Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Beteljesül a szerelmed, vagy tovább kell várnod: – Most eláruljuk neked

Mindannyian szerelemre, szeretetre és elismerésre vágyunk a hétvégén, de lesznek néhányan, akiknek erre még várniuk kell. A hétvége legfontosabb tanulnivalója mindannyiunk számára az, hogy megértsük milyen összefüggések vannak a cselekedeteink és a szerelmi életünk között. Most nem elég beszélned a szerelemről vagy a szabadságról esetleg az újrakezdésről, tenned is kell ezekért. Ha teszel érte, megoldódik a jelenlegi helyzeted is.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Szerelmes vagy. Ez talán téged is meglep, hiszen mostanában ügyesen rejtetted el magad elől az érzelmeidet, és ez néhány nehéz helyzetet is okozott neked. Most azonban már kristálytisztán tudod, hogy mit és hogyan szeretnél. Talán attól félsz, hogy már nem kaphatod meg azt akire vágysz, de ez nem igaz. A szerelmed beteljesülhet, ha elég bátor vagy ahhoz, hogy kimutasd az érzelmeidet.

Bőség: Azt veszed észre, hogy a pénz csak úgy áramlik hozzád, mintha neked semmit sem kellene tenned annak érdekében, hogy gyarapodjon a pénztárcádban lévő összeg. Használd ki ezt az áramlást, amelyet tovább gerjeszthetsz, ha tovább adod azt, amire már nincs szükséged.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Elég lenne egy mosoly, elég lenne hagynod, hogy a kisugárzásod, a vonzerőd tegye a dolgát. Persze, lehet, hogy azt hiszed, neked nincs is vonzerőd, és talán azt hiszed, nem szép a mosolyod sem. A hétvége segít helyreállítani az önértékelésedet, mert most tényleg elég egy-egy mosoly. Próbáld ki: mosolyogj rá a kiválasztottadra, és hagyd, hogy teljesen elvarázsolódjon a jelenlétedben.

Bőség: Valaki arra akar rávenni, hogy helyette vállald át az anyagi felelősséget egy ügyben. Nem kell belemenned ebbe a helyzetbe. Sőt! Nem szabad belemenned ebbe a helyzetbe. Ha most hagyod magad meggyőzni, az később rengeteg bonyodalmat és önvádat hoz magával.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Új és ismeretlen érzéseket fedezel fel magadban a hétvégén: Megjelenik benned a birtoklási vágy, és nagyon szeretnéd, ha a szerelmed csak veled foglalkozna. Persze ez nem feltétlenül jelent féltékenységi jeleneteket, és azt sem jelenti, hogy okod lenne féltékenykedni. Egyszerűen csak arra van szükséged, hogy a szerelmed teljes figyelmével rád figyeljen és ne másokra, pláne ne a munkájára fókuszáljon.

Bőség: Ha eddig azért nem tudtál meghozni egy pénzügyi döntést, mert nem volt hozzá elég információd, akkor jó hírem van: Ezek az információk most megérkeznek hozzád. Igaz, nem pont azt fogod hallani, amit szerettél volna, de azért nincs okod a panaszra sem.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A szokásos érzékenységed most felerősödik, és szinte szóról szóra tudod, hogy ki mit fog mondani neked. Különösen igaz ez a szerelmedre, és azokra a családtagjaidra, akikkel együtt élsz. Hiába tudod előre, hogy mit fognak mondani neked, érdemes végigvárnod a mondandójukat. Különösen igaz ez a szerelmedre: Neki most arra van szüksége, hogy meghallgasd, és támogasd.

Bőség: Érdemes lenne a szívedre hallgatva meghoznod egy pénzügyi döntést. Igen, tisztában vagyok vele, hogy a szíved pont az ellenkezőjét mondja, mint az eszed. Pont ezért javaslom azt, hogy ezúttal hallgass a szívedre.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Azt hiszed, hogy a szerelem az élet legfontosabb érzése, mégis azzal kell szembesülnöd, hogy a szerelem néha elmúlik. Néha más, fontosabb témák veszik át a helyét, mint ahogyan ezen a hétvégén is így történik. Most sokkal jobban érdekel a szerelem helyett a hódítás, az, hogy minél több pozitív visszajelzést kapj, és az, hogy minél többen felismerjék, milyen sokat változtál előnyödre.

Bőség: Fontos megértened: ha elveszel másoktól, akkor magadtól veszel el, ha adsz másoknak, akkor neked is több lesz. Na jó, talán nem is kell ezt megértened, elég, ha alkalmazod a gyakorlatban: Adj szívből, adj szeretettel, és a nap végére pozitívba lendül a mérleg.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Nem vagy benne biztos, hogy jól döntöttél. Attól tartasz, hogy a döntésed negatív következménnyel lesz a szerelmedre, vagy a szerelmi életedre. Tudnod kell, hogy mindig a számodra legjobbat választod. Ösztönösen is azt választod, hogy megteszel mindent, amit meg tudsz tenni. Ez pedig azt jelenti, hogy a döntésed is jó volt. Amin, ha kell, akár változtathatsz is.

