2018. November 19.

Heti horoszkóp - 2018. November 19.

Kos

( 03.21 - 04.19 ) - Heti horoszkóp
Kos
Lendületesen indítod a hetet a Kos Holdnak köszönhetően. Hétfőn még lelkes leszel, de kedden konfliktusok nehezítik a dolgokat. Ez a hirtelen váltás megviselhet. Szerencsére csütörtökön indul a Nyilas hava, ami lelkesítően hat rád. Az egyre hidegebb idő ellenére téged fűteni fog a szenvedély. Ezzel szemben a pénteki telihold balesetveszélyt szimbolizál. Nagyon elővigyázatosnak kell lenned, hogy elkerüld a bajt. Hétvégén az Ikrek Hold azt javasolja, hogy menj ki a szabadba, és szellőztesd ki a fejedet!

Bika

( 04.20 - 05.20 ) - Heti horoszkóp
Bika
A hét eleje és a hétvége is túl mozgalmas lesz. Ezért neked a hét közepe lesz a kedvenced. Szerdától magadra találsz. Szuper fényszögekkel állnak melléd a bolygók. Helyre áll a lelki békéd. A pénteki telihold pénzügyek terén int óvatosságra. Nem baj, ha elkezded a karácsonyi bevásárlást, de ne ess túlzásba! Máskülönben gyorsan mínuszba fogsz menni. A hétvégéd akkor lesz igazán jó, ha szakítasz időt valamilyen szellemi tevékenységre: olvasás, tanulás, stb. Ezt az Ikrek Hold mutatja.

Ikrek

( 05.21 - 06.21 ) - Heti horoszkóp
Ikrek
Óvatosnak kell lenned egész héten. Hét elején maradj nyugton! Ne szállj szembe a feletteseddel vagy a kollégáiddal, mert most alul maradnál. Csütörtökön a Nap belép a Nyilasba, ami neked sok izgalmas találkozást ígér. Amennyiben van párod, tegyél meg mindent, hogy ne legyen oka a féltékenységre! Ha nincs még párod, akkor összetalálkozhatsz egy különleges, sorsszerű emberrel. A pénteki teliholdas nap nem alkalmas ismerkedésre. De a feszültség szombatra elillan, és mehetsz sétálni, kirándulni…

Rák

( 06.22 - 07.22 ) - Heti horoszkóp
Rák
Hét elején jól haladhatsz a munkáddal, ha otthon hagyod a családi gondokat. Ez mindig így van, de most különösen. Csütörtökön a Nap jegyváltása segít, hogy tudatosítsd, milyen szerencsés vagy, hogy van munkád. A Nap reflektorként világít rá erre. Ezzel szemben a pénteki telihold konfliktust mutat. Tény, hogy a legjobb munkahelyen is adódhatnak feszültségek. Szóval a hétvégén lesz, mit kipihenned. Viszont a pihenés nem jelent tétlenséget, lustálkodást. Az Ikrek Hold szombaton kimozdulást jelez.

Oroszlán

( 07.23 - 08.22 ) - Heti horoszkóp
Oroszlán
Tüzes jegyekben járó bolygóknak köszönhetően hétfőn és kedden, majd csütörtöktől magas lesz az energiaszinted. Ezek közül a leghosszabb hatású a Nap, ami csütörtökön lép be a tüzes Nyilasba. Innentől megállíthatatlan és lelkes leszel. Ismét beigazolódik, hogy ha te jól érzed magad, akkor a többiek is. Vagyis ez mindenkinek jól jön. Téged a pénteki telihold nem érint kellemetlenül. A hétvégéd sűrű lesz. Időt kellene szakítanod baráti programra és a családodra is. A bolygók szerint mindkettő belefér.

Szűz

( 08.23 - 09.22 ) - Heti horoszkóp
Szűz
A hét egy nyomasztó fényszöggel kezdődik. A munka közben a családod is ad bőven feladatot. Folyamatosan jönnek a megoldandók, és úgy érzed, sose fogod utolérni magad. Még jó, hogy szerdán és csütörtökön lesznek kedvező, megnyugtató konstellációk. De a pénteki telihold elveszi a kedved. Jobban szeretnél a családoddal foglalkozni. Ha most nem a munkád élvez prioritást, akkor elveszítheted. Szóval nagy a tét. Magánéletet ráérsz hétvégén élni. Ne aggódj! A családod megérti, hogy dolgoznod kell.

