Horoszkóp

Heti horoszkóp - 2019. Május 20.

Kos

03.21 - 04.19
Mindig minden változik az égen, és itt a Földön is: ezen a héten nagy változásokra számíts! Kedden a Nap és a Merkúr is belép az Ikrekbe. Ami most segít, az a beszéd: mondd ki, kérdezd meg, adj hangot az érzéseidnek, véleményednek! A némaság öngól. Most hathatós „partnered” a Merkúr, ami tanuláskor, vizsgázáskor és utazás során is kitűnő. A péntek látszik a legtökéletesebb napnak. Ha teheted, időzíts ide fontosabb megbeszéléseket! Hétvégén a vasárnapi gyereknap kihozza belőled a gézengúz gyereket…

Bika

04.20 - 05.20
Föld jegyben járó bolygók remek fényszögei miatt a legkiválóbbnak a kedd és a szerda látszik. Bár kedden egy bolygószembenállás (Hold-Mars) balesetveszélyt jelez. Ne ijedj meg! Elég, ha óvatosan közlekedsz. A hét közepén a főnököd változtatást kezdeményez. Ez frusztrálhat téged. Pedig nem kellene. Ne ess abba tévhitbe, hogy ez ellened van! Egy kis idő elteltével rájössz, hogy nem is olyan rossz. Hétvégén baráti meghívást kaphatsz. Mondj igent! Nem fogod megbánni: remek élményben lesz részed…

Ikrek

05.21 - 06.21
Végre kedden kezdődik a te hónapod: a Nap belép az Ikrekbe. Jön a születésnapod. Még aznap a Naphoz csatlakozik bolygód, a Merkúr. Ettől megjön a hangod: könnyebben fejezed ki magad. Csak arra ügyelj, hogy ne beszélj túl sokat! A hét második felében továbbtanulás, vizsgázás kapcsán jó eredmények várnak rád. A péntek lesz a te napod. Ezt dupla szuper fényszögnek (Hold-Nap és Hold-Merkúr) köszönheted. Szombaton még pörögsz. Majd vasárnap alkalmad nyílik töltődésre. A Halak Hold vizes programot javasol.

Rák

06.22 - 07.22
Tudj róla, hogy az egész heted hangulatát egyetlen nap határozza meg: kedden lesz egy Hold – Mars szembenállás! Ez pont jó ürügy a sértődésre, sőt a szakításra. Amennyiben sikerül ezt megúsznod konfliktus nélkül, minden rendben lesz. Szóval ezen áll, vagy bukik a hét folytatása. Mivel te képtelen vagy dolgozni, koncentrálni feszült hangulatban, saját érdekedben ki kell térned minden vitás helyzet elől. Jutalomképpen vasárnap a Halak Hold kitűnő hangulatot hoz neked. Ez megszépíti a gyereknapot.

Oroszlán

07.23 - 08.22
Keddtől a Nap és a Merkúr az Ikrekbe lépve vidám, baráti találkozásokat mutat. Élj minden adódó lehetőséggel! Szerencsére nem esik nehezedre szóba állni érdekes emberekkel. Ezekből a beszélgetésekből hamarosan kiválik, kiemelkedik egy ember, akivel közelebbi kapcsolatba kerülhetsz. Még szerelem sem kizárt. De ne siess el semmit, és ne szaladj előre! Vasárnap figyelj oda a kiadásaidra! A Halak Hold szerint folyik ki a pénz a kezedből, a pénztárcádból. A gyereknap nem ok a gyerekes = felelőtlen költekezésre…

Szűz

08.23 - 09.22
Párhuzamos ügyek kezdenek frusztrálni ezen a héten: kedden 3 órán belül a Nap és a Merkúr is átlép az Ikrekbe, ami párhuzamos lehetőségeket mutat neked. Zavarni fog, hogy választanod kell. Amíg úgy érzed, hogy nem egyértelmű a helyes út, addig ne dönts! Nyugodtan várd meg azt a bizonyosságot, ami után nem teszel magadnak szemrehányást. Hétvégén a vasárnap meglepetést tartogat neked: randevúra hívhat valaki. De az is előfordulhat, hogy olyasvalaki ír neked, aki a hét során többször eszedbe jutott.

