2018. November 01.

Havi horoszkóp - 2018. November 01.

Kos

( 03.21 - 04.19 ) - Havi horoszkóp
Kos
Összességében jól érezheted magad a bőrödben ebben a hónapban. Több dolog alakulhat a kedved szerint, amely miatt feldobottságot érezhetsz. A házasságokba, régi együttélésekben újra egymásra találhattok. A környezetedben most több lehet az irigy és kétszínű személy, ezért nagyon fontos, hogy most senkit ne avass a titkaidba, a bizalmadba.

Bika

( 04.20 - 05.20 ) - Havi horoszkóp
Bika
Mindig is híres voltál a türelmedről, a nyugalmadról, amelyet most egyik pillanatról a másikra elveszíthetsz. Különösen, ha munkáról, kollégáról van szó, akik között vannak olyanok, akiket akkor szeretnél csak látni, amikor a hátad közepét. Ha beteg személy van a közvetlen környezetedben, akkor most sokat tehetsz azért, hogy az állapota javuljon. Utazás jól sikerülhet.

Ikrek

( 05.21 - 06.21 ) - Havi horoszkóp
Ikrek
Még az is lehet, hogy a szerelem édes angyalkája telepszik a válladra. De az is lehet, hogy egyik pillanatról a másikra olyan felismerésre tehetsz szert, amely miatt másként láthatod az életed, a jövődet. Soha nem volt még aktuálisabb a régi mondás, mint ebben a hónapban: csak egészség legyen, a többit majd megvesszük. A régi párkapcsolatokban vitás helyzet alakulhat ki.

Rák

( 06.22 - 07.22 ) - Havi horoszkóp
Rák
Kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek bonyolításának. Illetve azokkal a rokonokkal, vagy nagyon közeli ismerősökkel, akikkel nem jöttél ki, most eláshatjátok a csatabárdot. A szerelmi kapcsolatok próbatétel elé kerülhetnek, rajtad múlik, hogy a próbát kiállja, vagy sem. A munkahelyeden kommunikációs problémák alakulhatnak ki, amelyeket azonban nagyon jól tudsz kezelni.

Oroszlán

( 07.23 - 08.22 ) - Havi horoszkóp
Oroszlán
A munkában, megélhetésben történhetnek olyan változások, amelyekre talán nem számítottál. De az is megeshet, hogy ami eddig sok energiát tettél, azt el kell engednek, és ez miatt feszültebbé válhatsz. Lázas vagy gyulladásos megbetegedés kialakulására van nagyobb lehetőség. Vigyázz magadra. Ha még nem vagy szerelmes, most Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat.

Szűz

( 08.23 - 09.22 ) - Havi horoszkóp
Szűz
Még az is lehet, hogy olyan változásra van kilátás, amelyre eddig nem gondoltál. Előfordulhat, hogy a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan tervezted. A szerelmi kapcsolatokban varázslatos pillanatokat élhettek át. Ha szülő vagy, a gyermeked miatt nagyobb erőfeszítéseket kellene tenned, amely most nem esik nehezedre. A házasságokban, régi viszonyokban a társad feszültté válhat.

Mérleg

( 09.23 - 10.22 ) - Havi horoszkóp
Mérleg
Előfordulhat, hogy ebben a hónapban a kapcsolatoké lehet a főszerep. De az is megeshet, hogy olyan találkozásban lehet részed, amely jó hatással lehet majd a jövődre. A házasságokban, régi együttélésekben a párod türelmetlenebbé válhat, és ez hatással lehet a viszonyotokra. A munkában, megélhetésben a dolgok nagyon is a kedved szerint alakulhatnak. Glória is ragyoghat a fejed fölött…

Skorpió

( 10.23 - 11.21 ) - Havi horoszkóp
Skorpió
A házasságokban, régi együttélésekben feszült helyzet alakulhat ki, amelynek fő oka, hogy a társad kerülhet bizonytalan helyzetbe. Ám ahogy mindennek, ennek is egyszer vége lesz. Addig pedig próbáld meg tartani benne a lelket. Ha még nem vagy szerelmes, akkor meglepődve tapasztalhatod, hogy az érzéseid mennyire megváltoztak, és a szerelmi boldogság járhatja át minden porcikádat.

Nyilas

( 11.22 - 12.21 ) - Havi horoszkóp
Nyilas
Mindennél fontosabbak lehetnek most a kapcsolatok. Amelyek között lesz olyan, amellyel befolyásolhatod a saját anyagi helyzetedet. Illetve szükséged lehet egy barátra, akivel megbeszélheted mindazt, ami nyomaszt. Pénzügyek dolgában a helyzet magaslatán állhatsz, ami azt jelenti, hogy most még talán a sült galamb is a szádba repülhet. A munkában változásra van kilátás.

Bak

( 12.22 - 01.19 ) - Havi horoszkóp
Bak
A szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak. De az is lehet, hogy akivel most hoz össze a sors, azzal a személlyel ne tervezz hosszú távra. A munkában, megélhetésben viszont több dolog alakulhat a kedved szerint. Ha változatni kívánsz, akkor lépj a tettek mezejére, mert nagyon jó lehetőséget csíphetsz meg. Balesetveszélyesebb ez a hónap, nézz a lábad elé, és ne rohanj, ne kapkodj.

Vízöntő

( 01.20 - 02.18 ) - Havi horoszkóp
Vízöntő
Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek, legyen szó munkáról, kirándulásról, vásárlásról vagy üdülésről. Még az is lehet, hogy ebben a hónapban olyan lehetőséget sodorhat utadba az élet, amely miatt örömödben talán fülig érhet a szád, és a biztonságérzetedre is nagyon jó hatást gyakorolhat. Váratlan találkozásban is részed lehet, amely miatt örömöt érezhetsz.

Halak

( 02.19 - 03.20 ) - Havi horoszkóp
Halak
Még az is lehet, hogy a szerelem ege vakítóan kék lehet. De az is előfordulhat, hogy az anyagi helyzetedben történhetnek olyan változások, amelyek miatt örömödben a föld felett lebeghetsz néhány méterrel. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, ha tanulmányokat folytatsz, nagyobb erőfeszítéseket kellene tenned a sikerért. Pénzügyeid jól alakulhatnak.

Címlapról ajánljuk

Legnépszerűbb cikkek