Horoszkóp

Napi horoszkóp - 2019. Május 24.

Kos

03.21 - 04.19
Szenvedélyesen harcolsz az igazadért pénteken. Ez azonban nem jelenti, hogy ma megnyerheted ezt a meccset. Lehet, nem a nyílt és frontális támadás a megoldás. Gondoltál már arra, hogy valamilyen más utat válassz, és más módon küzdj meg azért, amit szenvedélyesen igaznak hiszel?

Bika

04.20 - 05.20
Ne lepődj meg, ha pénteken valamiről kiderül, nem az, mint aminek látszott. Minél közelebbről ismersz valakit, annál inkább más arcát mutatja neked. Könnyen lehet, ma nem éri meg túl közel kerülnöd az emberekhez, mert nagyon másnak tűnhetnek.

Ikrek

05.21 - 06.21
A robbanásszerű változások megijesztenek? Jó, akkor tegyél, hogy ne történjenek ilyen változások az életedben. Ez pedig sokkal egyszerűbb, mint gondoltad volna. Csak arra van szükség, hogy minden nap változtass egy kicsit. Így nem gyűlhet fel akkora igény a változásra, hogy begyújtsa a robbanást.

Rák

06.22 - 07.22
A kávé szó szerint életmenő lesz számodra pénteken. Indítsd a napodat egy finom kávéval, és ha kell napközben is iktass be a szokásosnál is több kávészünetet. De ne felejtsd el, valójában azzal űzheted el a fáradtságot, ha kialszod magadat, és nem hajtod túl a szervezetedet.

Oroszlán

07.23 - 08.22
Néha azt érzed, egy-egy hatásos mondat elég, hogy meggyőzz másokat. Ez azonban nem igaz. Nem a hatásos szavak győzik meg a többieket, hanem a szenvedély. Csak olyan témában igazán nagy a meggyőző erőd, amelyről valóban szívesen és szeretettel beszélsz.

Szűz

08.23 - 09.22
Akkor érzed igazán elemedben magadat pénteken, ha jótékonykodhatsz, adakozol, segíthetsz másoknak. Akkor érzed igazán jól magadat, ha a pénzedet jó ügyekre költheted, és kisegíthetsz valakit egy nehéz helyzetből. Ma keress magadnak egy jó ügyet, amelyet segíthetsz és támogathatsz.

Mérleg

09.23 - 10.22
Hirtelen elhatározásra jutsz pénteken. Ráadásul nem is egyre. Egész nap hirtelen hozod meg a döntéseidet, ami sajnos azt is jelenti, hogy senki sem fogja tudni követni, mit szeretnél. Meg persze sajnos azt is jelenti, hogy egy idő után már te magad is belezavarodsz a sok döntésbe.

Skorpió

10.23 - 11.21
Szükséged van, hogy beszélgess a barátokkal pénteken. Szükséged van, hogy átbeszéld a dolgokat a hozzád közelállókkal. Amikor végre meg tudod fogalmazni, mi nyomja a lelkedet, és el tudod ezt mondani, sokkal felszabadultabb és örömtelibb leszel.

Nyilas

11.22 - 12.21
Igazán nagy hévvel állsz ki az igazad mellett, küzdesz meg mindenkivel, aki szerinted közéd és a céljaid közé áll. Pénteken nagy benned a lendület, olyan hévvel dübörögsz előre az utadon, hogy csak kevesen merik megkockáztatni, hogy megállítsanak ma téged.

Bak

12.22 - 01.19
Fontos, hogy értsd, megéri újítanod. Talán azt érezted az elmúlt napokban, hiába akarsz újítani, teljesen értelmetlen az újító törekvésed. Pénteken azonban ismét visszatérnek az újító energiáid, és ma ismét sikeresen megújíthatsz valamit.

Vízöntő

01.20 - 02.18
Rajtaütésszerűen szeretnél meglepni valakit, de ő készül az érkezésedre. Pontosan tudja, hogy jössz, és talán már azt is kitalálta, mit fogsz tenni. Ahelyett, hogy meg akarnád lepni a többieket, inkább tégy eleget a kéréseiknek. Lehet, az önfejűséged hiánya sokkal meglepőbb lesz számukra.

Halak

02.19 - 03.20
Ha lenne rá lehetőséged, szinte egész nap csak ábrándoznál. Tudnod kell, az ábrándozás nagyon hasznos dolog. Számodra az ábrándozás valójában olyan, mintha terveket szőnél. Amit az ábrándképeidben látsz, sokkal könnyebben meg tudod valósítani, mint amit nem láttál még magad előtt.

Címlap

top