Mérleg

09.23 - 10.22
Tetszeni fog neked, hogy kedden a Nap és a Merkúr is jegyet vált. Innentől fel leszel dobódva. A korábbi nehézkességnek vége. Végre megint az a felszabadult és kedélyes ember leszel, aki valójában vagy. Pénteken dupla szuper fényszögnek (Hold-Nap és Hold-Merkúr) köszönhetően helyre áll a testi-lelki-szellemi harmónia. Amennyiben irányíthatod az eseményeket, igyekezz péntekre tenni a fajsúlyosabb ügyeket! Hétvégén még szombaton is a fellegekben jársz. Vasárnap kicsit fáradtabbnak érezheted magad…

Skorpió

10.23 - 11.21
A hét egyetlen kellemetlen konstellációja kedden egy Hold – Mars szembenállás, ami óvatosságra int. Kommunikációban és közlekedésben is vigyáznod kell, mert bármikor félre csúszhatnak a dolgok. Másnapra ez az egész elillan, és jó esetben nyoma sem lesz. Tehát csak a keddet kell ügyesen átvészelned. A hét második felében a Vízöntő Hold szerint a családod gondoskodik arról, hogy véletlenül se unatkozz. Hétvégén a vasárnapot imádni fogod. Fürdőben kényeztesd magad! Ettől ki leszel cserélve.

Nyilas

11.22 - 12.21
Megszámlálhatatlanul sok, eltérő stílusú, különc, meglepő, vonzó, érdekes emberrel lesz dolgod ezen a héten. Kapkodhatod a fejedet. Nem lesz egyszerű kiszűrni, hogy kivel van dolgod. Könnyen lehet, hogy időre lesz szükséged ahhoz, hogy kiderüljön. Holott a fénye (Nap) és a hangja (Merkúr) azonnal hatással lesz rád. De annyira ellentmondásos a stílusa, hogy eleinte idegesíthet. Ámbár nem törvényszerű, hogy ebből szerelem legyen. Hétvégén – a gyereknap ellenére - törődj kicsit a szüleiddel!

Bak

12.22 - 01.19
Készülj fel rá, hogy ennek a hétnek az egyetlen kellemetlen napja a kedd lesz a te szempontodból! Egy Hold – Mars szembenállásnak köszönhetően vérig sértődhetsz. De ne tedd! A Hold szokatlanul érzékennyé tesz téged, miközben a Mars a másik felet agresszívvé. És ebből törvényszerűen következik a konfliktus. A hét második felében szinte kizárólag a pénz fog érdekelni. Készíthetsz kalkulációt, csak ne görcsölj rá a témára! Hétvégén a vasárnap ígérkezik kellemesnek. Gyereknapra szervezz vizes programot!

Vízöntő

01.20 - 02.18
Fellélegezhetsz: kedden a Nap és a Merkúr is átlép a levegős Ikrekbe. Ettől ismét mosolygóssá és derűlátóvá válsz. Végre bontogathatod a szárnyaidat szó szerint és átvitt értelemben is. A hét legszuperebb napja a péntek lesz, amikor dupla szuper fényszögek (Hold-Nap és Hold-Merkúr) a legjobbakat hozzák neked. Legyél nyitott, hogy még véletlenül se maradj le semmi jóról! Hétvégén csak vasárnap tudsz leállni. Ekkor a Halak Hold szerint a víz jelenti a leghatékonyabb feltöltődést: úszás, szauna, stb.

Halak

02.19 - 03.20
Ingatlan ügyekben, családi témákban, szülőkkel kapcsolatos kérdésekben keddtől segítségedre siet a Nap és a Merkúr is. Mindkettő arra világít rá, hogy nem kell egyedül küszködnöd. Kérj segítséget barátoktól, rokonoktól! Meg fogsz lepődni, hogy milyen sokan, és milyen szívesen mennek. Pénteken még egy titkos pártfogód is akad. Kezeld ezt diszkréten! Hétvégén a szombat még a heti pörgés lecsengése lesz. Vasárnap vízben kényeztesd magad! Engedj forró, illatos kádfürdőt! És rakd körbe mécsesekkel!

Címlap

top