Mérleg csillagjegy horoszkóp oldala

szeptember 23. - október 22.

Napi horoszkóp

2019.05.20.
Ne felejtsd el, minden helyzetben van olyan megoldás, amely mindenkinek jól jön. Talán nem így látod ma, de van olyan megoldás, aminek mindenki örül, amivel mindenki jól jár. Ezt a megoldást akkor találod meg, ha békés megoldásra törekszel, és ha nem akarod senkire kényszeríteni az igazadat.

Heti horoszkóp

2019.05.20.
Tetszeni fog neked, hogy kedden a Nap és a Merkúr is jegyet vált. Innentől fel leszel dobódva. A korábbi nehézkességnek vége. Végre megint az a felszabadult és kedélyes ember leszel, aki valójában vagy. Pénteken dupla szuper fényszögnek (Hold-Nap és Hold-Merkúr) köszönhetően helyre áll a testi-lelki-szellemi harmónia. Amennyiben irányíthatod az eseményeket, igyekezz péntekre tenni a fajsúlyosabb ügyeket! Hétvégén még szombaton is a fellegekben jársz. Vasárnap kicsit fáradtabbnak érezheted magad…

Havi horoszkóp

2019.05.01.
A házasságokban, régi együttélésekben a társad olyan helyzetbe kerülhet, amely nagyon jó hatást gyakorolhat az életetekre is. Ha a szinglik táborához tartozol, akkor olyan valakivel hozhat össze a sors, akiért talán harcolni kezd. Ő olyan személy, akiért érdemes csatározni. Megeshet, hogy többször kell egészségügyi intézményben megfordulni. Most érdemes pénzzel kapcsolatos ügyeket bonyolítani.

Hétvégi horoszkóp

2019.05.18.
Nem szabad minden elvárásodat a szerelmedre tolnod, és követelned tőle, hogy feleljen meg neked. Valójában épp azt kellene szeretned a párodban, amiben különbözik tőled. Ezek a különbözőségeitek teszik izgalmassá, erőssé és boldoggá a párkapcsolatotokat. Legalábbis, ha nem akarod megszüntetni ezeket.

Mérleg jellemzése

A Mérlegek minden társaságban hihetetlen könnyedséggel képesek jó benyomást tenni, elbűvölően viselkedni, kedvesnek lenni, bájologni, és pontosan tudják, mit kell mondani a másiknak, hogy fél perc alatt levegyék a lábukról. Kedvesek, tapintatosak, illemtudóak és miattuk sosem kell szégyenkeznünk.
Tovább a teljesleíráshoz

Mérleg mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top