2018. Január 21.

Napi horoszkóp - 2018. Január 21.

Kos

( 03.21 - 04.19 ) - Napi horoszkóp
Kos
Nem is hitted volna, hogy milyen lazaság, lendület és elegancia lesz ebben a napban. Pedig a vasárnapod olyan lesz, hogy sokan azt mondhassák: ez igen, jól csináltad. Ma engedd meg magadnak azt a luxust, hogy nem másokat másolsz, hanem azt teszed, amit te szeretnél. Ez lesz a megoldás.

Bika

( 04.20 - 05.20 ) - Napi horoszkóp
Bika
Egyenes beszédre, átlátható helyzetekre és egyértelmű viszonyokra vágynak a Bikák vasárnap. Ehhez képest könnyen lehet, hogy egy családi ebéd nehezen átlátható, elfojtott veszekedésbe torkollik. Különösen könnyen érted félre a helyzeteket, ha nem a vér szerinti családodról, hanem a párod szüleiről, nagyszüleiről van szó.

Ikrek

( 05.21 - 06.21 ) - Napi horoszkóp
Ikrek
A következő napok a pénzről, a pénzügyekről szólnak az életedben. Valószínű, hogy ma vagy holnap meg kell hoznod egy pénzügyekkel kapcsolatos döntést. Ebben a kérdésben akkor is érdemes ma döntened, ha a legszívesebben elodáznád a végső szó kimondását. Nem kell félned, ma jól döntesz, ha gyorsan döntesz.

Rák

( 06.22 - 07.22 ) - Napi horoszkóp
Rák
Úgy tűnik, hogy a családod ma mindent megtesz azért, hogy végre jól érezd magad. Ma van idejük rád, és hajlandóak is belemenni azokba a családi programokba,a miket kitalálsz. Az ilyen téli hétvégékre remek választás egy-egy jó társasjáték, és némi forralt bor (ez utóbbi természetesen csak a felnőtteknek).

Oroszlán

( 07.23 - 08.22 ) - Napi horoszkóp
Oroszlán
Ha rád tör a magány vagy a meg nem értettség érzése, a lelked mélyén tudod, mit kell tenned. Elég lenne elindulnod egy utazásra. A képzeletbeli úton be kellene járnod azokat az ismerőseidet, akik már régóta nem hallottak rólad. Ha pedig megvan a lista, elő a telefonnal, és hívd fel őket és beszélgess velük!

Szűz

( 08.23 - 09.22 ) - Napi horoszkóp
Szűz
Szereted, ha te lehetsz az okos, a bölcs és az akire felnéznek. A vasárnap meg is adja a lehetőséget ahhoz, hogy átérezd ezt: a gyerekeiknek segítségre lesz szükségük a házi feladatukban. Persze lehet hogy most jössz rá, nem is voltál olyan jó matekból, vagy az angol nem is olyan egyszerű nyelv, de még a magyar fogalmazásban is lehetnek kihívások.

Mérleg

( 09.23 - 10.22 ) - Napi horoszkóp
Mérleg
Ma ne lepődj meg semmin se! Furcsábbnál furcsa események, és különös beszélgetések várhatnak rád vasárnap. Könnyedén elképzelhető, hogy sutba kell dobnod a mai terveidet, és olyasmit kell csinálnod, amit nem akartál megtenni. Ma a barátnőid szervezhetik át a napodat, és miattuk kell majd változtatnod.

Skorpió

( 10.23 - 11.21 ) - Napi horoszkóp
Skorpió
Ismerned kell a határaidat. Ismerned kell azt a szintet, amit még tudsz teljesíteni, és azt a szintet, amely már megugorhatatlan magasságnak bizonyul neked. Úgy értem, hogy ma bizonyul megugorhatatlannak. Ha gyakorolsz, egyre magasabbra ugorhatsz, de ha most nekifutsz, levered a lécet, elbuksz, akkor újra neki kell futnod.

Nyilas

( 11.22 - 12.21 ) - Napi horoszkóp
Nyilas
A vasárnap alkalmas arra, hogy átgondold a pénzügyeidet, és ha nálad van a családi kassza kulcsa, akkor azt is rendbe tehetnéd egy kicsit. Vasárnap érdemes a pénzzel foglalkoznod, és érdemes szeretettel gondolnod a pénzre. Gondolatban küldj szeretetet mindenkinek, akinek tartozol, vagy aki neked tartozik.

Bak

( 12.22 - 01.19 ) - Napi horoszkóp
Bak
Most olyasmit tanulhatsz meg a gyerekedtől, amitől egyből modern maminak érezheted magadat. Lehet, hogy a közösségi média rejtelmeibe vezet be, de az is, hogy egy mobiltelefonos alkalmazást ismertet meg veled. Legyél nyitott a technikai újdonságokra, mert azok jobbá teszik a hétköznapjaidat.

Vízöntő

( 01.20 - 02.18 ) - Napi horoszkóp
Vízöntő
Nehezen veszed rá magadat, hogy elhagyd a lakást ebben az időjárásban. Tudod mit? De miért is kellene elhagynod a lakást? Miért is kellene kimenned a jó melegből, ahelyett, hogy bekuckózol, és az egész napodat téli álomban töltöd. Na jó, azért egy-egy romantikus filmet is megnézhetsz, ha ahhoz szottyan kedved.

Halak

( 02.19 - 03.20 ) - Napi horoszkóp
Halak
Figyelj jobban a tested jelzéseire! A tested folyamatosan jelzéseket küld neked arról, hogy mi lenne neki a jó. Ha figyelsz ezekre a jelzésekre, azonnal tudod, és érted, hogy mit kell tenned ma. Kövesd a tested kéréseit, kövesd a tested jelzéseit, és hagyd, hogy a tested megmutassa, mire van szüksége.

Legnépszerűbb cikkek