2018. Július 23.

Heti horoszkóp - 2018. Július 23.

Kos

( 03.21 - 04.19 ) - Heti horoszkóp
Kos
Remek hír, hogy a heted tüzesen indul a Nyilas Holdnak köszönhetően. Szerdától a föld dominancia (Bika Uránusz – Szűz Vénusz- Bak Hold, Szaturnusz, Plútó) lelassít téged és minden folyamatot. Sajnos a pénteki telihold teljes holdfogyatkozással próbára teszi a rugalmasságodat. Szerencsére ez nem érint téged kellemetlenül. De nem árt, ha a pénzügyeket megfontoltan kezeled. A föld dominancia pont ebben segít neked. Hétvégén nem lehet bírni veled. Itt a nyári fesztivál szezon. Menj bulizni!

Bika

( 04.20 - 05.20 ) - Heti horoszkóp
Bika
Ellentmondásos hatásoknak leszel kitéve ezen a héten. Nem lesz könnyű dolgod, mert végig fenn lesz az égen egy bolygóháromszög (Bika Uránusz – Oroszlán Nap – Vízöntő Mars), ami letöri a makacsságodat. Ráadásul a pénteki telihold tovább nehezíti a dolgodat. Már csak azért is, mert teljes holdfogyatkozással „társul”. Add fel a merev elképzeléseidet önmagaddal és minden mással kapcsolatosan! Ebben segítségedre siet szerdán, csütörtökön és szombaton egy-egy szuper fényszög. Így lesz happy end…

Ikrek

( 05.21 - 06.21 ) - Heti horoszkóp
Ikrek
Izzadni fogsz hét elején. De most nem csak a hőség miatt. A szerelem tűzbe hoz tüzes jegyekben járó bolygók (Nyilas Hold, Oroszlán Merkúr) szerint. Szerdától egyre erősödik a feszültség, aminek a csúcspontja pénteken lesz, amikor a telihold (Oroszlán Nap –Vízöntő Hold) teljes holdfogyatkozással lesz „megtűzdelve”. Ezt vedd komolyan, és legyél óvatos, mert balesetveszélyt szimbolizál! Ne lepődj meg, ha sok ingerült emberrel találkozol! Hétvégén elemedben leszel a Vízöntő Holdnak köszönhetően.

Rák

( 06.22 - 07.22 ) - Heti horoszkóp
Rák
Nem „fajulhatnak” odáig a dolgok, hogy mások gondjai miatt aggódj. Hisz te is pontosan tudod, hogy ez totál felesleges, mert nem segít rajtuk. Szóval ne tedd! Egész héten fenn lesz az égen egy nagy bolygóháromszög (Bika Uránusz – Oroszlán Nap – Vízöntő Mars), ami téged nem érint kellemetlenül. Csupán a pénzügyeidet. A legrázósabb a pénteki nap lesz, amikor a telihold teljes holdfogyatkozással jár együtt. Ekkor kell a legéberebbnek lenned. Hétvégén arra bíztat a Vízöntő Hold, hogy mozdulj ki!

Oroszlán

( 07.23 - 08.22 ) - Heti horoszkóp
Oroszlán
Az év talán legnehezebb hete vár rád. Ezt felfoghatod egy égi tesztnek is. Az a hatalmas bolygóháromszög (Bika Uránusz – Oroszlán Nap – Vízöntő Mars), ami az egészet mutatja, rugalmasságból „vizsgáztat” téged. Ebből látható, hogy a megoldás kulcsa, hogy el kell engedned a merev elvárásaidat. Ha létezne az a vicces tabletta, akkor most bevehetnéd. Pénteken, telihold napján legyél óvatos, mert teljes holdfogyatkozás is lesz, ami meghatványozza a telihold feszítő hatását! A hétvége a szerelemé.

Szűz

( 08.23 - 09.22 ) - Heti horoszkóp
Szűz
Lesz 3 nap, amit joggal fogsz kedvelni: a szerda, a csütörtök és a szombat. Ezeken a napokon szuperül alakul minden szuper fényszögeknek köszönhetően. Közben a háttérben hat egy óriási bolygóháromszög (Bika Uránusz – Oroszlán Nap – Vízöntő Mars), ami elképesztő feszültséget hozhat. Szerencsére ez nem érint téged közvetlenül. Mégis tapasztalhatsz feszültséget körülötted. Péntek lesz a legrázósabb, amikor a telihold egy teljes holdfogyatkozással fog együtt járni. Ezt még hétvégén is lehet érezni…

