Bak csillagjegy horoszkóp oldala

december 22. - január 19.

Napi horoszkóp

2019.05.24.
Fontos, hogy értsd, megéri újítanod. Talán azt érezted az elmúlt napokban, hiába akarsz újítani, teljesen értelmetlen az újító törekvésed. Pénteken azonban ismét visszatérnek az újító energiáid, és ma ismét sikeresen megújíthatsz valamit.

Heti horoszkóp

2019.05.20.
Készülj fel rá, hogy ennek a hétnek az egyetlen kellemetlen napja a kedd lesz a te szempontodból! Egy Hold – Mars szembenállásnak köszönhetően vérig sértődhetsz. De ne tedd! A Hold szokatlanul érzékennyé tesz téged, miközben a Mars a másik felet agresszívvé. És ebből törvényszerűen következik a konfliktus. A hét második felében szinte kizárólag a pénz fog érdekelni. Készíthetsz kalkulációt, csak ne görcsölj rá a témára! Hétvégén a vasárnap ígérkezik kellemesnek. Gyereknapra szervezz vizes programot!

Havi horoszkóp

2019.05.01.
Ha még nem vagy szerelmes, akkor most megeshet, hogy Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. Előfordulhat, hogy szinte el sem mered hinni, az érzelmi életed alakulásában ilyen szerencsés lehetsz. Különösen akkor igaz ez, ha korábban egyik csalódást követhette a másik. Megeshet, hogy összehozhat a sors egy olyan személlyel, aki mindenféle szempontból tökéletesen megfelel neked…

Hétvégi horoszkóp

2019.05.18.
Bánj óvatosan a hazugságokkal, füllentésekkel, csúsztatásokkal a hétvégén! Most a hazugságaidat könnyen leleplezheti a szerelmed, és könnyedén észreveheti, amit el akarsz titkolni előle. Ebben a helyzetben csak az jelent megoldást, ha őszinte maradsz és ha ragaszkodsz az igazsághoz.

Bak jellemzése

Mielőtt a Bak jegyet megbélyegeznénk azzal, hogy kemény, önfejű és nyomulós, lássunk kicsit beléjük: a nagy határozottság mögött a belső bizonytalanságukat leplezik, érzelmeiket palástolják, befeszülnek, görcsösen próbálják elfogadtatni magukat a külvilággal, mindennél jobban vágynak a megbecsülésre, a tekintélyre, arra, hogy értékesnek, hasznosnak érezhessék magukat.
Tovább a teljesleíráshoz

Bak mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top