2018. Január 24.

Napi horoszkóp - 2018. Január 24.

Kos

( 03.21 - 04.19 ) - Napi horoszkóp
Kos
Az élet tele van meglepetésekkel. Úgy értem, pozitív meglepetésekkel. Ma is ilyen pozitív meglepetések teszik jobbá a napodat. Olyan meglepetések, amelyek feledtetik veled azt, hogy nem minden alakult pontosan úgy ma sem, mint ahogyan azt tervezted eredetileg. A meglepetések így is nagyszerűek lesznek.

Bika

( 04.20 - 05.20 ) - Napi horoszkóp
Bika
Mi a fontosabb, az, hogy igazad legyen, vagy az, hogy boldog legyél? Ugye, milyen egyszerű lenne azt mondani, hogy az, hogy boldog legyél. Ugye milyen egyszerű lenne azt mondani, hogy nem számít, kinek van igaza. Ma mégis ragaszkodsz ahhoz, hogy mindeni tisztában legyen vele: Neked van igazad.

Ikrek

( 05.21 - 06.21 ) - Napi horoszkóp
Ikrek
Olyan sok minden lehettél volna. Emlékszel, mennyi álmod volt? Emlékszel, milyen színesnek láttad a jövőt? Most jött el az a jövő, és ha nem vagy megelégedve a színekkel, az csakis azt jelenti, hogy neked kell tenned valamit. Neked kell tenned valamit annak érdekében, hogy a színek ismét visszakerüljenek az életedbe.

Rák

( 06.22 - 07.22 ) - Napi horoszkóp
Rák
Szükséged lenne egy gyors megoldásra egy olyan helyzetben, amely kifejezetten lassan és nyögvenyelősen halad. Szükséged lenne arra, hogy ne csak apró lépésekben araszolj előre, hanem egy hatalmas ugrással beérj a célba végre. Ebben a hétmérföldes lépésben egy barátnőd lesz a segítségedre.

Oroszlán

( 07.23 - 08.22 ) - Napi horoszkóp
Oroszlán
Azért kell megőrizned a hitedet, mert ha te elveszíted, akkor sokan mások is elveszítik a saját hitüket a környezetedben. Olyan vagy, mint egy kályha, amely melegíti azokat, akik köré gyűltek. Ne veszítsd el a hitedet, ha azt szeretnéd, hogy a környezetedben is megmaradjon a remény szerdán.

Szűz

( 08.23 - 09.22 ) - Napi horoszkóp
Szűz
Hiszed, vagy sem, a hírek igazak. Persze az lehet, hogy nem teljesen igazak, de érdemes azzal számolnod, hogy a hírek valóban igazak. Ma szánj időt arra, hogy végiggondold: Mit kell tenned a fejlemények jegyében, és mit kell tenned akkor, ha a mai kósza hírek hirtelen ténnyé szilárdulnak.

Mérleg

( 09.23 - 10.22 ) - Napi horoszkóp
Mérleg
Ne higgy az összeesküvés elméleteknek! Azok, akik félelemmel teli rettegéssel mesélik el a legújabb összeesküvés elméleteket maguk is áldozatok. No nem egy-egy összeesküvés áldozatai, hanem a saját fantáziájuk áldozatai. Ők azok, akik elhitték azt a félelmet, amelyet az elméjük termelt. Neked nem kell beállnod közéjük.

Skorpió

( 10.23 - 11.21 ) - Napi horoszkóp
Skorpió
Vedd észre, hogy mikor bántasz ok nélkül másokat, és vedd észre, hogy mikor bántod őket okkal. Úgy értem, hogy akkor sem jogos, hogy bántod őket, ha van okod, de akkor legalább azt értjük, hogy mi motivál téged. Érdemes ebben az esetben az okokra más módon reagálnod, és egymás bántása nélkül rendezned ezt a helyzetet.

Nyilas

( 11.22 - 12.21 ) - Napi horoszkóp
Nyilas
Ma tedd fel a kérdést: Vajon jó úton járok? Lehet, hogy lassan változtatnod kellene. Lehet, hogy itt az ideje annak, hogy ne a szokott mederben folyjanak az események. Ehhez pedig arra van szükség, hogy te merj és tudj is változtatni. Talán most kellene azt tenned, hogy egy egészen picit máshogy csinálod a dolgokat, mint tegnap.

Bak

( 12.22 - 01.19 ) - Napi horoszkóp
Bak
Szeretnéd hasznosnak és értékesnek érezni magadat szerdán, de ehhez talán nem kapod meg az összes külső visszaigazolást. Lehet, hogy itt az ideje annak, hogy tudatosítsd magadban: Attól még nagyon is hasznos és értékes vagy, hogy mások ezt talán nem látják meg benned. Nem kellene mások megerősítő szavaira várnod.

Vízöntő

( 01.20 - 02.18 ) - Napi horoszkóp
Vízöntő
Fontos, hogy értsd: Az élet lehet vidám is. Nem kell mindig a komolyságot, a küzdelmet és a súlyos gondolatokat választani. Sokkal egyszerűbb lenne az életed, ha a boldog perceket keresnéd, ahelyett, hogy a nehézségekre koncentrálnál. Ne felejtsd el, hogy mindig abból kapsz többet, amire éppen koncentrálsz.

Halak

( 02.19 - 03.20 ) - Napi horoszkóp
Halak
Ha már unod, hogy mindig neked kell az erősebbnek és az okosabbnak lenni, akkor próbaképpen ma legyél a gyengébb és a butább. Próbáld ki, hogy mi történik, ha felvállalod a gyengeségedet, a bizonytalanságodat, a kudarcaidat és a tévedéseidet. Ha így teszel, meglepően jól alakul a napod.

Legnépszerűbb cikkek