2018. Április 16.

Heti horoszkóp - 2018. Április 16.

Kos

( 03.21 - 04.19 ) - Heti horoszkóp
Kos
Az új hét Kos újholddal indul. Ez elképesztő motivációt ad neked. Ajánlatos új terveket szőnöd. A hét folytatása már a kivitelezésről és a pénzügyekről szól. A föld jegyekben járó bolygók (Bika Hold és Vénusz, Bak Mars és Plútó) jelentik a leghatékonyabb támogatást. További segítséget jelent pénteken hajnalban a Bikába lépő Nap. Vagyis minden összejön, ha koncentrálsz. Hétvégén a Rák Hold egyértelműen és kizárólag családi programoknak kedvez. Központban lesz az otthon és/vagy a fészekrakás.

Bika

( 04.20 - 05.20 ) - Heti horoszkóp
Bika
A hétfő hajnali újhold nálad eltörpül a keddi Bika Vénusz – Skorpió Jupiter szembenállás és a háromszoros szuper fényszögek mellett. Ezek kihívást és erőt szimbolizálnak. A hét közepén pénzre válthatod a hatékonyságot. Szó szerint bevételed származhat abból, hogy összeszedett vagy. A hét legszuperebb és legnagyobb horderejű égi híre a pénteken hajnalban a Bikába lépő Nap. Ezzel jön a te időd. Vagyis közeleg a születésnapod. Hétvégén érdemes lenne kimozdulnod otthonról. Javasolja a Rák Hold.

Ikrek

( 05.21 - 06.21 ) - Heti horoszkóp
Ikrek
Az újholddal kezdődő hetet misztérium jellemzi: több titok birtokába jutsz. Nem lesz könnyű dolgod, amit kedden egy dupla bolygószembenállás (Vénusz – Jupiter, Hold – Jupiter) mutat. Hét közepén kicsit fellélegezhetsz: az Ikrek Hold könnyedséget szimbolizál. Pénteken hajnalban a Bikába lépő Nap nem érint téged közvetlenül. Maximum tavaszi fáradtságot „okozhat”. Hétvégén anyagi okok miatt fejfájásod adódhat. Sajnos ez tényleges fejfájást jelenthet. A Rák Hold szerint sok folyadékot kell innod…

Rák

( 06.22 - 07.22 ) - Heti horoszkóp
Rák
A hétfő hajnali Kos újhold a munkádba bármi újat hozhat. Sajnos ez frusztrálhat téged, sőt kiszúrásnak élheted meg. Pedig szó sincs ilyesmiről. Ha lehiggadsz, rájössz. A hét további részében az lesz az érzésed, hogy nem te irányítod az eseményeket. Most jön jól a derűs hozzáállás, amit pénteken hajnalban a Bikába lépő Nap megkönnyíthet. Továbbá a barátaid, ha engeded. Hétvégén a Rák Hold téged tesz a középpontba. Szombaton nem lesz gond, de vasárnap 3 nehéz fényszög nehezítheti a dolgodat…

Oroszlán

( 07.23 - 08.22 ) - Heti horoszkóp
Oroszlán
Visszavonhatatlanul itt a tavasz. Ezt igazolja hétfőn hajnalban a Kos újhold, ami lendületet ad neked. Érdemes valami újba kezdened. Nem kell fejest ugranod bele. Elég az első lépést megtenned. Kedden dupla bolygószembenállás szembe állítja a munkádat és a magánéletedet. Megviselhet, hogy választanod kell a kettő közül. Pedig tudod, hogy mindkettő fontos neked. Pénteken a Bikába lépő Nap megvilágítja jövődet. Hétvégén a Rák Hold kedvez, ha vizes programot választasz. Menj úszni vagy szaunázni!

Szűz

( 08.23 - 09.22 ) - Heti horoszkóp
Szűz
Téged a hétfő hajnali újhold nem hoz lázba. Annál inkább keddi tripla szuper fényszög, ami erőt ad neked bármi előtt állsz. Ne feledd, hogy a kitartás és a szorgalom hosszútávon kifizetődő! Ebben te vagy a legjobb. A hét közepén az Ikrek Hold szerint „lázadás” és/vagy rivalizálás várható a munkahelyeden. Mindenáron maradj ki ezekből! A józan ész is ezt diktálja, nem csak a bolygók. Hétvégén a Rák Hold azt javasolja, hogy a barátaiddal kapcsolódj ki! Válassz vidám társaságot, vidám programokat!

