2018. Január 22.

Heti horoszkóp - 2018. Január 22.

Kos

( 03.21 - 04.19 ) - Heti horoszkóp
Kos
Egyszerre leszel lelkes és ingerlékeny a hét elején. Fogd vissza magad, ha nem akarsz konfliktust a főnököddel! Ezt dupla fényszög mutatja. A hét közepén a szokottnál többet fogod számolgatni a pénzedet. A hét legkedvezőbb égi híre pénteken lesz: Mars, a te bolygód belép a tüzes Nyilasba. Ez rád inspiráló hatással bír: felpörögsz, és tele leszel tervekkel. Hétvégén az Ikrek Hold azt javasolja, hogy menj ki a szabadba. Télen is sok sport vár rád. Csak vasárnap vigyázz a testi épségedre!

Bika

( 04.20 - 05.20 ) - Heti horoszkóp
Bika
Kellemetlen konstellációk arra intenek, hogy a hét elején vigyázz az egészségedre! Nem lenne jó, ha most lebetegednél. Szerdától már jó passzban leszel: a Bika Hold lenyugtat. Majd pénteken dupla szuper fényszög kezedre játszik. Mivel ez kora hajnalban lesz, már az előző napodat is megszépíti. Ha teheted, akkor időzíts csütörtökre és péntekre minél több és minél nagyobb horderejű feladatot! Hétvégén a szombatot jobban fogod szeretni, mert garantáltan jól fogod érezni magad a bőrödben.

Ikrek

( 05.21 - 06.21 ) - Heti horoszkóp
Ikrek
Ennek a hétnek az elején és a végén is pár kellemetlen bolygóállás pénzzel kapcsolatos aggodalmaidat erősíti fel. Valószínűleg jogos az aggodalmad, de orvosolható, ha kicsit megfontoltabban költekezel. Szóval jobb, ha nem aggodalmaskodsz. A hét legizgalmasabb, legfelkavaróbb és legellentmondásosabb bolygó-jegyváltása pénteken lesz, amikor a Mars belép a Nyilasba, és egy olyan személy felbukkanását szimbolizálja, aki egyszerre vonz, és taszít. Kizárólag kettőtökön múlik, hogy ebből mi lesz…

Rák

( 06.22 - 07.22 ) - Heti horoszkóp
Rák
Sajnos csúnya fényszögek szerint csúnya vitának leszel/lehetsz szem-, és fültanúja rögtön a hét kezdetekor. Okosan tennéd, ha nem folynál bele. Amilyen zaklatottan kezdődött a heted, olyan nyugalom száll meg a hét közepén. Ekkor hatékonyan tudsz haladni a munkáddal. Használd ki ezt a pár napot! Még így is elfáradhatsz. Szóval lesz, mit kipihenned hétvégén. Az Ikrek Hold aktív pihenést javasol. Nem kell takarítással, vagy nagy túrával terhelned magad. Elég egy könnyed séta és/vagy szánkózás.

Oroszlán

( 07.23 - 08.22 ) - Heti horoszkóp
Oroszlán
Fantasztikus lendülettel veted bele magad ebbe a hétbe. Feltartóztathatatlannak fogod érezni magad. Így a kisebb bukkanókon könnyedén átjutsz. Hét közepén a karriered alakulása elgondolkodtat. Nem baj, ha megállsz egy pillanatra, és megtervezed a jövődet. Itt az ideje. Pénteken a tüzes Mars belép a tüzes Nyilas jelébe, ami rád kitűnő hatással lesz. Szárnyakat kapsz, és mindent sokkal jobb fényben fogsz látni. Ettől a kisugárzástól vonzóvá válsz. Ezt a népszerűséget hétvégére is vidd át!

Szűz

( 08.23 - 09.22 ) - Heti horoszkóp
Szűz
Véleményed szerint túl hirtelen indul a hét. Te jobban szereted a fokozatos kezdést, de van, hogy azonnal „mélyvíz”. Mivel fegyelmezett vagy, simán kibírod. Majd szerdától leszel elemedben: a Bika Hold végre azt a tempót hozza magával, ami neked komfortos. Péntek hajnalban dupla szuper fényszögtől visszatér az optimizmusod. Mivel ez kora hajnalban lesz, már előző este érzékelheted. Hétvégén a családod megtalálja az ürügyet, hogy velük kelljen foglalkoznod. Ez természetes és kedves. Fogd fel így!

