2017. December 16.

Napi horoszkóp - 2017. December 16.

Kos

( 03.21 - 04.19 ) - Napi horoszkóp
Kos
Ideje lenne kipihenned magadat. Az év vége egyre elfoglaltabbá tesz, és egyre izgalmasabb programokat kínál neked, így pedig egyre kevesebb időd lesz a pihenésre. Nem mondom, hogy most előre rápihenhetsz a karácsonyi rohanásra, de az biztos, hogy segít neked, ha a pihenést választod.

Bika

( 04.20 - 05.20 ) - Napi horoszkóp
Bika
Sokkal értékesebb vagy, mint ahogyan azt mások gondolják. Úgy tűnik, hogy most az emberek nem ismerik az igazi értékedet, és nem ismerik fel benned azt a csodálatos kincset, ami benned van. Ne hidd el, ha azt mondják, hogy tehetségtelen vagy, vagy, ha azt mondják, hogy nem vagy képes valamire.

Ikrek

( 05.21 - 06.21 ) - Napi horoszkóp
Ikrek
Szinte egész nap kérdőmondatokban kommunikálsz. Ma olyan sok kérdésed van, és olyannyira kíváncsi vagy, hogy mindenkinek felteszed a kérdéseidet. A nap végére érdekes módon mégsem válaszokkal leszel gazdagabb, hanem újabb kérdésekkel. Ne zavarjon, ha látszólag csak a kérdések gyűlnek benned, hiszen hamarosan megleled a választ is.

Rák

( 06.22 - 07.22 ) - Napi horoszkóp
Rák
Szívesen merülsz el az álmok és az álmodozás tengerében szombaton. Talán vannak akik azt akarják elhitetni veled, hogy az álmodozás nem jó neked. A helyzet azonban az, hogy az álmodozásod lassan tervezésbe fordul, a tervek pedig megvalósulnak. Ez pedig olyan örömöt kölcsönöz neked, amire régóta vágysz.

Oroszlán

( 07.23 - 08.22 ) - Napi horoszkóp
Oroszlán
Ne foszd meg magad az élvezettől szombaton! Most hajlamos vagy arra, hogy olyasmiket vállalj magadra, amikhez nincs is kedved. Sokkal jobb lenne, ha ezt a szombatot a hedonizmus jegyében töltenéd, és inkább arra figyelnél, hogy mindenki – beleértve önmagadat is – jókedvű lehessen.

Szűz

( 08.23 - 09.22 ) - Napi horoszkóp
Szűz
Olyan sokféleképpen töltheted ezt a napot. Ezt azért akarom leszögezni, mert talán nem látod ezeket a lehetőségeket. Talán nem látod, hogy milyen sokfelé indulhatsz, és milyen sok félét megtehetsz. Azt hiszed, hogy az egész napnak a készülődésről és a karácsonyról kell szólnia, pedig valójában a családodról kellene szólnia szombatnak.

Mérleg

( 09.23 - 10.22 ) - Napi horoszkóp
Mérleg
Ismerd meg önmagad, és máris sokkal sikeresebben veszed az élet nagy kihívásait – Ez lesz a szombat legnagyobb tanulsága. Ami azt illeti ma olyan új oldalaidat ismered meg, amelyekkel eddig talán nem találkoztál. Ezek az új felismeréseid azonban sok mindent megmagyaráznak és könnyebbé tesznek.

Skorpió

( 10.23 - 11.21 ) - Napi horoszkóp
Skorpió
Azon gondolkozol szombaton, hogy még nem késő kézzel készítened egy-egy ajándékot valakinek. Az a helyzet, hogy igazad van: Nem késő elkezdeni a kézzel készített ajándékokat. De, ha most akarod megtanulni elkészíteni az ajándékot, akkor inkább vásárolj valamit, mert az sokkal biztosabb megoldás.

Nyilas

( 11.22 - 12.21 ) - Napi horoszkóp
Nyilas
Egy kicsit bele vagy zavarodva az ajándékok beszerzésébe. Úgy tűnik, hogy ma nem igazán látod jól, hogy kinek szerezted be, amit akartál, és ki az, aki még hátra van. Ebben a helyzetben az segít, ha kilépsz egy pillanatra a mókuskerékből, és egy kis távolságból nézel rá a helyzetre.

Bak

( 12.22 - 01.19 ) - Napi horoszkóp
Bak
Néha erős késztetés van benned, hogy ott is teljesítményharcot, és versenyt hirdess, ahol senki sem akar veled versenyezni. Könnyen lehet, hogy ma sem kellene küzdelemként felfognod a napodat. Lehet, hogy senki sincs a közeledben, akit le kellene győznöd. Ami azt jelenti, hogy te vagy a nap győztese!

Vízöntő

( 01.20 - 02.18 ) - Napi horoszkóp
Vízöntő
Tele vagy nagy tervekkel ami a jövőt illeti. A karácsony környéke pedig a kívánságok teljesülésének, a varázslatnak és a csodának az időszaka. Ilyenkor az angyalok közelebb vannak a földhöz, és jobban hallják a kéréseidet is. Ma fogalmazd meg a jövő évre vonatkozó kéréseidet, és mondd el a angyaloknak azokat!

Halak

( 02.19 - 03.20 ) - Napi horoszkóp
Halak
Észre sem veszed, milyen jó dolgod van szombaton. Most nagyon sokan akarják elérni, hogy jókedved legyen, és még az is lehet, hogy mások végzik el helyetted a munkádat. Könnyen lehet, hogy az emberek körülötted azért dolgoznak, hogy te magabiztosabb és jókedvűbb lehess.

Legnépszerűbb cikkek