2018. Szeptember 21.

Napi horoszkóp - 2018. Szeptember 21.

Kos

( 03.21 - 04.19 ) - Napi horoszkóp
Kos
Gyorsan le akarsz tudni egy beszélgetést, és nagyon felhúzod magadat, amikor sok-sok kérdést kapsz. A legszívesebben most minden ügyet egy perc alatt elintéznél és semmire sem szánnál sok időt. Az élet azonban nem ilyen kegyes hozzád, hiszen körülötted mindenki az alapos, megfontolt és hosszadalmas munkavégzés híve pénteken.

Bika

( 04.20 - 05.20 ) - Napi horoszkóp
Bika
Túl fontos helyre került az életedben a pénz. Túl sokat gondolsz rá, és megpróbálsz kiszámolni olyan tételeket előre, amelyek valójában megjósolhatatlanok. Most ne a pénz miatt csinál meg valamit, hanem azért, mert azt szeretnéd. A pénz nem számít komoly érvnek pénteken, csak te tulajdonítasz neki túl nagy jelentőséget.

Ikrek

( 05.21 - 06.21 ) - Napi horoszkóp
Ikrek
Végre megteszed azt, amit olyan régóta halogatsz. Azzal pedig, hogy ezt megtetted máris megváltozott minden. Azzal, hogy megteszed amit eddig halogattál feloldasz egy energiablokkot, és az életedben hirtelen beindulnak az események. Ma olyan sok minden történik veled, hogy alig győzöd felfogni az eseményeket.

Rák

( 06.22 - 07.22 ) - Napi horoszkóp
Rák
Az alvás nemcsak fontos része az életednek, de olyan része, amelyet megéri betervezni, és amelyet megéri valóban komolyan venni. A legjobb az lenne, ha ma éjszaka már nyolc órát aludnál, és ha egész hónapban minden nap meglenne legalább a hét órás alvási időd. Ez segítene végre kisimulnod és lelazulnod.

Oroszlán

( 07.23 - 08.22 ) - Napi horoszkóp
Oroszlán
Azért is megéri barátságosnak lenned az ismeretlenekkel, mert most az ismeretlenek segítenek megoldani egy eddig megoldhatatlannak tűnő problémát. Érdemes lenne mindenkivel kedvesnek lenned, és mindenkinek segítened, aki segítséget kér tőled, mert így könnyedén visszasegítenek majd mások is.

Szűz

( 08.23 - 09.22 ) - Napi horoszkóp
Szűz
Egy megbeszélésben kifogysz az érvekből, és nem tudod már, hogy mit tudnál mondani. Nem tudod már, hogy mit lehetne mondanod, és mi az, amivel alátámaszthatnád az igazadat. Valójában mindegy is, hogy igazad van-e, vagy nincs. Sokkal fontosabb, hogy tudd, mindenki hinni akar neked a környezetedben.

Mérleg

( 09.23 - 10.22 ) - Napi horoszkóp
Mérleg
Csodálkozva figyeled egy barátnődet, aki olyan ügyesen szervezi az életét telefonon és e-mailen, hogy szeretnéd megtanulni a titkait. A legnagyobb titka persze az, hogy nem halogat, és mindent azonnal elintéz, amikor az felmerül. Ez egy olyan titok, amelyet valóban érdemes tőle megtanulnod.

Skorpió

( 10.23 - 11.21 ) - Napi horoszkóp
Skorpió
Csak óvatosan a szabályok áthágásával! Csak óvatosan az ügyeskedéssel. Talán eszedbe sem jut, de valójában könnyedén lebukhatsz mindenféle ügyeskedéssel, amikkel ma próbálkozol. Talán azért választod ezeket, mert azt hiszed, hogy így könnyebb lesz. Átmenetileg talán tényleg könnyebb, de hosszútávon nem feltétlenül.

Nyilas

( 11.22 - 12.21 ) - Napi horoszkóp
Nyilas
Szívesen elmagyarázod valakinek, hogy mit kell tennie, de vigyázat, könnyedén kiderülhet, hogy te ezt rosszul láttad. Ezért aztán az lenne a legbiztosabb, ha nem kényszerítenél senkit semmire, és ha nem is képviselnéd azt az álláspontot, hogy te tudod a tuti megoldást. A legtöbb, amit tudsz az az, hogy te mit tennél ebben a helyzetben.

Bak

( 12.22 - 01.19 ) - Napi horoszkóp
Bak
Tűkön ülsz egész pénteken, és már nagyon várod, hogy elindulhass, vagy odébb mehess, vagy egyszerűen csak továbbléphess. Ma jót tesz neked, ha mozogsz, ezért érdemes beiktatnod egy kis sportot, egy kis mozgást az életedbe. Sport közben ráadásul most a fejed is kitisztul és jobban tudsz gondolkodni is.

Vízöntő

( 01.20 - 02.18 ) - Napi horoszkóp
Vízöntő
Az lenne a legjobb, ha ma mély hallgatásba burkolódznál. Aki hallgat az egyrészt titokzatos, másrészt bölcsnek tűnik és nem utolsó sorban mindenki egészen izgalmas történeteket lát mögé. Ha hallgatsz, akkor mások is kevesebbet beszélnek hozzád, így a hallgatásod megkímél attól is, hogy felhúzd magadat mások butaságán.

Halak

( 02.19 - 03.20 ) - Napi horoszkóp
Halak
A jobb és a bal kezedet még mindig könnyen összekevered. Persze ezzel másokat könnyedén összezavarsz. Legalábbis, amikor sokadszor mondod el, hogy az a dolog bizony bal kéz felől van. Vagy balra kell fordulni. Miközben folyamatosan a jobb kezedre és a jobb oldali irányra gondolsz.

Címlapról ajánljuk

Legnépszerűbb cikkek