Nyilas csillagjegy horoszkóp oldala

november 22. - december 21.

Napi horoszkóp

2019.05.25.
Ne dőlj be a látszatnak, mert a valóság a legtöbb esetben teljesen más, mint hitted volna. Ma mindenképpen nézz a dolgok mögé. Ha így teszel, könnyen kiderülhet, hogy a felszín mögött olyan mély tartalom rejlik, amit kívülről sohasem következtethetnél ki.

Heti horoszkóp

2019.05.20.
Megszámlálhatatlanul sok, eltérő stílusú, különc, meglepő, vonzó, érdekes emberrel lesz dolgod ezen a héten. Kapkodhatod a fejedet. Nem lesz egyszerű kiszűrni, hogy kivel van dolgod. Könnyen lehet, hogy időre lesz szükséged ahhoz, hogy kiderüljön. Holott a fénye (Nap) és a hangja (Merkúr) azonnal hatással lesz rád. De annyira ellentmondásos a stílusa, hogy eleinte idegesíthet. Ámbár nem törvényszerű, hogy ebből szerelem legyen. Hétvégén – a gyereknap ellenére - törődj kicsit a szüleiddel!

Havi horoszkóp

2019.05.01.
Ha az elmúlt időszakban nehezebb helyzet jött létre, amelyet talán nem tudtál kezelni, akkor most minden változik. Talán azért tudod megemészteni a korábban történteket, mert sokat tudsz beszélgetni olyan személlyel, aki a téged foglalkoztató témában járatos. Anyagi ügyeid alakulása miatt minden okod meg lehet a jókedvre. A munkában olyan esemény történhet, amely pozitív hatással lehet a jövődre.

Hétvégi horoszkóp

2019.05.25.
Úgy érzed, mindössze egy lépésnyire van tőled a szerelem. Ez a lépést azonban most mégis képtelen vagy megtenni. A hétvégén az segít előrébb lépned párkapcsolati ügyekben, ha meg tudod bocsátani magadnak a korábbi tévedéseidet, és az exeid tévedéseit is.

Nyilas jellemzése

Egy Nyilas cél nélkül olyan, mint a hal víz nélkül. Ha van egy cél, akkor azt tűzön-vízen keresztülviszi, maximális erőbedobással, viszont ha valami nem érdekli, akkor bizony a Nyilas felszínessé válik.
Tovább a teljesleíráshoz

Nyilas mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top