Rák csillagjegy horoszkóp oldala

június 22. - július 22.

Napi horoszkóp

2019.05.22.
Sokkal több vizet kellene innod! A bőröd, az egész szervezeted áhítozik a vízre. Ha pedig úgy érzed, ezen az esős májusi napon nincs kedved vizet inni, fogyaszthatsz teát is, vagy nagy tányér forró levest. A lényeg, hogy legalább két liternyi folyadékot fogyassz el ma.

Heti horoszkóp

2019.05.20.
Tudj róla, hogy az egész heted hangulatát egyetlen nap határozza meg: kedden lesz egy Hold – Mars szembenállás! Ez pont jó ürügy a sértődésre, sőt a szakításra. Amennyiben sikerül ezt megúsznod konfliktus nélkül, minden rendben lesz. Szóval ezen áll, vagy bukik a hét folytatása. Mivel te képtelen vagy dolgozni, koncentrálni feszült hangulatban, saját érdekedben ki kell térned minden vitás helyzet elől. Jutalomképpen vasárnap a Halak Hold kitűnő hangulatot hoz neked. Ez megszépíti a gyereknapot.

Havi horoszkóp

2019.05.01.
Megeshet, hogy annyi feladat szakadhat a nyakadba, hogy hirtelen azt sem tudod, mihez, melyikhez fogj. De az is megeshet, hogy a felettesed viselkedése, elvárása miatt lehet a kedélyállapotod feszültebb. Nincs értelme előállni nála az elképzeléseiddel, mert erre most nem nyitott. A házasságokban, régi együttélésekben olyan dolgok történhetnek, amelyek szorosabbá tehetik a kapcsolatot.

Hétvégi horoszkóp

2019.05.18.
Hallgass az érzéseidre a hétvégén. A szíved mindig tudja, mi a helyes, és azt is tudja, mit kell tenned, mondanod, döntened. A szíved mindig pontosan tudja, mire van szükséged, és hogyan kaphatod meg a lehető legegyszerűbb és legszeretettelibb formában.

Rák jellemzése

A jegy híres a hangulatingadozásairól, álmodozásairól, a rosszkedveiről, és ez különösen igaz akkor, ha a Hold áll itt...
Tovább a teljesleíráshoz

Rák mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top