Skorpió csillagjegy horoszkóp oldala

október 23. - november 21.

Napi horoszkóp

2019.05.25.
Ragadd meg a lehetőséget, hogy végre békét köss valakivel. Talán régóta húzódó vitára tehetsz pontot szombaton. Nem kellene tovább várnod, hogy lezárd a nézeteltérést. Sőt! Egyáltalán nem kellene tovább várnod, hogy kibékülj másokkal. Ma este ne feküdj le haraggal a szívedben!

Heti horoszkóp

2019.05.20.
A hét egyetlen kellemetlen konstellációja kedden egy Hold – Mars szembenállás, ami óvatosságra int. Kommunikációban és közlekedésben is vigyáznod kell, mert bármikor félre csúszhatnak a dolgok. Másnapra ez az egész elillan, és jó esetben nyoma sem lesz. Tehát csak a keddet kell ügyesen átvészelned. A hét második felében a Vízöntő Hold szerint a családod gondoskodik arról, hogy véletlenül se unatkozz. Hétvégén a vasárnapot imádni fogod. Fürdőben kényeztesd magad! Ettől ki leszel cserélve.

Havi horoszkóp

2019.05.01.
Ebben a hónapban a párkapcsolat állhat figyelmednek a középpontjába. A házasságokban, régi együttélésekben a társad nagyobb erőfeszítéseket tehet azért, hogy a kapcsolatotokban minden rendben menjen. A szerelmi viszonyokban olyan változás következhet be, amely nagyon is a kedvedre való lehet. De most összejöhetsz olyan valakivel, akivel akár össze is kötheted az életed.

Hétvégi horoszkóp

2019.05.25.
Elemedben vagy akkor, ha titkolóznod kell a szerelemben. Talán épp attól lesz számodra vonzó egy kapcsolat, hogy titkos és titokzatos egyszerre. Ne felejtsd el, a titkok és a füllentések lassan felemésztenek minden kapcsolatot, a szerelmet is.

Skorpió jellemzése

Ellenségünknek sose válasszunk Skorpiót, szövetségesnek azonban kiválóak. A legbizalmatlanabb jegy a Skorpió, ezért ha valaki egyszer eljátssza a bizalmát, nincs pardon.
Tovább a teljesleíráshoz

Skorpió mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top