2018. Január 15.

Heti horoszkóp - 2018. Január 15.

Kos

( 03.21 - 04.19 ) - Heti horoszkóp
Kos
Káprázatos konstellációval indul a hét: összesen 6 bolygó jár a Bakban (Nap, Hold, Merkúr, Vénusz, Szaturnusz és Plútó), ami segít neked a karriered építésében. Ennek csúcspontja a szerda hajnali újhold. Csütörtökön Vénusz, szombaton Nap lép a Vízöntőbe, ami a szövetségesek fontosságára világít rá. Ne feledd, hogy szükséged van jóindulatú emberek támogatására! Közben arra kell ügyelned, hogy ne keverd össze a barátságot és a szerelmet! Hétvégén megérdemelsz egy kis lazítást a Halak Hold szerint.

Bika

( 04.20 - 05.20 ) - Heti horoszkóp
Bika
Kiválóan kezded ezt a hetet: egyszerre 6 bolygó lesz a Bakban, ami téged megnyugtat. Végre biztonságban fogod érezni magad. Ez pl. tervezésre alkalmas. Erre a szerdai Bak újhold a legkedvezőbb. Ekkor új ötleteket, új terveket szőhetsz, ill. írhatsz le. Semmiképp se hagyd ki! A hét második felében rengeteg munka vár rád. Ráadásul a főnököd is rajtad tartja a szemét. Dolgozz serényen! Meglesz a jutalma. Hétvégén válassz vizes programot! Javasolja a Halak Hold. Mehetsz úszni, fürdőzni, szaunázni…

Ikrek

( 05.21 - 06.21 ) - Heti horoszkóp
Ikrek
Bár a hét eleji Bak bolygófelvonulás téged nem érint közvetlenül, viszont a környezetedben lévők a szokottnál zárkózottabbak és bizalmatlanabbak lesznek. Jobb lenne, ha ennek nem tulajdonítanál túl nagy jelentőséget. Szerdától egyre jobb passzban leszel. Sorban lépnek be a bolygók a Vízöntőbe: szerdán Hold, csütörtökön Vénusz, szombaton Nap. Ettől vidámmá és optimistává válsz. Hétvégén úgy tűnik, hogy a jövő sokkal inkább fog érdekelni, mint a jelen. Nem baj. Jót fog tenni egy kis álmodozás.

Rák

( 06.22 - 07.22 ) - Heti horoszkóp
Rák
Úgy kezdődik a heted, hogy rengeteg emberrel lesz dolgod. Ők sokan vannak és sok félék. Van közöttük barát, van ellendrukker, van szerelem, stb. Fontos, hogy meg tudd különböztetni őket. Mindezt a Bak bolygók mutatják: Nap, Hold, Merkúr, Vénusz, Szaturnusz és Plútó. A hét közepétől egyre több kiadásod lehet. Meg kell gondolnod, hogy mire adsz ki pénzt. Ha nem vigyázol, mínuszba fogsz kerülni. A hétvégét imádni fogod. A Halak Hold békét és szeretetet szimbolizál. Szeretnéd ezt megosztani valakivel.

Oroszlán

( 07.23 - 08.22 ) - Heti horoszkóp
Oroszlán
A Bak bolygók szerint (Nap, Hold, Merkúr, Vénusz, Szaturnusz és Plútó) ezen a héten sok munkád lesz. Ne panaszkodj! Inkább örülj neki, hogy van munkád! Szerencsére a Bak bolygók fegyelmet és hatékonyságot hoznak. Szerdától, ahogy sorban lépnek be a bolygók a Vízöntőbe, úgy leszel egyre szerelmesebb és lelkesebb: szerdán Hold, csütörtökön Vénusz, szombaton Nap. Fontos, hogy derűs emberekkel vedd körbe magad. A hétvégéd akkor lesz szuper, ha megengedsz magadnak egy kis pihenést a Halak Hold tükrében.

Szűz

( 08.23 - 09.22 ) - Heti horoszkóp
Szűz
Egyértelműen megnyugtató hatással lesz rád, hogy a hét elején 10-ből 6 bolygó jár a Bakban: Nap, Hold, Merkúr, Vénusz, Szaturnusz és Plútó. Plusz jó hír, hogy szerdán hajnalban újhold lesz a Bakban. Ez arra jó, hogy valami újba kezdj. A hét második felében a bolygók egymás után lépnek át a Vízöntőbe, ami a munkádra és a munkakapcsolataidra tereli a figyelmedet. Feladatod, hogy csapatjátékossá válj. A hétvégéd a Halak Holdnak köszönhetően szerelmes hangulatban fog telni. Élvezd, és add át magad!