Mérleg

( 09.23 - 10.22 ) - Heti horoszkóp
Mérleg
Vigyázz, mert kötekedő emberrel lesz dolgod a hét elején! Felesleges lenne belemenned egy méltatlan konfliktusba. Ez hétfőn és kedden nem lesz könnyű. Szerdától lehiggadnak a kedélyek, de nem szabad elbíznod magad. Pénteken a Mars a Nyilasba lép, és óvatosságra int a közlekedésben. Első sorban a helyes sebességet kell bölcsen megválasztanod, ha nem akarsz bajt. Hétvégén elemedben leszel az Ikrek Holdnak köszönhetően. Menj ki a szabadba, és válassz játékos programot! Nem fogsz fázni, ha mozogsz.

Skorpió

( 10.23 - 11.21 ) - Heti horoszkóp
Skorpió
Tudnod kell arról, hogy nagy változások várnak rád ezen a héten. De csak a hét második felében. Emiatt türelmetlenség vehet erőt rajtad előtte. Mars pénteken fog kilépni a Skorpióból. Jegyváltás előtt a bolygó hatása felerősödik, ami kritikákat „hoz”. Hogy ez mennyire jogos, az más kérdés. A lényeg, hogy folyamatosan tarts önvizsgálatot, nehogy erőszakossá válj! Ezen múlik az egész heted sikere. Hétvégén vásárolhatnékod támad. Pedig jó lenne, ha meg tudnád regulázni a költekezős énedet.

Nyilas

( 11.22 - 12.21 ) - Heti horoszkóp
Nyilas
3 fontos esemény vár rád ezen a héten a bolygók szerint: 1. Pénteken hajnalban dupla szuper fényszög az anyagi helyzeted szempontjából duplán kedvező. 2. Pénteken délután Mars belép a Nyilasba, amitől felpörögsz. Csak ne ess túlzásba! 3. Hétvégén az Ikrek Hold szerelmes hangulatot és esélyt is szimbolizál. Látható, hogy mindhárom a hét második felében esedékes. Vagyis a hét elején „vihar előtti csendet” fogsz tapasztalni. Ha minderről tudsz, akkor simábban és könnyebben vészeled át az egészet.

Bak

( 12.22 - 01.19 ) - Heti horoszkóp
Bak
Hétfőn és kedden is lesznek feszült fényszögek az égen. Jogos lenne a felháborodásod, de ne tedd! Szerdára ennek nyoma sem lesz. Szerdán a Bika Hold aktiválja a földies energiákat, amiktől helyre áll a rend benned és körülötted. Pénteken már szuper formában leszel. Dupla fényszög visszaadja a hitedet és a lelkesedésedet. Vagyis ismét erőre kapsz. Hétvégén az egészséged megőrzéséért mozdulj ki a négy fal közül! A hideg ellenére vidám kaland vár rád. A tél sok izgalmat tartogat a számodra (is)…

Vízöntő

( 01.20 - 02.18 ) - Heti horoszkóp
Vízöntő
Tanácsos a hét elején a kellemetlen stílus ellenére minél több féle beszélgetésbe bekapcsolódnod. Hiszen sosem tudhatod, hogy honnan jön a fontos információ. Hét közepén a családod kerül a fókuszodba. Lehet, hogy egyik rokonod miatt aggodalom lesz úrrá rajtad. Ez elvonhat a munkádtól, amit nem fog tolerálni az amúgy is nyugtalan főnököd. Szóval intézd úgy, hogy ne vegye észre! Hétvégén elemedben leszel az Ikrek Holdnak köszönhetően. A szombati dupla fényszög dupla sikert jelez. Élvezd ki!

Halak

( 02.19 - 03.20 ) - Heti horoszkóp
Halak
Úgy tűnik, hogy hét elején nem tudsz annyira felgyorsulni, mint amennyire a környezeted. Biztos, hogy neked is pörögnöd kell? Teszik fel a kérdést a feszült fényszögek. Ne kövesd el azt a hibát, hogy mindenáron meg akarsz felelni mások elvárásainak! A hét közepén mindenki lenyugszik. Innentől egyszerűbb lesz békés stílusban haladni. Pénteken Mars belép a Nyilasba, ami a munkahelyedre hozza a változás szelét. Először pánik uralkodhat el. Csak később tisztul ki a kép. Szóval ne reagálj azonnal!

Legnépszerűbb cikkek