Bika csillagjegy horoszkóp oldala

április 20. - május 20.

Napi horoszkóp

2019.05.24.
Ne lepődj meg, ha pénteken valamiről kiderül, nem az, mint aminek látszott. Minél közelebbről ismersz valakit, annál inkább más arcát mutatja neked. Könnyen lehet, ma nem éri meg túl közel kerülnöd az emberekhez, mert nagyon másnak tűnhetnek.

Heti horoszkóp

2019.05.20.
Föld jegyben járó bolygók remek fényszögei miatt a legkiválóbbnak a kedd és a szerda látszik. Bár kedden egy bolygószembenállás (Hold-Mars) balesetveszélyt jelez. Ne ijedj meg! Elég, ha óvatosan közlekedsz. A hét közepén a főnököd változtatást kezdeményez. Ez frusztrálhat téged. Pedig nem kellene. Ne ess abba tévhitbe, hogy ez ellened van! Egy kis idő elteltével rájössz, hogy nem is olyan rossz. Hétvégén baráti meghívást kaphatsz. Mondj igent! Nem fogod megbánni: remek élményben lesz részed…

Havi horoszkóp

2019.05.01.
Még az is megeshet, hogy minden szem rád szegeződik, mindenki rád figyel. Ezért nagyon vigyázni kell a mondandódra, mert olyasmi is kicsúszhat a szádon, amelyet megbánhatsz. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van. Akár te, akár valaki a környezetedben tanulmányokat folytat, fantasztikus eredményt érhettek el. A házasságokban, régi párkapcsolatokban mindent meg tudtok beszélni.

Hétvégi horoszkóp

2019.05.18.
Hidd el, a pletykák hamisak. A szóbeszédeket mindig a kíváncsiság, a szörnyülködés, az ártó szándék szüli. Ezt ne felejtsd el, mielőtt hallgatod a pletykákat. Ahelyett, hogy a szóbeszédekre hallgatnál, ezen a hétvégén nyíltan tedd fel a kérdéseidet a szerelmednek és önmagadnak is.

Bika jellemzése

A Bikáknak nem csak elképzeléseik vannak az élet örömeiről, hanem pontosan tudják, hogyan kell az élet napos oldalát megélni. Biztonság, béke, testi örömök, szépség és finom ételek…
Tovább a teljesleíráshoz

Bika mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top