2018. November 21.

Napi horoszkóp - 2018. November 21.

Kos

( 03.21 - 04.19 ) - Napi horoszkóp
Kos
Nem kellene túl sokáig várnod egy helyzet megoldásával. Nem kellene arra várnod, majd lesz ihlet, megoldás - egyszer valamikor. A jó megoldások nagyon gyorsan jönnek szerdán. Nagyon gyorsan megoldhatod, amit szeretnél, és nem kell ezt tovább húznod.

Bika

( 04.20 - 05.20 ) - Napi horoszkóp
Bika
Az életed lehetne teljesen más, lehetne sokkal jobb is. Lehetnél boldogabb, örömtelibb is. Ehhez azonban az kell, hogy tudatosan alakítsd át a napodat. Tudatosan építs fel olyan napirendet, amelyben van időd a pihenésre, a mozgásra, az álmaid megvalósítására és persze a munkára is.

Ikrek

( 05.21 - 06.21 ) - Napi horoszkóp
Ikrek
Add át a stafétát valakinek, aki nálad sokkal kipihentebb. Add át a stafétát annak, aki még lelkes, aki fáradhatatlannak érzi magát. Neked pedig elég annyi, hogy irányítod a folyamatokat. Szerdán ismerd fel, most kell hátralépned, hogy valaki más is megmutathassa magát.

Rák

( 06.22 - 07.22 ) - Napi horoszkóp
Rák
Ismerd fel, milyen csodálatos időszak kezdődött az életedben. Könnyen észreveheted, a munkahelyeden új szelek fújnak, olyan irányba fordulnak az események, amelyben egyre kreatívabbnak kell lenned. Most a kreativitásod segít az előlépésedben akkor is, ha eddig nem tartottad különösebben kreatívnak magadat.

Oroszlán

( 07.23 - 08.22 ) - Napi horoszkóp
Oroszlán
Figyeld meg, milyen fontos a számodra a kreatív alkotás, és az, hogy ehhez az alkotáshoz kreatív partnereket találj. Figyeld meg, milyen fontos számodra, hogy a kreativitásodat a körülötted lévők ne csak értékeljék és csodálják, de erősítsék is. Figyeld meg, mennyivel jobban vagy, amikor mindannyian együtt vagytok kreatívak.

Szűz

( 08.23 - 09.22 ) - Napi horoszkóp
Szűz
Vedd a kezedbe a telefont, és telefonálj. Kit hívj fel? Akivel dolgod van, akivel beszélned, találkoznod kell. Nem kell megvárnod, hogy véletlenül találkozzatok. Mindenkinek az a legjobb, ha most telefonon beszélitek meg ezt a témát, és ha nem vártok a személyes találkozásra.

Mérleg

( 09.23 - 10.22 ) - Napi horoszkóp
Mérleg
Nagy kedved lenne jól beolvasni valakinek, aki évekkel ezelőtt nem látta meg benned a tehetséget. Nagy kedved lenne ahhoz is, hogy megmutasd, hol tartasz most. Ez azonban kicsit sem lenne elegáns, és kicsit sem lenne méltó hozzád, vagy az eredményeidhez.

Skorpió

( 10.23 - 11.21 ) - Napi horoszkóp
Skorpió
Gondolj bele, annak az öt embernek az átlaga vagy, akikkel a legtöbbet találkozol. Mit árul el ez rólad? Milyen ez az öt ember? És milyen vagy te? Ideje felismerned, minden barátoddal, minden szeretetkapcsolatoddal hozzátesztek valamit egymás személyiségéhez.

Nyilas

( 11.22 - 12.21 ) - Napi horoszkóp
Nyilas
Az a legegyszerűbb, ha kérdezel szerdán. Most nagyon bizonytalan vagy, mégis sokféle döntést kell meghoznod. Ebben a helyzetben az a legjobb és a legegyszerűbb, ha kérdezel. Ha felteszed a kérdéseidet, megkaphatod azokat a válaszokat, amelyekre vársz, és amelyek segítenek neked.

Bak

( 12.22 - 01.19 ) - Napi horoszkóp
Bak
Nosztalgikus hangulatban vagy szerdán, és talán némi féltékenység is vegyül a hangulatodba. Talán úgy gondolod, valaki más érte el azt, amiről te álmodsz. Talán úgy gondolod, valaki ellopta az álmaidat. Jó, ha tudod, az álmaidat nem lehet ellopni. Azokról te lemondhatsz, és bármikor fel is élesztheted azokat.

Vízöntő

( 01.20 - 02.18 ) - Napi horoszkóp
Vízöntő
Nem is remélted, hogy megtalálod, amit kerestél. Pedig szerdán könnyen meglelheted másokban azt, amire vágysz. Könnyen meglelheted másokban, amit keresel. De ez csak arra jó, hogy felismerd, mindez ugyanúgy ott van benned is. Ha pedig ott van benned, talán nincs is szükséged másokra, hogy megtaláld.

Halak

( 02.19 - 03.20 ) - Napi horoszkóp
Halak
Úgy tűnik, szükséged van az érzésre, hogy valamit nem vagy képes megcsinálni időre. Úgy tűnik, a késlekedés és a halogatás biztonságot ad neked. Olyan ez, mintha az élet nagy csatájába halogatáspáncélba öltözve indulnál. Amíg halogatsz, addig biztonságban érzed magad, hiszen így sohasem kell azon gondolkodnod, mit tegyél most.

Címlapról ajánljuk

Legnépszerűbb cikkek