Ikrek csillagjegy horoszkóp oldala

május 21. - június 21.

Napi horoszkóp

2019.05.25.
Teremts magadnak új otthont! Ha költöztél, azért, ha még nem költöztél, akkor meg azért. Azzal, hogy időnként átalakítod, átrendezed az életteredet, felfrissíted az energiákat is magad körül. Olyan ez, mint egy energiaátömlesztés, ami segít újult erővel folytatni a hétköznapi teendőket, küzdelmeket.

Heti horoszkóp

2019.05.20.
Végre kedden kezdődik a te hónapod: a Nap belép az Ikrekbe. Jön a születésnapod. Még aznap a Naphoz csatlakozik bolygód, a Merkúr. Ettől megjön a hangod: könnyebben fejezed ki magad. Csak arra ügyelj, hogy ne beszélj túl sokat! A hét második felében továbbtanulás, vizsgázás kapcsán jó eredmények várnak rád. A péntek lesz a te napod. Ezt dupla szuper fényszögnek (Hold-Nap és Hold-Merkúr) köszönheted. Szombaton még pörögsz. Majd vasárnap alkalmad nyílik töltődésre. A Halak Hold vizes programot javasol.

Havi horoszkóp

2019.05.01.
A munkában, megélhetésben érhetsz el nagyobb sikereket. De az is lehet, hogy az életedben egymást érhetik azok az események, amelyek miatt boldognak és kiegyensúlyozottnak érezheted magad. A házasságokban, régi párkapcsolatokban előfordulhat, hogy a kedvesed nem elég nyitott, nem eléggé elfogadó, és ez miatt kisebb feszültség jöhet létre. Egy kapcsolatnak nagy hasznát veheted.

Hétvégi horoszkóp

2019.05.25.
Meglepődnél, ha belelátnál a szerelmed fejébe. Meglepődnél, milyen sok gondolata forog körülötted, és a körül, hogyan járhatna a leginkább a kedvedben. Mivel ő sem lát a te fejedbe, érdemes elmondanod neki, mire vágysz, és mi esne jól ezen a hétvégén igazán.

Ikrek jellemzése

Az Ikrek jegyet legtöbbször a felszínességgel azonosítják. Biztosan van közöttük ilyen is, olyan is. Egy azonban biztos: az Ikreket csak egy bizonyos szintig érdekli valami.
Tovább a teljesleíráshoz

Ikrek mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top