Horoszkóp

Havi horoszkóp - 2019. Május 01.

Kos

03.21 - 04.19
A munkában, megélhetésben érhetsz el most nagyobb sikereket. Ha elégedetlen vagy a díjazásoddal, akkor ennek most kellene hangot adni, mert ez irányú terveid, elképzeléseid valóra válthatod. Ha külfölddel kapcsolatos terveid vannak, akkor nagyon meg kell nézni, hogy mire adsz ki pénzt, mert hajlamossá válhatsz a túlzásokra, vagy figyelmetlenség miatt érhet veszteség.

Bika

04.20 - 05.20
Még az is megeshet, hogy minden szem rád szegeződik, mindenki rád figyel. Ezért nagyon vigyázni kell a mondandódra, mert olyasmi is kicsúszhat a szádon, amelyet megbánhatsz. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van. Akár te, akár valaki a környezetedben tanulmányokat folytat, fantasztikus eredményt érhettek el. A házasságokban, régi párkapcsolatokban mindent meg tudtok beszélni.

Ikrek

05.21 - 06.21
A munkában, megélhetésben érhetsz el nagyobb sikereket. De az is lehet, hogy az életedben egymást érhetik azok az események, amelyek miatt boldognak és kiegyensúlyozottnak érezheted magad. A házasságokban, régi párkapcsolatokban előfordulhat, hogy a kedvesed nem elég nyitott, nem eléggé elfogadó, és ez miatt kisebb feszültség jöhet létre. Egy kapcsolatnak nagy hasznát veheted.

Rák

06.22 - 07.22
Megeshet, hogy annyi feladat szakadhat a nyakadba, hogy hirtelen azt sem tudod, mihez, melyikhez fogj. De az is megeshet, hogy a felettesed viselkedése, elvárása miatt lehet a kedélyállapotod feszültebb. Nincs értelme előállni nála az elképzeléseiddel, mert erre most nem nyitott. A házasságokban, régi együttélésekben olyan dolgok történhetnek, amelyek szorosabbá tehetik a kapcsolatot.

Oroszlán

07.23 - 08.22
Minden idegszáladdal a munkára, megélhetésre kellene koncentrálnod. Mivel nagyon jól tudod most képviselni a saját érdekeidet, ezért most kellene a terveidet előadni a felettesednek. Az is lehet, hogy kaphatsz egy visszautasíthatatlan ajánlatot. A szerelmi életedre az elfogadási nehézségek lehetnek a jellemzők. Illetve az eltérő nézetek miatt jöhet létre bonyolultnak bátran nevezhető helyzet.

Szűz

08.23 - 09.22
A házasságokban, régi párkapcsolatokban még az is lehet, hogy bármilyen régi a viszonyotok, most ismét egymásra találhattok. Megeshet, hogy a társadnak a gondjai közelebb hozhat benneteket egymáshoz. Most érdemes utazni, vagy későbbi nyaralást befizetni. A munkában, megélhetésben változásra van kilátás. De az is lehet, hogy a feletteseddel a kapcsolatod feszültebbé válhat, amelyhez kénytelen leszel alkalmazkodni.

Mérleg

09.23 - 10.22
A házasságokban, régi együttélésekben a társad olyan helyzetbe kerülhet, amely nagyon jó hatást gyakorolhat az életetekre is. Ha a szinglik táborához tartozol, akkor olyan valakivel hozhat össze a sors, akiért talán harcolni kezd. Ő olyan személy, akiért érdemes csatározni. Megeshet, hogy többször kell egészségügyi intézményben megfordulni. Most érdemes pénzzel kapcsolatos ügyeket bonyolítani.

Skorpió

10.23 - 11.21
Ebben a hónapban a párkapcsolat állhat figyelmednek a középpontjába. A házasságokban, régi együttélésekben a társad nagyobb erőfeszítéseket tehet azért, hogy a kapcsolatotokban minden rendben menjen. A szerelmi viszonyokban olyan változás következhet be, amely nagyon is a kedvedre való lehet. De most összejöhetsz olyan valakivel, akivel akár össze is kötheted az életed.

Nyilas

11.22 - 12.21
Ha az elmúlt időszakban nehezebb helyzet jött létre, amelyet talán nem tudtál kezelni, akkor most minden változik. Talán azért tudod megemészteni a korábban történteket, mert sokat tudsz beszélgetni olyan személlyel, aki a téged foglalkoztató témában járatos. Anyagi ügyeid alakulása miatt minden okod meg lehet a jókedvre. A munkában olyan esemény történhet, amely pozitív hatással lehet a jövődre.

Bak

12.22 - 01.19
Ha még nem vagy szerelmes, akkor most megeshet, hogy Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. Előfordulhat, hogy szinte el sem mered hinni, az érzelmi életed alakulásában ilyen szerencsés lehetsz. Különösen akkor igaz ez, ha korábban egyik csalódást követhette a másik. Megeshet, hogy összehozhat a sors egy olyan személlyel, aki mindenféle szempontból tökéletesen megfelel neked…

Vízöntő

01.20 - 02.18
Rokonnal – különösen, ha beteg, vagy szerencsétlen helyzetben van – többet kellene törődnöd. De az is lehet, hogy most kerülhet sor ingatlannal kapcsolatos ügylet bonyolítására. Ha szülő vagy, gyermeked miatt nagyobb erőfeszítéseket kellene tenni. Megeshet, hogy olyan valakivel kerülhetsz kapcsolatba, akinek kikérhetnéd a véleményét, és úgy cselekedni, amit mond. Mert ez pozitív irányban befolyásolhatja a jövődet.

Halak

02.19 - 03.20
Ne izgulj a munkahelyeden történő változások miatt, mert ez jó hatással lehet az életedre. Sőt, még az anyagi helyzetedre is. Baráti kapcsolatnak nagy hasznát veheted, akivel olyan dolgokat tudsz megbeszélni, amelyek elsősorban neked fontosak. Olyan találkozásban is részed lehet, amely nagy hatással lehet rád, és amely miatt elégedettnek érezheted magad. A szerelem édes angyalkája is a válladra telepedhet.

Címlap

top