mindennel foglalkozol szerdán, emiatt pedig szinte semmire sincs időd. Talán jobb lenne, ha ma szűkítenéd a programlistádat, és ha egy kicsit kevesebb dologgal foglalkoznál, mint tervezted. Figyeld meg: Mennyivel jobb lesz a napod akkor, ha nem akarsz mindent megcsinálni, amit beterveztél volna mára.

Vízöntő

( 01.20 - 02.18 ) - Napi horoszkóp
Vízöntő
Végre megérkezik a szerelem az életedbe. ha pedig eddig is szerelmes voltál, ma fellángolnak az érzelmeid, és sokkal romantikusabbnak éled meg a napot. A párkapcsolatban élő Vízöntők most örömmel nyugtázhatják, hogy a párjuk szerdán sokkal romantikusabb, mint az idén eddig bármikor.

Halak

( 02.19 - 03.20 ) - Napi horoszkóp
Halak
Meg kell tanulnod harcolnod magadért. Ráadásul a legfélelmetesebb ellenféllel kell megküzdened: Önmagaddal. Mostanában bekapcsolt a belső szabotőröd, és jobb lenne, ha legyőznéd őt. Jobb lenne, ha nem hinnéd el neki azt, amit mond. Valójában sokkal tehetségesebb, szeretetreméltóbb, ügyesebb és szebb vagy, mint hiszed.

Legnépszerűbb cikkek