2019. Március 21.

Napi horoszkóp - 2019. Március 21.

Kos

( 03.21 - 04.19 ) - Napi horoszkóp
Kos
A boldog párkapcsolat legnagyobb titka az önismeret. Vajon ismered magadat annyira, hogy boldogan élj egyedül is? Ha igen, biztos lehetsz benne, hogy a párkapcsolatod is boldog lesz, ha nem, biztos lehetsz az összezördülésekben és a nehézségekben.

Bika

( 04.20 - 05.20 ) - Napi horoszkóp
Bika
Erős a kísértés, hogy megszegd az ígéretedet, és elhitesd magaddal, mindenki jól jár majd. Ez azonban nem igaz. A valóságban attól járnának jól az emberek, ha az ígéreteidet betartanád. Ezzel most nem a másiknak tartozol, hanem önmagadnak. Maradj hű az ígéreteidhez és az álmaidhoz is.

Ikrek

( 05.21 - 06.21 ) - Napi horoszkóp
Ikrek
A szerelmi életed nem ismétli a múltat. Ezt érdemes fejben tartanod, ha attól tartasz, a szerelmed megtesz valamit, amit egy korábbi párod is megtett, és amivel mélyen megbántott téged. Valójában nem lenne szabad mások tettei alapján megítélned a szerelmedet, aki egyedi és megismételhetetlen.

Rák

( 06.22 - 07.22 ) - Napi horoszkóp
Rák
Nem lenne szabad ragaszkodnod a részletekhez. Ma elégedj csak meg a felszínes, nagy képpel, amelyben mindenki egyszerre látható. Csütörtökön a részletekben elveszni annyit jelent, mint elveszíteni a fontos fókuszt, és belemenni olyan vitákba, amelyek teljesen fölöslegesek.

Oroszlán

( 07.23 - 08.22 ) - Napi horoszkóp
Oroszlán
Az igazán nagy félreértések szinte mindig abból származnak, amikor más dolgával foglalkozol. Hogy te nem is szoktál más dolgával foglalkozni? Amikor például mindenáron azt akarod, hogy a barátnőd maradjon távol a pasijától, vagy jöjjön össze valakivel, épp ezt teszed. Ma a saját szerelmi életedre figyelj!

Szűz

( 08.23 - 09.22 ) - Napi horoszkóp
Szűz
Van egy olyan érzésed, hogy valaki megsértődött rád. Csütörtökön érdemes minél hamarabb tisztáznod a helyzetet, és úgy intézned, hogy ez a sértődés minél előbb rendeződjön. Persze ez csak akkor működhet, ha te egyébként nem vagy megsértődve arra, aki szerinted megsértődött rád.

Mérleg

( 09.23 - 10.22 ) - Napi horoszkóp
Mérleg
A szerelmed minden egyes szavából tudod, milyen a hangulata. Elég megszólalnia, és pontosan tudod, mit fog mondani. Úgy olvasol a párodban, mint egy magazinban. De most a féltékenység és a félreértések is felbukkannak a magazin képzeletbeli cikkei között. Erről pedig mindenképp beszélgetnetek kellene!

Skorpió

( 10.23 - 11.21 ) - Napi horoszkóp
Skorpió
Sokkal több önbizalomra lenne szükséged. A környezeted talán azt hiszi, tele vagy önbizalommal, de a valóság inkább az, hogy tele vagy bizonytalansággal, félelmekkel és kételyekkel. Ezek ellen pedig csak azzal segíthetsz, ha megtanulnál bízni magadban, és ha elhinnéd, minden helyzetben helyt tudsz állni.

Nyilas

( 11.22 - 12.21 ) - Napi horoszkóp
Nyilas
Nem csak egy emberbe lehetsz szerelmes, de a munkába is. Csütörtökön ezt könnyedén megérted, hiszen most rád talál az álomfeladat egy olyan lehetőség formájában, amelyre butaság lenne nemet mondani. Most a szerelem-munkából lehet munkahelyi szerelem, és egyéb csodás lehetőségek is.

Bak

( 12.22 - 01.19 ) - Napi horoszkóp
Bak
Fontos, hogy határozd meg a szerelmi céljaidat is. Gondolj bele, az életed minden területén milyen jól haladsz azokkal a célokkal, amelyeket kijelölsz magadnak. Ha a szerelmi életedben, a párkapcsolatodban, a családodban is vannak ilyen céljaid, máris könnyebbé teszed az életedet.

Vízöntő

( 01.20 - 02.18 ) - Napi horoszkóp
Vízöntő
Úgy tűnik, valakit mélyen megbántottál, és nem vagy benne biztos, ki lehet-e még engesztelni őt. Nem ma, és nem is tegnap bántottad meg őt, hanem talán évekkel ezelőtt. Hogy őszinték legyünk, még az sem biztos, hogy tényleg megbántódott. Talán csak te hiszed, hogy megbántottad, ő meg valójában semmire s emlékszik.

Halak

( 02.19 - 03.20 ) - Napi horoszkóp
Halak
Mielőtt a szerelem megérkezne az életedbe, először önmagadat kell szeretned. Mindegy, hogy most párkapcsolatban élsz-e vagy sem, a csütörtököt érdemes az önszeretet tanulására, a bűntudatod elengedésére fordítanod. Talán túl nagy bűntudatod van, és talán túl sok mindenért hibáztatod magadat.

Címlapról ajánljuk

Legnépszerűbb cikkek