2018. Június 20.

Napi horoszkóp - 2018. Június 20.

Kos

( 03.21 - 04.19 ) - Napi horoszkóp
Kos
Megpróbálsz hű lenni az elveidhez, de ez most egy kicsit nehezebben megy, mint azt hitted volna. Ma erős a kísértés, hogy olyasmit tegyél, amiért te magad is elítélsz másokat. Hogy mit tegyél? Magyar hű az elveidhez? Vagy inkább tedd meg azt, ami miatt elítélnéd magadat? Egy tanácsot adhatok. Tedd azt, amit a szeretet tenne most a helyedben.

Bika

( 04.20 - 05.20 ) - Napi horoszkóp
Bika
Tudod, mi a legbiztosabb jele annak, hogy valamit jól csinálsz? Az, hogy másolnak. Az, hogy megpróbálnak utánozni az emberek és megpróbálják azt tenni, ami téged sikeressé tett a szemükben. Persze ők nem látják a sikered valódi árát, azt, amit valóban megtettél annak érdekében, hogy egyszer ott tarthass, ahol most tartasz.

Ikrek

( 05.21 - 06.21 ) - Napi horoszkóp
Ikrek
Hónapokkal ezelőtt felmerült benned egy gondolat, amely egyre erőteljesebbé vált, mára pedig szinte rögeszmévé erősödött. Itt az ideje annak, hogy kezdj valamit ezzel a rögeszmével. Itt az ideje annak, hogy megnézd, hogyan változik meg a világod, ha engedsz ennek az erős késztetésnek, és végre megteszed azt, amit hónapok óta szeretnél megtenni.

Rák

( 06.22 - 07.22 ) - Napi horoszkóp
Rák
Néha úgy érzed, hogy az emberek túlzottan is leegyszerűsítik a bonyolult helyzeteket. Ma azonban megértheted, hogy miért teszik ezt. Ma megértheted, hogy a bonyolult helyzeteket lehetetlen átlátni, hiszen te is egy ilyen bonyolult helyzetben vagy. Ma érdemes részegységekre bontanod és egyszerűsítened a döntéseidet.

Oroszlán

( 07.23 - 08.22 ) - Napi horoszkóp
Oroszlán
Érdemes lenne egy új megközelítést alkalmaznod szerdán. Ma a régi, hagyományos szemlélet és a régi, hagyományos eszközök nem fognak működni. A modern problémákra ugyanis modern megoldások kellenek. Ami pedig a legfontosabb az az, hogy ne vedd olyan komolyan ezt a helyzetet, mint ahogy azt máskor tetted volna.

Szűz

( 08.23 - 09.22 ) - Napi horoszkóp
Szűz
Sokkal egyszerűbb lesz az életed, ha felfigyelsz egy tendenciára. Vedd észre, hogy ma valójában ugyanaz történik veled újra, meg újra, meg újra, meg újra, meg újra, és újra. Ez azt is jelenti, hogy nem kell új megoldásokat kitalálnod, egyszerűen csak mindig ugyanazt kell tenned. Ma minden helyzetben ugyanaz a megoldás, ezt ne felejtsd el!

Mérleg

( 09.23 - 10.22 ) - Napi horoszkóp
Mérleg
Egyáltalán nem vagy meglepve a mai nap eseményein, ha figyeled már egy ideje azt, ami történik veled és körülötted. Ma érdemes lenne másoknak is elmondanod, hogy nem vagy meglepve. Sőt! Meg kellene osztanod azt, hogy szerinted hogyan alakul majd ez az eseménysorozat. Érdekes lenne, ha ezt végre meg tudnád beszélni a szeretteiddel, és a fontos kapcsolataiddal.

Skorpió

( 10.23 - 11.21 ) - Napi horoszkóp
Skorpió
Úgy tűnik, hogy valaki nagyon felbosszant szerdán. Ezt a bosszúságot nem éri meg magadban tartanod. Ma bátran add ki a dühödet magadból. Nem arra biztatlak, hogy törj, zúzz és üvöltözz. Arra biztatlak, hogy vegyél néhány mély levegőt, halkítsd le a hangod, lassítsd le a beszéded, és a lehető legnyugodtabban mondd el, hogy mi a baj szerinted.

Nyilas

( 11.22 - 12.21 ) - Napi horoszkóp
Nyilas
Néha úgy érzed, mintha egész nap csak magadat ismételgetnéd. Vagy, ha nem is egész nap, de egész héten. Amit ma el kell mondanod azt, talán már reggel is elmondtad, de tegnap és tegnap előtt egészen biztosan elmagyaráztad ugyanezt valaki másnak. Nem baj. Az ismétlés a tudás anyja, ráadásul, miközben újramondod ugyanazt, te is újabb rétegeket érthetsz meg belőle.

Bak

( 12.22 - 01.19 ) - Napi horoszkóp
Bak
Egy picit össze vagy zavarodva egy munkahelyi feladattal kapcsolatban, ezért nem is tudod pontosan, hogy mit kellene tenned, vagy, hogy mikorra végzel majd ezzel. Ha a főnököd sem tud segíteni abban, hogy átlásd a helyzetet, érdemes lenne keresned egy olyan idősebb, tapasztaltabb kollégát, aki már sok mindent látott. Ő az, aki segíteni tud neked abban, hogy gyorsan végezz.

Vízöntő

( 01.20 - 02.18 ) - Napi horoszkóp
Vízöntő
Érdemes lenne a napodra úgy tekintened, mint egy nagy-nagy játékra. Na nem gyerekjátékra, hanem inkább egy pontgyűjtős, versenyzős felnőtt játékra. Adj gondolatban magadnak jutalmat és elismerést minden részfeladatért, amelyet teljesítettél. Azzal motiválhatod magad a legjobban, ha a jól végzett nap után valódi jutalmat is adsz magadnak.

Halak

( 02.19 - 03.20 ) - Napi horoszkóp
Halak
Lehet, hogy nem kellene olyan komolyan venned egy feladatot, mint amilyen komolyan ma gondolsz rá. Azzal, ha kicsit könnyedebb vagy, ha kicsit több kreativitást engedsz meg magadnak, ha lazábban vagy sokat segíthetsz magadnak abban, hogy gyorsan és meglepően egyszerűen oldd meg ezt a feladatot.

Címlapról ajánljuk

Legnépszerűbb cikkek