Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Húzd meg a határaidat!

Fontos, hogy tudd meghúzni a határaidat, és fontos, hogy tudd megvédeni magadat a hétvégén. Most könnyen lehet, hogy valaki olyasmiben akar befolyásolni, ami igazán fontos a számodra. Ha úgy érzed, hogy valaki túl messzire megy, és túlzottan is beleszól az életedbe, nyugodtan szólj rá, és mondd ki az igazadat.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Talán szerencsés lenne önállósítanod magadat, és meghoznod végre egy döntést, majd ragaszkodnod ehhez a döntéshez. Tudom, hogy a szerelmed egy nagyon fontos szövetséges az életedben, de úgy tűnik, hogy most ezt a szövetséget neked kell irányítanod, vezetned, és neked kell döntened is.

Bőség: Ha már mindened kölcsönadtad másoknak, akkor ideje visszagyűjtened a kölcsönöket. Ideje van annak, hogy visszaszedd azokat a kölcsönöket, amelyeket már rég adtál valakinek, és talán már mindketten elkezdtetek elfeledkezni róla.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Ha szeretnéd visszahódítani valaki szívét, akkor először önmagadat kellene megszeretned. Ne felejtsd el: csak annyira szerethetsz másokat, amennyire magadat tudod szeretni. A boldog párkapcsolathoz vezető következő lépés – bárhol is tartasz most – az önszeretet megtapasztalása lesz a számodra.

Bőség: Ha úgy érzed, hogy már nem jönnek be azok a pénzügyi trükkök, amelyek eddig működtek, akkor jól érzed. Ez a hétvége új trükköket, új módszereket és új hozzáállást igényel tőled, ami a pénzügyeket, a bőséget és a gazdagságot illeti.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Pontosan tudod, hogy egy párkapcsolatban természetes állapot a hullámzás. Mégis úgy tűnik, hogy a hétvégén túl nagy amplitúdót jártok be: Az egyik pillanatban egy érzelmi mélyponton vagytok, a következőben pedig máris itt a mélypont. Törekedj arra, hogy megtaláljátok a nektek kényelmes egyensúlyt a hétvégén.

Bőség: Ha valaki kölcsönkér tőled a hétvégén, csak akkor adj neki, ha nyugodt szívvel tudsz adni. Ha úgy érzed, hogy akkor is szívesen adsz, ha sohasem érkezik vissza ez az összeg hozzád, akkor bátran adj kölcsön. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy sohasem érkezik hozzád vissza ez az összeg.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Hatalmas a vonzerőd a hétvégén. Mindegy, hogy szerinted mennyire vagy vonzó, az emberek most őszintén érdeklődnek irántad és szinte mágneses vonzerő hívja őket hozzád. Vedd észre, hogy kik azok, akik igazán vonzódnak hozzád, és vedd észre, hogy kik azok, akik mindent megtennének, hogy veled lehessenek.

Bőség: Nem lenne szabad spórolnod akkor, amikor az egészségedről van szó. Nem lenne szabad azon spórolnod, hogy mennyit költesz a gyógyulásodra vagy az egészséged megőrzésére. Érdemes lenne most átgondolnod az életmódodat ebből a szempontból is.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A kommunikáció sokkal fontosabb, mint ahogy azt eddig gondoltad. Igen, tudom, hogy úgy gondolod: a kommunikáció fontos, de tudnod kell, hogy most a beszélgetések, az őszinte szavak meggyógyíthatják mindkettőtök lelkét. Ha pedig csak keresed a párodat, akkor különösen fontos, hogy őszintén beszélj a vágyaidról.

Bőség: Minden kívánságod valóra váltható a hétvégén. Bármit is szeretnél megteremteni azt most meg tudod teremteni azzal, hogy minden szellemi energiádat ebbe a teremtésbe teszed bele. Megteheted, hogy minden energiáddal azon leszel, hogy valóra váljon ez az álmod már a jövő héten.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A szerelmed egy teljesen új oldalát ismerheted meg. Mindegy, milyen régóta vagytok együtt, mindegy, hány éve éltek együtt, most megismerheted egy új oldalát, egy olyan oldalát, aminek a létezéséről eddig talán nem is tudtál. Könnyen lehet, hogy ismét beleszeretsz ebbe az “új” emberbe.