Mérleg

( 09.23 - 10.22 ) - Heti horoszkóp
Mérleg
Karizmatikus találkozásokkal indul a heted: vonzó, új embereket hoz hétfőn az újhold. Persze csak akkor, ha nyitott vagy. A hét közepén elemedben leszel az Ikrek Holdnak köszönhetően. Élvezd, és használd ki okosan ezt a kedvező szériát! Ekkor minden sokkal gördülékenyebben mehet, mint a hét első felében. Legyen szó munkáról, magánéletről, vagy rólad! Pénteken a Nap belép a Bikába, ami nem érint téged közvetlenül. A hétvégéd nem lesz feszültségmentes. Mivel a családod ki akar sajátítani.

Skorpió

( 10.23 - 11.21 ) - Heti horoszkóp
Skorpió
Számíts konfliktusra a hét során! Kedden lesz a legkritikusabb a helyzet: 2 bolygószembenállás (Vénusz – Jupiter, Hold – Jupiter) vitát provokál. Nem lesz könnyű kitérned. De úgy tűnik, nem is akarsz. Mintha régóta készülnél erre az összecsapásra. Biztos, igazad van, de ne ess túlzásba! Hét közepén lecsillapodnak a kedélyek. Pénteken hajnalban a Nap belép a Bikába, és a párkapcsolat fontosságára világít rá. Hétvégén összesen 3 bolygószembenállás nehezíti a dolgodat, ha közlekedned kell.

Nyilas

( 11.22 - 12.21 ) - Heti horoszkóp
Nyilas
A hétfő hajnali Kos újhold a lehető legjobb kezdet: kreativitásod és életkedved topon lesz. Az se veheti el a kedvedet, hogy kedden dupla bolygószembenállás feszültséget gerjeszthet közted és a barátaid, vagy közted és a gyerekeid között. Szerdán jön a „felmentő sereg”: olyan értelmes emberrel lesz dolgod, aki bearanyozza a napjaidat. Humora és stílusa briliáns. Vigyázz, mert a végén még beleszeretsz! Pénteken indul a Bika hava, ami békét hoz. Hétvégén ne költs túl sokat! Tanácsolja a Rák Hold.

Bak

( 12.22 - 01.19 ) - Heti horoszkóp
Bak
A hétfő hajnali újhold nem hoz akkora áttörést, mint szerdán hajnalban a Bakban járó Szaturnusz irányváltása: hátrálni kezd, és régi feladatokat, megoldatlan helyzeteket hoz vissza. Szerencsére pénteken hajnalban a Nap belép a Bikába, ami neked a hét legjobb híre. Innentől minden sokkal simábban fog haladni. Ez több, mint megnyugtató a számodra. Hétvégén konfliktusod adódhat akkor is, ha van párod, és akkor is, ha nincs. 3 bolygószembenállás szerint kicsi az esélyed, hogy elkerüld a vitát.

Vízöntő

( 01.20 - 02.18 ) - Heti horoszkóp
Vízöntő
Az új hét újholddal indul. Jól teszed, ha valami újba fogsz. Az újhold melletted áll, veled lesz. A keddi dupla bolygószembenállás (Vénusz – Jupiter, Hold – Jupiter) munkahelyi és otthoni konfliktust mutat egyszerre. Mindkettőt meg tudod oldani, ha csak az aktuális kérdésre koncentrálsz. Hét közepén könnyebb dolgod lesz, mert az Ikrek Hold erősíti a kommunikációdat. Pénteken a Bikába lépő Nap az otthonodba visz fényt. Hétvégén 3 bolygószembenállás az egészséged megóvásának fontosságát jelzi…

Halak

( 02.19 - 03.20 ) - Heti horoszkóp
Halak
Több kihívásra készülj ezen a héten! Kedden dupla bolygószembenállás a közlekedésben okozhat gubancot. Jobb lenne, ha mindig minden szabályt betartva, óvatosan közlekednél. A hét közepén az Ikrek Hold szerint elkalandozhatnak a gondolataid: a munkád helyett a családod fog foglalkoztatni. Péntektől a Bikába lépő Nap kedvez neked, ha tárgyalsz, tanulsz, vizsgázol, utazol. Hétvégén meggyűlhet a bajod a gyerekeiddel és/vagy a barátaiddal. 3 bolygószembenállás próbára teszi a toleranciádat.

Legnépszerűbb cikkek