Mérleg

( 09.23 - 10.22 ) - Heti horoszkóp
Mérleg
Számíts rá, hogy hétfőn és kedden sokan beszélnek hozzád! Így nem haladsz a munkáddal, és ettől egyre ingerültebbé válsz. Nem érdemes kiborulnod. Vannak ilyen napok. Hét közepén utol fogod érni magad föld jegyekben járó bolygók szerint. Majd pénteken kell óvatosnak lenned: a telihold balesetveszélyes helyzetet jelez. Mindig mindenhol haladj éberen! Sajnos nem elég magadra figyelned. A többiek szándékait is figyelned kell, hogy megúszd a bajt. Hétvégén elemedben leszel az Ikrek Holdnak köszönhetően.

Skorpió

( 10.23 - 11.21 ) - Heti horoszkóp
Skorpió
Ez a hét változásokat hoz. A Skorpió hava csütörtökön ér véget: a Nap kilép a Skorpióból. Vége a születésnapodnak. De nem kell gyászba borulnod. Más feladatok várnak: mostantól az anyagi helyzetedet kell rendbe szedned. Közeledik az év vége és az ünnepek, amik költségesek lesznek. Aggodalomra nincs okod, mert több bolygó is a bevétel oldalt erősíti. Azonban a pénteki telihold megfontoltságra int. Semmiképp se menj mínuszba! Hétvégén a vasárnap lesz a kedvenced. Érzelgős hangulat lesz úrrá rajtad…

Nyilas

( 11.22 - 12.21 ) - Heti horoszkóp
Nyilas
Végre jön a te időd: csütörtökön kezdődik a Nyilas hava. Vagyis közeleg a születésnapod. Előtte egyre türelmetlenebbé válhatsz. Jó lenne, ha ebből nem adódna konfliktus. Ez most csak rajtad múlik. Csütörtöktől repkedni fogsz, mert a Jupiterhez és a Merkúrhoz csatlakozik a Nap. Azonban a pénteki telihold megakaszthatja a lendületedet. Legyél elnéző másokkal! Nem éri meg vitába szállni. Ha ezt átvészeled, szép hétvégére számíthatsz. A szerelem, a szeretet és az összetartozás gyönyörét élheted meg…

Bak

( 12.22 - 01.19 ) - Heti horoszkóp
Bak
Úgy tűnik, hogy a hétfőd még nem, de a kedded már feszült lesz. Olyan emberekkel gyűlhet meg a bajod, akik felületesek és meggondolatlanok. Nem tudod megváltoztatni őket. Nem is lehet ez a célod. Szerdán lecsillapszanak a kedélyek: végre békés, föld energiák fognak dominálni. Téged nem izgat se a csütörtöki Nap jegyváltása, se a pénteki telihold. Viszont a többiek hol lelkesek, hol ingerültek lesznek. Egyiket se vedd magadra! Hétvégén a vasárnap látszik szerelmesnek. Élj végre magánéletet!

Vízöntő

( 01.20 - 02.18 ) - Heti horoszkóp
Vízöntő
Figyelj oda, hogy hét elején kinek mit mondasz, mert könnyen félreértés és nézeteltérés kerekedik belőle! Különösen a kedd ígérkezik kritikusnak. A hét közepe sokkal nyugodtabb konstellációkat hoz. Ekkor végre jól haladhatsz a munkádban. Csütörtökön a Nap jegyet vált, pénteken telihold lesz. Mindkettő felbolygatja az embereket. De egyik se érint téged közvetlenül. Ám a környezetedet annál inkább. Ne ítélkezz! Engedd, hogy mindenki úgy élje meg, ahogy akarja! Hétvégén szellőztesd ki a fejedet!

Halak

( 02.19 - 03.20 ) - Heti horoszkóp
Halak
Egy csúnya fényszög „mérgezi” a hét elejét. A bolygók szerint még nem szoktál hozzá az új kihívásokhoz, a nagyobb elvárásokhoz, amik mostanában jellemzik a munkádat. Talán a Nap csütörtöktől rávilágít, hogyan becsüld meg magad, és értékeld, hogy egy magasabb szintre léptél. Azonban a pénteki telihold elgondolkodtat, hogy vajon mi élvezzen prioritást: a munka vagy a család? Hétvégén a vasárnap lesz a te napod. Úgy fogod érezni, hogy végre minden jóra fordul. Köszönhetően a jó fényszögeknek…

Címlapról ajánljuk

Legnépszerűbb cikkek