Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Harcolj és szeress!

Merj megküzdeni a szerelemért, merj kiállni a szeretetért a hétvégén! Most olyan folyamatok zajlanak körülötted, amelyek segítenek szétrobbantani azokat az akadályokat, amelyek a családi és párkapcsolati boldogságod előtt álltak. Ezeknek a folyamatoknak a saját belső erődre és a kitartásodra lesz szükségük, ezekkel táplálhatod a változásokat.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Úgy érzed, mintha valaki elvett volna tőled valami nagyon értékeset. Talán pont a szerelmed (vagy egy exed) az, aki szerinted megfosztott téged valamitől. A hétvégén érdemes átgondolnod, hogy csak azt tudják elvenni tőled, amit elengedsz, és nem tartasz tovább.

Bőség: Fontos tudnod, hogy a bőséged pontosan visszajelzi a gondolkodásmódodat. Ha folyton a veszteségtől félsz, az bizony elég sok veszteséget okoz. Ezért most arra koncentrálj, amit szeretnél.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A párodnak most szüksége van a támogatásodra, a jelenlétedre, a figyelmedre. Fontos, hogy érezze: mellette állsz ebben a helyzetben is. Fontos, hogy értse: nem kell neki mindig a legjobb formáját mutatnia neked, megengedheti a gyengeséget is magának.

Bőség: Túl sokat akarsz egyszerre elérni és megteremteni magadnak. Most érdemes lenne kisebb célokat választanod, és érdemes lenne apró lépésekre bontanod azt a hatalmas utat, amit meg fogsz tenni.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem:  A szavakkal mélyebb sebet lehet ütni, mint egy karddal – ezt tartsd észben a hétvégén, és óvatosan válogasd meg a szavaidat. Ahelyett, hogy odaszúrsz néhány szóval, ahol a legfájdalmasabb, inkább próbáld megérteni a szerelmedet és meglátni a motivációt a tettei mögött.

Bőség: Fontos, hogy tudd: nem kell neked mindenki helyett pénzt keresned. Talán egy kicsit több embert támogatsz anyagilag, mint amennyit valójában elbírsz.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Óvatosan a füllentésekkel a hétvégén! Most gyorsan kiderülhet, ha valami nem is úgy van, ahogyan azt mondod, és ebből hatalmas botrány is kerekedhet. Igen, akkor is, ha nem is tehetsz arról, hogy tévedtél. Figyelj arra, hogy csak azt mondd, amiről valóban meg vagy győződve.

Bőség: Ha arra vársz, hogy a karma megoldja a nehézségeket, akkor félreértesz valamit. Egyetlen spirituális erőnek sem feladata helyetted cselekedni. Neked kellene most tenned valamit.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Lenne mit rendbe tenned magadban szerelmi kérdésekben. Ideje lenne annak, hogy tisztázd magadban, milyen kapcsolatra is vágysz valójában. Úgy tűnik, hogy van némi ellentmondás aközött, amire vágysz és aközött, amit teszel, mondasz, vagy amilyen embereket választasz.

Bőség: Sokkal lassabban és megfontoltabban kellene döntéseket hoznod a pénzedről. Ha kapkodsz, az most szabad szemmel is jól látható pénzösszegekbe kerülhet neked (és másoknak).

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Nem is érdemes túl nyersen fogalmaznod a hétvégén, mert azzal csak megbántanál másokat. Lehet, hogy most a szokásos határozott és céltudatos kommunikációd helyett egy kicsit fogalmazhatnál ködösebben. Nem kell mindent azonnal kimondanod, amit gondolsz.

Bőség: Szívesen vagy nagyvonalú másokkal. A nagyvonalúságod pedig csodálatos folyamatot indít el: azoknak, akiknek segítesz eszébe jut, hogy ők is segítsenek másoknak.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A bizalom lesz a központi kérdése a hétvégédnek: Kiben bízhatsz meg, és ki az, akire felesleges lenne az idődet vagy a bizalmadat pazarolnod? Most sok minden megváltozhat azzal kapcsolatban, amit a bizalomról gondolsz. Ne felejtsd el: jogod van a változtatáshoz.

Bőség: Egy apró, átmeneti pénzügyi zavar elgondolkodtat: Arra a kérdésre keresed a választ, hogy hogyan küszöbölhetnéd ki a hasonló eseteket. A megoldás talán a megfelelő tervezés, és a pontos költségvetés lenne.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Érdemes lenne elengedned az eredeti hétvégi terveidet, mert azokat úgyis keresztülhúzzák az események. Mivel most semmi sem úgy alakul, ahogyan azt tervezted, ezért érdemes spontán ötletekkel feldobnotok a programot. Bízd a szerelmedre a szervezést a hétvégén.

Bőség: Végre megtalálod a megoldást: valaki pénzt kért tőled, és most már érted, hogy hogyan segíthetnél neki anélkül, hogy magadat adósságba vernéd, vagy őt kellemetlen helyzetbe hoznád.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Szívesen ráznád le magadról a párkapcsolatod felelősségét, és szívesen mondanád azt, hogy mások vagy egy kényszerhelyzet tehet mindenről, de a lelked mélyén te is tudod, hogy ez nem igaz. Itt az ideje annak, hogy a sarkadra állj, és felelősséget vállalj a boldogságodért.

Bőség: Szükséged van arra, hogy valami újba kezdj bele. Nem érdemes ragaszkodnod azokhoz a régi helyzetekhez, amelyek már nem kifizetődőek. Engedd meg magadnak a változást!

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Ha valamit sokáig mondogatsz az nem válik igazsággá, de hamarosan idegesíteni fog téged és másokat is. Hogy mi a megoldás? Most gondold át, hogy mit mondtál el már százszor a szerelmednek, és gondold át, hogy mi mást mondhatnál ehelyett. Vagy hogyan fogalmazhatsz máshogy?

Bőség: Onnan kapsz pénzt, ahonnan a legkevésbé sem számítasz rá. Persze azt nem ígérik a csillagok, hogy ez egy hatalmas összeg lesz, de az biztos, hogy váratlan forrásból érkezik majd.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Engedd el azt a késztetésedet, hogy meg kell változtatnod a szerelmedet Egyrészt pont azért szereted, mert olyan, amilyen. Másrészt ha folyton változtatgatod, azzal csak őt idegesíted fel. A hétvégén koncentrálj azokra a tulajdonságaira, amelyeket nagyra értékelsz benne.

Bőség: Nem kell mindig azon agyalnod, hogy honnan lesz pénz egy közelgő kiadásra. Hidd el, amikor az a nagyobb kiadás aktuális lesz, a fedezeted is meglesz arra, hogy kifizesd.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Szükséged van az elismerésre, szükséged van arra, hogy érezd: a szerelmed rajong érted. Lehet, hogy ő nem olyan kommunikatív ezen a hétvégén. Ne szavaira figyelj, hanem a gesztusaira, a cselekedeteire, és a tekintetére. A tekintete őszintébben beszél, mint a szavai.

Bőség: Fontos, hogy értsd: te teremted meg az anyagi biztonságodat. Ezt pedig nem teheted meg úgy, ha közben folyton arra koncentrálsz, hogy mi mindent nem engedhetsz meg magadnak.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top