2018. Szeptember 17.

Heti horoszkóp - 2018. Szeptember 17.

Kos

( 03.21 - 04.19 ) - Heti horoszkóp
Kos
A jövőd és a hivatásod kerüljön központi helyre a hét első felében! A Bak Hold és a föld dominancia szerint jól haladhatsz a munkádban. Különösen szerdán. Szokatlanul összeszedett leszel, és remekül tudsz koncentrálni. A hét második felében csupa olyan emberrel lesz dolgod, aki meglehetősen merev. Egy Mars – Uránusz fényszög azt mutatja, hogy nem tudod megváltoztatni őket. Nem érdemes. Ne is próbáld meg! Hétvégén izgalmas találkozásban lesz részed. Ez az illető nagy hatással lesz rád.

Bika

( 04.20 - 05.20 ) - Heti horoszkóp
Bika
Kitűnően indul a heted. Minden a terveid szerint alakul. Ráadásul senki nem sürget a föld jegyekben járó bolygók (Nap, Hold, Merkúr, Szaturnusz, Uránusz, Plútó) szerint. Ezt ki nem állhatod, mert frusztrálttá és ingerlékennyé válsz. Hét közepén a rugalmasságodat teszteli az élet. Folyton olyan emberekbe és helyzetekbe futsz bele, ahol muszáj alkalmazkodnod. Máskülönben konfliktus lesz a vége. Hétvégén a Merkúr és a Nap is belép a Mérlegbe. Kivételesen szép most az ősz. Menj ki a természetbe!

Ikrek

( 05.21 - 06.21 ) - Heti horoszkóp
Ikrek
Téged a föld jegyben járó bolygók nem lelkesítenek hét elején. Pedig hatékony leszel. Csütörtöktől tér vissza az életkedved. Akkor is, ha a munkahelyeden több makacs emberrel kell megküzdened. Ezt egy kemény Mars – Uránusz fényszög mutatja. Még jó, hogy te rugalmas vagy. Így számodra nem küzdelem kezelni őket. Tudtad, hogy többek között ennek köszönheted a népszerűségedet? Hétvégén eljön a te időd: szombaton bolygód, a Merkúr, vasárnap a Nap lép be a Mérlegbe. Ettől fellélegzel, megkönnyebbülsz.

Rák

( 06.22 - 07.22 ) - Heti horoszkóp
Rák
Kedves természetednek köszönhetően bárkit „megszelídítesz”. A hét első felében a „tenyeredből” fognak enni. Vagyis megtalálod velük a hangot. Hét közepén sokba kerülhetnek a gyerekek, vagy a te gyerekes dolgaid. Ezt egy Mars – Uránusz csúnya fényszög jelzi. Nagyon ügyelj rá, hogy mire adsz ki pénzt! Különben negatív spirálba kerülhetsz. A hétvégéd családi programokkal lesz tele, amit nem fogsz bánni. Ha jót akarsz, akkor szervezz közös, szabadtéri programot! Javasolja a Mérlegbe lépő Merkúr és Nap.

Oroszlán

( 07.23 - 08.22 ) - Heti horoszkóp
Oroszlán
Nem lesz könnyű, de a hét elején koncentrálj a munkádra! Te is meg fogsz lepődni, hogy milyen jól megy. Köszönhetően a rengeteg föld jegyben járó bolygónak: Nap, Hold, Merkúr, Szaturnusz, Uránusz, Plútó. Hét közepén kettősség fog bejönni: valakivel vonzódást érzel, miközben ingerel is. Ne csak szerelemre gondolj! Bárki lehet rád ellentmondásos hatással. Rugalmasnak kell lenned, ha nem akarsz konfliktust. Hétvégén a levegős Mérlegbe lépő Merkúr és Nap azt javasolja, hogy menj ki a szabadba!

Szűz

( 08.23 - 09.22 ) - Heti horoszkóp
Szűz
Igazán kedvedre való lesz a hét első fele. Különösen a szerdai nap, amikor dupla szuper fényszög azt igazolja, hogy minden rendben. Itt az ideje, hogy elengedd a pesszimizmust. Hét közepén a munkahelyeden egy Mars – Uránusz fényszög nézeteltérést vetít előre. Tudd, hogy normális, ha nem értesz mindenkivel mindenben egyet! A konfliktus forrása a merevség. Szóval legyél rugalmas! Hétvégén véget ér a Szűz hava. De ne sajnáld, mert csodaszép ősz jön. Ilyen jó időben nem szabad a négy fal között ülnöd…