Mérleg

( 09.23 - 10.22 ) - Heti horoszkóp
Mérleg
Tombol a nyár. De nincs uborkaszezon. A bolygók szerint sok dolgod lesz, ha dolgozol. Helyettesítés nélkül se unatkoznál. Ha mérgelődsz, magaddal tolsz ki. Inkább készíts magadnak egy nagy kancsó jeges teát, és írj listát a teendőkről! Amikor végzel eggyel, pipáld ki! Nem függetlenítheted magad azoktól a feszültségektől, amik az égen zajlanak. De csökkentheted a benned lévő feszültséget. A hétvége is hozhat még konfliktust, de ez már sokkal enyhébb lesz a Vízöntő Holdnak köszönhetően.

Skorpió

( 10.23 - 11.21 ) - Heti horoszkóp
Skorpió
Valószínűleg nem ez lesz a kedvenc heted. Egy ronda bolygóháromszög (Bika Uránusz – Oroszlán Nap – Vízöntő Mars) nehezíti meg a dolgodat. Persze csak akkor, ha ragaszkodsz a saját elképzeléseidhez. Megúszhatod a bosszúságot, ha rugalmasan állsz mindenhez. A legkritikusabb nap a péntek lesz, amit a telihold jelez. Ez már eleve feszültséget jelent, de ráadásul most még teljes holdfogyatkozás is lesz, ami csak ront az amúgy is nehéz helyzeten. Hétvégén ennek a lecsengését fogod érezni.

Nyilas

( 11.22 - 12.21 ) - Heti horoszkóp
Nyilas
Fura, de hét elején a precizitás (Szűz Vénusz) és a nagyvonalúság (Halak Neptunusz) között kell egyensúlyoznod. Ez még tovább fokozódik szerdától: csupa olyan emberrel lesz dolgod, aki meg van győződve arról, hogy csak ő tudja a megoldást. Ezek a polihisztorok arra késztetnek, hogy vitába szállj velük. A vita legkiélezettebben pénteken, telihold napján látszik. Kerüld ezt, mert teljes holdfogyatkozás is lesz! Tehát senki nem nyerhet. 2 nehéz fényszög tükrében ez a hétvégédet is elronthatja.

Bak

( 12.22 - 01.19 ) - Heti horoszkóp
Bak
Folyton vigyáznod kell valamire július utolsó hetében. Hét elején a közlekedésben kell rendkívül óvatosnak lenned egy Vénusz – Neptunusz szembenállás miatt. Hét közepén bármin képes leszel megsértődni a Bak Hold miatt. A hét második felében az anyagiak okozhatnak fejfájást. Különösen pénteken, telihold napján. Ugyanis nem elég, hogy telihold lesz, még teljes holdfogyatkozás is, ami meglékelheti a pénztárcádat. Szerencsére lesznek szerencsés napjaid is: a szerda, a csütörtök és a szombat.

Vízöntő

( 01.20 - 02.18 ) - Heti horoszkóp
Vízöntő
Vizsgázol ezen a héten. Az eredmény azon múlik, hogy mennyire tudsz rugalmas lenni. Biztosra veheted, hogy minél merevebb vagy, annál biztosabb, hogy a terveid nem úgy alakulnak, ahogy akartad. Egy óriási bolygóháromszög áll össze az égen (Bika Uránusz – Oroszlán Nap – Vízöntő Mars), ami „tesztel” téged. Felfoghatnád ezt kitolásnak, de attól nem lesz jobb. A legkritikusabb nap a péntek lesz, amikor a telihold együtt jár egy teljes holdfogyatkozással. Ezt az egészet hétvégén ki kell pihenned.

Halak

( 02.19 - 03.20 ) - Heti horoszkóp
Halak
A te szempontodból nem a pénteki telihold és a teljes holdfogyatkozás hoz kellemetlenséget, hanem a kedd éjjeli bolygószembenállás (Szűz Vénusz – Halak Neptunusz). Ami egy rendkívül vonzó ember személyében frusztrációt jelent. Nem fogod érteni, hogy miért vonz, amikor olyan idegesítő. Vigyázz, mert elrabolhatja a szívedet! Ha a munkád háttérbe szorul, azt nem fogja jó szemmel nézni a főnököd. Emellett pénteken legyél óvatos a közlekedésben! Hétvégén töltődj! 2 feszült fényszög betegséggel "fenyeget".

Címlapról ajánljuk

Legnépszerűbb cikkek