Ikrek csillagjegy horoszkóp oldala

május 21. - június 21.

Napi horoszkóp

2019.05.24.
A robbanásszerű változások megijesztenek? Jó, akkor tegyél, hogy ne történjenek ilyen változások az életedben. Ez pedig sokkal egyszerűbb, mint gondoltad volna. Csak arra van szükség, hogy minden nap változtass egy kicsit. Így nem gyűlhet fel akkora igény a változásra, hogy begyújtsa a robbanást.

Heti horoszkóp

2019.05.20.
Végre kedden kezdődik a te hónapod: a Nap belép az Ikrekbe. Jön a születésnapod. Még aznap a Naphoz csatlakozik bolygód, a Merkúr. Ettől megjön a hangod: könnyebben fejezed ki magad. Csak arra ügyelj, hogy ne beszélj túl sokat! A hét második felében továbbtanulás, vizsgázás kapcsán jó eredmények várnak rád. A péntek lesz a te napod. Ezt dupla szuper fényszögnek (Hold-Nap és Hold-Merkúr) köszönheted. Szombaton még pörögsz. Majd vasárnap alkalmad nyílik töltődésre. A Halak Hold vizes programot javasol.

Havi horoszkóp

2019.05.01.
A munkában, megélhetésben érhetsz el nagyobb sikereket. De az is lehet, hogy az életedben egymást érhetik azok az események, amelyek miatt boldognak és kiegyensúlyozottnak érezheted magad. A házasságokban, régi párkapcsolatokban előfordulhat, hogy a kedvesed nem elég nyitott, nem eléggé elfogadó, és ez miatt kisebb feszültség jöhet létre. Egy kapcsolatnak nagy hasznát veheted.

Hétvégi horoszkóp

2019.05.18.
Nagy adag feszültség van benned, amit a szerelmedre akarsz tolni, rajta szeretnéd levezetni. Persze ez nem tudatos folyamat, és talán észre sem veszed, hogy mostanában a stresszt a szerelmeden és a párkapcsolatodon vezeted le. Itt az ideje, hogy megállítsd ezt a folyamatot.

Ikrek jellemzése

Az Ikrek jegyet legtöbbször a felszínességgel azonosítják. Biztosan van közöttük ilyen is, olyan is. Egy azonban biztos: az Ikreket csak egy bizonyos szintig érdekli valami.
Tovább a teljesleíráshoz

Ikrek mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top