Bőség: Valójában egyszer már megoldottad az előtted álló pénzügyi helyzetet, és most csak annyi a dolgod, hogy visszaemlékszel arra, hogy akkor mi minden segítette a megoldást. Csak annyi a dolgod, hogy ismét lemásolod azokat a lépéseket, amelyeket már megtettél.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Elég volt a várakozásból, te eredményeket, változásokat akarsz most. De vajon valóban eljött-e az ideje ezeknek a változásoknak. Valóban itt van-e az ideje annak, hogy megváltoztassátok az életeteket és a kapcsolatotokat? Lehet, hogy a szerelmed még nem készült fel ezekre a változásokra.

Bőség: Mindig azt hitted, hogy az életben nincs második, vagy harmadik esély? Ha igen, akkor most nagyon fogsz csodálkozni: A hétvégén újabb esélyt kapj arra, hogy rendezd az adósságaidat. Jó, ez még talán nem a gazdagság, de első lépésnek tökéletes.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A félreértések nem tesznek jót a kapcsolatodnak, és valószínűleg te magad vagy a félreértések egy részének a forrása. Lehet, hogy ezeket hívhatnánk félreértelmezésnek is. Engedd el ezeket a félreértelmezéseket, és inkább kérdezd meg a párodat, hogy mikor mire gondol, ahelyett, hogy te kitalálnád, mit akart mondani.

Bőség: Meg kell találnod azt a témát, azt az ügyet, azt a tevékenységet, amelyet teljes erőbedobással, teljesen maradéktalan lendülettel és önfegyelemmel végzel. Meg kell találnod azt a témát, ami annyira érdekel, hogy akár fizetnél is azért, hogy csinálhasd.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Olyan sok a jóakaród, és olyan sokan akarnak segíteni neked, hogy a nagy segítő szándékban elveszik az, amit te szeretnél. Szinte mindenki tudja, hogy mi a jó neked és a szerelmednek, de vajon ti is tudjátok ezt? Vajon megbeszéltétek már egymással, hogy mit szeretnétek valójában? Most a ti döntésetek számít egyedül.

Bőség: A helyzet nagyon egyszerű: Túlköltötted magad, és most az ideje annak, hogy pótold valahonnan a hiányzó összeget. Itt az ideje annak hogy elvállalj egy új lehetőséget, egy plusz munkát, vagy egy másodállást, ami segít megoldanod ezt a helyzetet.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Legyél elég nagylelkű ahhoz, hogy bocsánatot kérj. Könnyen lehet, hogy valaki megsértődött rád, és most nem hajlandó veled valódi kommunikációt folytatni. Könnyen lehet, hogy azt sem mondja el, hogy miért sértődött meg rád. Szóval a legjobb megoldás az lenne, ha egyszerűen bocsánatot kérnél mindenért.

Bőség: Valójában pontosan tudod, hogy mit kellene tenned a pénzeddel. Valójában pontosan tudod, hogy mibe és hogyan kellene befektetned a pénzedet. Valójában pontosan tudod, hogy mi az a befektetés, amit most érdemes kipróbálnod. Legyél elég bátor ehhez a döntéshez!

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Ha mindenáron befolyásolni akarod a szerelmedet, akkor csak azt éred el, hogy lesz köztetek egy nagy veszekedés. A nagy veszekedés helyett azonban neked egy békés ölelkezésre van szükséged. A nagy veszekedés helyett jobb lenne, ha inkább szavak nélkül, az érintések nyelvén kommunikálnátok a hétvégén.

Bőség: Abban a pillanatban, hogy nem azt várod, hogy valaki más oldja meg a gondjaidat, hanem te magad is mersz tenni azért, hogy ezek megoldódjanak, minden a helyére kerül. Könnyen lehet, hogy a hétvégén el kellene engedned valaki kezét, és magadra kellene koncentrálnod.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Az egyik kezeddel adsz, a másikkal pedig elveszel, a végeredmény pedig a nulla lesz. Most nehezedre esik valóban adni, és nehezedre esik valóban segíteni a szerelmedet. Sokkal nagyobb szükséged van arra, hogy ő kényeztessen téged. Mondd el neki, hogy mit szeretnél pontosan!

Bőség: Régóta vágysz arra, hogy ne kelljen nagyobb energiát kifejtened, és a pénz minden erőlködés nélkül áramoljon hozzád. Most erre kapsz lehetőséget, hiszen felfedezheted végre, hogy mit és hogyan kell tenned azért, hogy elérd azt az anyagi bőséget, amelyre vágysz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top