Szűz csillagjegy horoszkóp oldala

augusztus 23. - szeptember 22.

Napi horoszkóp

2019.05.24.
Akkor érzed igazán elemedben magadat pénteken, ha jótékonykodhatsz, adakozol, segíthetsz másoknak. Akkor érzed igazán jól magadat, ha a pénzedet jó ügyekre költheted, és kisegíthetsz valakit egy nehéz helyzetből. Ma keress magadnak egy jó ügyet, amelyet segíthetsz és támogathatsz.

Heti horoszkóp

2019.05.20.
Párhuzamos ügyek kezdenek frusztrálni ezen a héten: kedden 3 órán belül a Nap és a Merkúr is átlép az Ikrekbe, ami párhuzamos lehetőségeket mutat neked. Zavarni fog, hogy választanod kell. Amíg úgy érzed, hogy nem egyértelmű a helyes út, addig ne dönts! Nyugodtan várd meg azt a bizonyosságot, ami után nem teszel magadnak szemrehányást. Hétvégén a vasárnap meglepetést tartogat neked: randevúra hívhat valaki. De az is előfordulhat, hogy olyasvalaki ír neked, aki a hét során többször eszedbe jutott.

Havi horoszkóp

2019.05.01.
A házasságokban, régi párkapcsolatokban még az is lehet, hogy bármilyen régi a viszonyotok, most ismét egymásra találhattok. Megeshet, hogy a társadnak a gondjai közelebb hozhat benneteket egymáshoz. Most érdemes utazni, vagy későbbi nyaralást befizetni. A munkában, megélhetésben változásra van kilátás. De az is lehet, hogy a feletteseddel a kapcsolatod feszültebbé válhat, amelyhez kénytelen leszel alkalmazkodni.

Hétvégi horoszkóp

2019.05.18.
Bátran vágj bele a szerelembe. Bátran engedd meg magadnak, hogy újra szerelmes legyél. Könnyen lehet, azt hitted, rád már nem várhat az igazi szerelem, most mégis esélyt kapsz a szerelmes kapcsolatra. Érdemes élned ezzel a lehetőséggel, és megragadni az alkalmat.

Szűz jellemzése

Ha Szűz jegyű valaki, azonnal a rendmánia jut eszünkbe. Ezt máris felejtsük el: sok rendetlen Szűz is van! Egyfajta rendre törekszenek, ez igaz. A szerelem mint tudjuk, öl, butít és nyomorba dönt; nos, ezt mire egy Szűz megemészti, lehet, el is megy tőle a kedve.
Tovább a teljesleíráshoz

Szűz mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top