Mérleg

( 09.23 - 10.22 ) - Heti horoszkóp
Mérleg
Felfokozott izgalommal várod a hétvégét már hét elején. Ettől nem lesz könnyű a feladataidra figyelned. Pedig jó lenne. Hét közepén magadra találsz a Vízöntő Holdnak köszönhetően. Egyre gördülékenyebben megy minden. Azonban lesznek olyan fényszögek az égen, amik rugalmasságra tanítanak téged (is). Azt fogod tapasztalni, hogy ez nem mindenkinek fog menni. Hétvégén végre eljön a várva várt idő: szombaton Merkúr, vasárnap a Nap lép be a Mérlegbe. Közeleg a születésnapod, amikor egy új év indul el…

Skorpió

( 10.23 - 11.21 ) - Heti horoszkóp
Skorpió
Viszonylag simán kezdődik a hét. Azonban szerdától egyre kritikusabb szituációk adódnak. Szerdán, csütörtökön és pénteken is lesznek „leckéztető” fényszögek, amelyek merevségre való hajlamot mutatnak. Biztos lehetsz benne, hogy konfliktusba kerülsz, ha „kötöd az ebet a karóhoz”. Nem kizárt, hogy igazad van. De ezeken a napokon nem kell senkit meggyőznöd. Ráérsz jövő héten. Hétvégén kezdődik a Mérleg hava, ami az ősz szépségét hozza. Meglepően meleg, nyári idő lesz. Egyszóval mozdulj ki!

Nyilas

( 11.22 - 12.21 ) - Heti horoszkóp
Nyilas
Érdekes módon téged ezen a héten se a kedvező, se a kedvezőtlen konstellációk nem érintenek közvetlenül. Ez arra jó, hogy te döntsd el, és alakítsd, hogy hogyan akarod jól érezni magad. Az biztos, hogy a pénz lesz az egyik központi téma. Észnél kell lenned, mert bár jók a bevételeid, nem költekezhetsz. Legyél fegyelmezett, és nem kerülsz bajba! Tanácsolja neked a szerdai Mars – Uránusz fényszög. Hétvégén a Mérlegbe lépő bolygók minőségi változást hoznak. Ezáltal felértékelődnek a barátok.

Bak

( 12.22 - 01.19 ) - Heti horoszkóp
Bak
Jól indul a heted a föld dominanciának köszönhetően: föld jegyben járó bolygók: Nap, Hold, Merkúr, Szaturnusz, Uránusz, Plútó. A kedvenc napod a szerda lesz, amikor dupla szuper fényszög a „kezedre játszik”. Használd ezt arra, hogy fajsúlyosabb ügyeket intézel! Semmit nem fogsz megoldhatatlannak látni. A hét második felében a pénzzel kell óvatosnak lenned. Több napon keresztül lesznek nehéz fényszögek, amik fejtörést jelentenek. Hétvégén kezdődik a Mérleg hava, ami a jövőt világítja meg…

Vízöntő

( 01.20 - 02.18 ) - Heti horoszkóp
Vízöntő
Egy fajta vihar előtti csendet tapasztalhatsz hét elején, mert gyanúsan simán mennek a dolgok. Majd szerdától jönnek a megpróbáltatások: szerdán, csütörtökön és pénteken is lesznek olyan fényszögek, amik a merevségedet igyekeznek „letörni”. Ne vedd ezt leckéztetésnek! Inkább törekedj rugalmasságra, nyitottságra és jókedvre! Ezzel egy sor felesleges vitát ki tudsz kerülni. Így az energia szinted emelkedik. Hétvégén egyre jobb passzban leszel a Mérlegbe lépő Merkúrnak és Napnak köszönhetően.

Halak

( 02.19 - 03.20 ) - Heti horoszkóp
Halak
Szoktál irigykedni azokra az emberekre, akik mindig összeszedettek, hatékonyak? Hét elején tanulhatnál tőlük. Kérdés, hogy képes vagy-e utánozni őket? A hét közepén nem leszel topon: az egészségedre kell vigyáznod egy Mars – Uránusz fényszög szerint. Szokatlanul meleg, nyárias az ősz. Ettől kiizzadhatsz, és gyorsan megfázhatsz. Öltözz rétegesen! Ilyen egyszerűen megelőzheted a bajt. Hétvégén egyszerre leszel felszabadult és érzékeny a Halak Hold és a Mérlegbe lépő Merkúr és Nap szerint.

Címlapról ajánljuk

Legnépszerűbb cikkek