Mérleg

( 09.23 - 10.22 ) - Heti horoszkóp
Mérleg
Garantált, hogy nem sok kedved lesz dolgozni a hét első felében. A Bak bolygók (Nap, Hold, Merkúr, Vénusz, Szaturnusz és Plútó) a családodra és/vagy ingatlan ügyekre tereli a figyelmedet. Emellett nem sok kapacitásod marad a munkára. Ügyesen leplezd ezt! Ha kiderül, bajba kerülhetsz. A hét második felében elemedben leszel. A Vízöntőbe átlépő bolygók életerőt hoznak neked. Ebben a hangulatban tempósabban tudsz dolgozni. Hétvégén az egészségedre ügyelj! A Halak Hold meghűlés veszélyét jelenti.

Skorpió

( 10.23 - 11.21 ) - Heti horoszkóp
Skorpió
Rengeteg információ áramlik hozzád a hét elején. Ezt a Bakban felvonuló bolygók mutatják. Szóval nyitott szemmel és füllel kell közlekedned. Nehogy lemaradj bármelyikről! A hét második felében a családod gondoskodni fog arról, hogy ne legyen másra kapacitásod, csak rájuk. Bosszankodás helyett legyél segítőkész! Jobb, ha önként megteszed, amit kérnek, mert utána békén fognak hagyni, és koncentrálhatsz a munkádra. Hétvégén elemedben leszel a Halak Holdnak és a szuper fényszögeknek köszönhetően.

Nyilas

( 11.22 - 12.21 ) - Heti horoszkóp
Nyilas
Ne lepődj meg, hogy még ezen a héten is a pénz lesz a figyelmed középpontjában! Ritka, és épp ezért nagy jelentőségű, hogy 10-ből 6 bolygó jár a Bakban: Nap, Hold, Merkúr, Vénusz, Szaturnusz és Plútó. Ettől hajlamos leszel folyton a pénzt számolni. Csak szerdától oldódik ez, ahogy a bolygók egymás után lépnek át a Vízöntőbe: szerdán Hold, csütörtökön Vénusz, szombaton Nap. De a hétvégéd a családod miatt megint zsúfolt lesz. A Halak Hold szerint választhatsz, hogy élvezed, vagy sem.

Bak

( 12.22 - 01.19 ) - Heti horoszkóp
Bak
Az év és a hónap legfontosabb napjai várnak rád: 10-ből 6 bolygó jár a Bakban a hét elején: Nap, Hold, Merkúr, Vénusz, Szaturnusz és Plútó. Ez rád tereli az emberek figyelmét. Neked a népszerűségnél fontosabb, hogy a szerda hajnali újholdat a javadra fordítsd: állj meg egy pillanatra, és vágj bele valami újba! Most minden a kezedre játszik, amitől sikerre viszel bármit. A hét második felében a pénz, a hétvégén a társasági élet fog érdekelni. Mindkettő fontos, de egyik területen se ess túlzásba!

Vízöntő

( 01.20 - 02.18 ) - Heti horoszkóp
Vízöntő
Biztos, hogy egyre fokozódó türelmetlenséget fogsz érezni a hét elején. Csak akkor nyugszol meg, ha egymás után sorban belépnek a bolygók a Vízöntő jelébe: szerdán Hold, csütörtökön Vénusz, szombaton Nap. Ettől végre magadra találsz. A lelkesedésed és a humorod megint a régi lesz. Azt se felejtsd el, hogy a szombati Nap jegyváltás azt jelenti, hogy közeleg a születésnapod! Hétvégén a pénzt fogod számolgatni. A Halak Hold és a kedvező fényszögek a bevétel oldalt erősítik. Így megnyugodhatsz.

Halak

( 02.19 - 03.20 ) - Heti horoszkóp
Halak
Rendkívülinek számít, hogy 10-ből 6 bolygó jár a Bakban. Ez neked is összeszedettséget és fegyelmet hoz. A szerda hajnali újhold új „technikát” jelez. Ha nyitott vagy, ez remek hír. A hét közepétől egyre fáradtabb és kedvtelenebb lehetsz. Mivel kevés a napsütés, és a vitamin raktáraid is kimerülőben vannak, töltekezned kell. Egyél nyers salátát, gyümölcsöt! Hétvégén magadra találsz. A Halak Holdnak csupa jó fényszöge lesz, ami jó kedélyállapotot szimbolizál. Megint derűlátóan állsz hozzá a jövőhöz.

Legnépszerűbb cikkek