Halak csillagjegy horoszkóp oldala

február 19. - március 20.

Napi horoszkóp

2019.05.22.
Az akadályok gyakran azzal szüntethetőek meg, ha kitartóan, folyamatosan, lágyan újra és újra lesimítasz róluk egy réteget. Az akadályaidat szerdán szó szerint lesimogathatod, feloldhatod ugyanúgy, ahogy a folyók is simára dörzsölik a medrükben a kavicsokat. Szelíd kitartással bármit elérhetsz szerdán.

Heti horoszkóp

2019.05.20.
Ingatlan ügyekben, családi témákban, szülőkkel kapcsolatos kérdésekben keddtől segítségedre siet a Nap és a Merkúr is. Mindkettő arra világít rá, hogy nem kell egyedül küszködnöd. Kérj segítséget barátoktól, rokonoktól! Meg fogsz lepődni, hogy milyen sokan, és milyen szívesen mennek. Pénteken még egy titkos pártfogód is akad. Kezeld ezt diszkréten! Hétvégén a szombat még a heti pörgés lecsengése lesz. Vasárnap vízben kényeztesd magad! Engedj forró, illatos kádfürdőt! És rakd körbe mécsesekkel!

Havi horoszkóp

2019.05.01.
Ne izgulj a munkahelyeden történő változások miatt, mert ez jó hatással lehet az életedre. Sőt, még az anyagi helyzetedre is. Baráti kapcsolatnak nagy hasznát veheted, akivel olyan dolgokat tudsz megbeszélni, amelyek elsősorban neked fontosak. Olyan találkozásban is részed lehet, amely nagy hatással lehet rád, és amely miatt elégedettnek érezheted magad. A szerelem édes angyalkája is a válladra telepedhet.

Hétvégi horoszkóp

2019.05.18.
Találkozol valakivel, aki megdobogtatja a szívedet, aki felpezsdíti a véredet, és végre visszaadja a reményt. Hidd el, az emberek jók, és igenis történhetnek csodák. Hidd el, a világ lehet az a boldog és szerelmes hely, mint amire vágysz.

Halak jellemzése

Sokan helytelenül mondják magukról, hogy „Hal” vagyok, holott az asztrológiai elnevezése helyesen Halak, többes számban. Az igaz, hogy több személyiség lakozik bennük, kiváló színészek, zenészek és művészek általában.
Tovább a teljesleíráshoz

Halak mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top