2017. December 18.

Napi horoszkóp - 2017. December 18.

Kos

( 03.21 - 04.19 ) - Napi horoszkóp
Kos
Talán lebecsülsz valakit hétfőn. Talán alulértékelsz valakit pusztán azért, mert nem pont úgy gondolkodik, mint te, és nem pont azt teszi, amit te. Tedd fel magadnak a kérdést: Te mit tennél az ő életében? Könnyen lehet, hogy rájössz: Ő sokkal derekasabban áll helyt a viszontagságok között, mint ahogy azt te csinálnád.

Bika

( 04.20 - 05.20 ) - Napi horoszkóp
Bika
A felszabadultság különös érzése hatalmasodik el rajtad hétfőn. Határozottan úgy érzed, hogy ma végre szabadabb vagy, mint amilyen eddig voltál. Mit teszel az új szabadság élményeddel? Mit teszel az új szabadságoddal? Mi az, amiből tudod, hogy valóban szabad vagy? Ma merd megélni és átélni ezt a szabadságot!

Ikrek

( 05.21 - 06.21 ) - Napi horoszkóp
Ikrek
Érdemes jól beosztanod az idődet hétfőn. Talán reggel még az az érzésed van, hogy végtelen mennyiségű idő áll a rendelkezésedre, és bármi belefér ebbe a napba. A valóság azonban az, hogy ez a nap is huszonnégy órából áll. Gondold át, hogy mi az, ami ma valóban örömmel tölt el téged, és erre szánj időt.

Rák

( 06.22 - 07.22 ) - Napi horoszkóp
Rák
A karácsony valóban varázslatos időszak. Ez az időszaka az évnek, amikor az angyalok is közelebb húzódnak hozzánk, és amikor a szívünk is nyitottabb. Ma már megkezdődik a karácsony varázslata az életedben, de ez talán nem úgy jelenik meg, ahogyan azt most elképzeled.

Oroszlán

( 07.23 - 08.22 ) - Napi horoszkóp
Oroszlán
Nem kell új módszereket keresned, bőven elég lenne a meglévő módszereket használnod. Bőven elég lenne annyi, hogy azokkal a módszerekkel dolgozol, amelyek már megvannak, amelyeket már ismersz. De ezekkel a módszerekkel rendszeresen és igazán határozottan dolgoznod kellene.

Szűz

( 08.23 - 09.22 ) - Napi horoszkóp
Szűz
Van egy olyan ötleted, amely forradalmasítaná a családi karácsonyt. Persze félsz attól, hogy mit fognak szólni a többiek. Pedig egyáltalán nem kellene ettől aggódnod. Valójában többen vannak a családban, akik ugyanúgy a szokások megújítására vágynak, mint te. Velük érdemes beszélned ma.

Mérleg

( 09.23 - 10.22 ) - Napi horoszkóp
Mérleg
Még mindig van némi teendőd karácsony előtt. Ma ne felejts el ellenőrizni a listáidat, és mindent beszerezni, amire még szükséged lehet az ünnepek alatt. Különösen az apró, ám fontos ünnepi összetevőkre kell ma nagyobb figyelmet fordítanod, azokra, amelyek rendszeresen csak karácsony napján jutnak eszedbe.

Skorpió

( 10.23 - 11.21 ) - Napi horoszkóp
Skorpió
Olyan vagy, mint kisgyerekkorodban: Számolod, hogy mennyit kell még aludni karácsonyig, de azért az örömöd nem teljesen felhőtlen. Egyfelől nagyon várod a karácsonyt, másfelől kicsit aggódsz is, hogy az idén hogyan alakul a családi szenteste. Ma a gyermeki várakozásodra figyelj!

Nyilas

( 11.22 - 12.21 ) - Napi horoszkóp
Nyilas
Tudod, mi a legnagyobb különbség a te problémáid és mások problémái között? Az, hogy mások problémái mindig sokkal könnyebbnek tűnnek a számodra. De ez nem azért van, mert könnyebbek, hanem mert kívülről látod őket. Mások a te problémáidat látják egyszerűen megoldhatónak, ezért kérhetsz most tanácsot másoktól.

Bak

( 12.22 - 01.19 ) - Napi horoszkóp
Bak
Nem szívesen adod ki magadat idegeneknek, és nem szívesen mutatod meg a benned lévő valódi mélységeket azoknak, akiket nem ismersz eléggé. Úgy tűnik azonban, hogy a zárkózottságod hétfőn nem segít neked. Úgy tűnik, hogy ma bátrabban kellene közelebb engedned magadhoz az embereket.

Vízöntő

( 01.20 - 02.18 ) - Napi horoszkóp
Vízöntő
Akkor most kellene egy utolsó pillantást vetned az év végi tervekre, forgatókönyvekre, listákra. Nem kell túl komolyan venned a szervezést, de azért egy utolsó átnézés, és némi kreatív változtatás jót tesz a listáknak és neked önmagadnak is, hiszen ettől végre megnyugszol, és észreveszed, hogy mindent jól elterveztél.

Halak

( 02.19 - 03.20 ) - Napi horoszkóp
Halak
Vásárolj magadnak egy új télikabátot! Itt az ideje annak, hogy végre neked is legyen egy tökéletes, meleg és jól szigetelő kabátod. Ha eddig nem engedted meg magadnak ezt a luxust, akkor most végre megtehetnéd. Az is jó, ha nem te fizeted a számlát, hanem ajándékba kéred a családtól az új kabátot.

Legnépszerűbb cikkek