2018. Február 22.

Napi horoszkóp - 2018. Február 22.

Kos

( 03.21 - 04.19 ) - Napi horoszkóp
Kos
Könnyen lehet, hogy gyors átalakulásokra számíthatsz csütörtökön. Ezt bizony érzékelheted úgy, hogy valaki kihúzza a lábad alól a talajt. Ha így éled meg a mai napot, ne a másikat kezd el hibáztatni, inkább azt nézd meg, hogy mit tehetsz most. Cselekedj gyorsan, cselekedj szívből, és minden megoldódik még ma.

Bika

( 04.20 - 05.20 ) - Napi horoszkóp
Bika
A csütörtök a hosszas előkészületek napja. Ma hosszasan készülsz arra, hogy megtegyél valamit, és talán napokkal vagy hetekkel előre készülsz egy feladatra. Amíg a jövőt készíted elő, addig ne feledkezz meg a jelenről sem: Lehet, hogy van a mai napnak olyan feladata is, amelyet halogatás nélkül ma kell megtenned.

Ikrek

( 05.21 - 06.21 ) - Napi horoszkóp
Ikrek
Jól vág az eszed csütörtökön, és különösen jó vagy fejszámolásban. Ma könnyedén kiszámolod, hogy valójában mennyi pénzről van szó egy beszélgetésben, és könnyedén átlátsz mindenféle pénzügyi témákat. Azokat a pénzügyeket is jól átlátod, amelyekben valaki be akar csapni téged.

Rák

( 06.22 - 07.22 ) - Napi horoszkóp
Rák
Tudnod kell, hogy a munkahelyi helyzeteket is te teremtetted, saját magadnak. Épp ezért te vagy az is, aki meg tudja ezeket oldani. Természetesen választhatod a menekülés útját. Természetesen dönthetsz úgy, hogy a homokba dugod a fejedet, vagy másoktól kérsz segítséget. Mégis csak az fog működni, ha végre cselekszel is.

Oroszlán

( 07.23 - 08.22 ) - Napi horoszkóp
Oroszlán
Szeretnéd biztonságban tudni a családodat és a szeretteidet. Talán az zavar csütörtökön a legjobban, hogy úgy érzed: Nem lehetsz ott mindig, mindenki mellett egyfajta védőszellemként. Az odafigyelésed ma könnyen válik zavaróvá a többiek számára, ezért érdemes figyelned arra, hogy ne vidd túlzásba, és ne fojtsd meg a szeretetteddel a többieket.

Szűz

( 08.23 - 09.22 ) - Napi horoszkóp
Szűz
Nagy ötleted támad csütörtökön. Ezzel az ötlettel kapcsolatban talán az a legfontosabb, hogy jegyezd fel! Igen, tudom, hogy azt fogod hinni, emlékezni fogsz rá egész nap, meg még holnap, vagy egy hét múlva és talán márciusban is. A valóság azonban az, hogy órák alatt elfelejtheted ezt az ötletet.

Mérleg

( 09.23 - 10.22 ) - Napi horoszkóp
Mérleg
Az Univerzum csütörtökön lehetőséget biztosít neked a szárnyalásra. Ideje kiterjesztened a szárnyaidat, és megmutatni magadnak és másoknak is, hogy tudsz repülni. Ne hidd azt, hogy a mai feladataid túl nagyok. Bármit is kell teljesítened ma tartsd észben: A léc nem lehet olyan magasan, hogy ne tudj átrepülni fölötte!

Skorpió

( 10.23 - 11.21 ) - Napi horoszkóp
Skorpió
Énekelj! Beszélj! Hallasd a hangodat! A hangod megnyugtatóan hat az emberekre, különösen a gyerekekre, különösen a te gyerekeidre. Most nyugodtan beszélj, akkor is, ha nem tudod, hogy mit mondhatnál. Hagyd, hogy a szavak maguk formálják magukat, mert így lehetsz a legőszintébb és a legszeretettelibb is.

Nyilas

( 11.22 - 12.21 ) - Napi horoszkóp
Nyilas
Ma olyan újult erővel, és olyan lendülettel veszed fel a harcot a régi problémákkal, hogy azok szinte egy csapásra megszűnnek. Hogy őszinték legyünk ezek a régi problémák talán olyanok, amelyek már hetek óta csak arra vártak, hogy igazán határozottan akard megoldani őket.

Bak

( 12.22 - 01.19 ) - Napi horoszkóp
Bak
Szerencsére idejében előre gondolkodtál, ezért a mai napod sokkal egyszerűbb, sikeresebb és eredményesebb, mint ahogyan azt tervezted volna. Ma ne csak élvezd a korábbi előrelátásod áldásos hatásait, de dolgozz is előre. Ma készítsd elő a holnapi napodat, és akár meg is csinálhatsz valamit, amit csak holnap kellene.

Vízöntő

( 01.20 - 02.18 ) - Napi horoszkóp
Vízöntő
A váratlan kiadások nagy tanítóink lehetnek. Azáltal tanítanak hogy valamilyen módon mindig össze tudjuk szedni rájuk a pénzt. Ezt ne felejtsd el, csütörtökön, mert könnyen lehet, hogy most valami többe kerül, mint ahogyan azt számoltad. Mindegy, mekkora összegről van szó, meg fogod találni a módját, hogy kifizesd.

Halak

( 02.19 - 03.20 ) - Napi horoszkóp
Halak
Minden ok nélkül is lehet mosolyogni, minden ok nélkül is lehetsz boldog, és minden ok nélkül is sugározhatsz harmóniát magadból. Ma még az idegenek is látják rajtad, hogy hogyan ragyogsz, és hogy milyen harmónia árad belőled. Használd ki ezt a napot arra, hogy megnyugtass és megvigasztalj másokat.

Legnépszerűbb cikkek