Bőség: Nagyon ügyesen intézed úgy a dolgaidat, hogy a lehető legkevesebb befektetéssel a lehető legtöbb haszonra tegyél szert. Jó, lehet, hogy ez egyelőre nem pénzügyi befektetés, és nem pénzügyi haszon. Lehet, hogy egyelőre csak az erkölcsi vagy a kapcsolati tőkédet építed, de azt is hamarosan pénzre válthatod majd.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Ide-oda ugrálnak a gondolataid egész hétvégén, és úgy érzed, hogy sehol sem tudsz igazán jelen lenni. Mintha most valami megakadályozná, hogy megérkezz a jelen pillanatba, és élvezd azt, ahol vagy. Érdemes tudatosítanod magadban. hogy milyen csodálatos emberek vesznek körül, milyen csodálatos párod van, milyen csodálatos a szerelmed. Merd élvezni ezt a csodát, merd élvezni az életedet.

Bőség: Túl sok projektbe, túl sok ügybe kezdtél bele, és kezded elveszíteni a fonalat is. Kezdesz teljesen összezavarodni, és már egyáltalán nem vagy biztos abban, hogy jól tudod, mi a helyes lépés. Most egyszerre csak egy helyzetre, egy pénzügyi feladatra koncentrálj!

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Hallgass a megérzésedre, amikor meghozol egy döntést a szerelmeddel vagy a szerelmi életeddel kapcsolatban. Most különösen fontos, hogy ne akard tudatosan kitalálni, hogy mi a megérzésed, és ne is magyarázd be magadnak, hogy nem is azt érzed, amit érzel. Ismerd fel, hogy a megérzéseid igazak, de csak akkor, ha nem akarod a tudatoddal befolyásolni őket.

Bőség: Tanácstalan vagy egy pénzügyi kérdésben, és azt hiszed, hogy most azonnal meg kell oldanod egy helyzetet, ami valójában majd csak a jövőben merülhet fel. Nem kell előre pánikolnod, ezt a helyzetet ráérnél akkor megoldani, ha valóban felmerülne.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Úgy érzed, hogy elfelejtkeztek rólad. Úgy érzed, hogy valaki már nem törődik veled annyit, mint ahogyan azt te szeretnéd. Könnyen lehet, hogy neked kellene erre figyelmeztetned őt. Neked kellene felhívnod a figyelmét arra, hogy sokkal, de sokkal több időre, több beszélgetésre és több érzelemre van szükséged. Engedd meg magadnak azt a luxust, hogy helyet követelj magadnak mások életében.

Bőség: Átalakulnak a szokásaid, és az új szokásaid más anyagi vonzattal járnak, mint az eddigiek. Azt tapasztalhatod meg a hétvégén, hogy sokkal kevesebb pénzből is érezheted magad jól. Sőt! Most kevesebb pénzből sokkal szórakoztatóbb programokat találsz magadnak, mint eddig.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Ne felejtsd el a saját döntéseid erejét és jelentőség az életedben. Te választottad a párodat (ha pedig szingli vagy, te választottad az egyedüllétet). Ezt kár lenne tagadni, és kár lenne úgy tenni, mintha semmi közöd sem lenne a mostani helyzethez. Minél előbb felismered a saját felelősségedet, annál előbb megoldódhat a mostani helyzet. Hidd el: a te életed a  te döntéseden múlik.

Bőség: A pénzügyeidben régóta halogatsz egy döntést. Értem, hogy azt hiszed, ha meghozod azt a döntést, kevesebb pénzed lesz. Talán egy rövid, átmeneti időre valóban így lesz. Hosszútávon mégis ez lenne a legmegfelelőbb lépés, és ezt te is érzed.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Néha elég lenne egy-egy jó szó. Néha elég lenne annyi, hogy elismerő szavakkal beszélsz önmagadról és a szerelmedről is. A hétvégén próbáld ki a szavak mágikus erejét, és akkor is pozitív jelzőkkel fogalmazz, ha a legszívesebben veszekedni vagy üvölteni lenne kedved. A szeretetteli szavak szeretetet szülnek, és megváltoztatják az egész kapcsolatotokat.

Bőség: Az egész hétvége az anyagi ügyekről szól: Úgy érzed, hogy valamiből hiányt szenvedsz, hogy valamiből nincs elég neked. Fontos, hogy felismerd: Hogyan változtathatsz ezen a hiányon, és hogyan változtathatod meg a tárgyakról való gondolkodásodat.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Vigyázat, most sokkal érzelmesebb, már-már érzelgősebb vagy a szokásosnál is. Olyan sok érzelem viharzik át rajtad a következő napokban, hogy szinte magad sem tudod követni azokat. A jó hír az, hogy vasárnapra pontosan tudni fogod, hogy kit szeretsz igazán, és azt is tudod, hogy mi az, amire valóban vágysz. Könnyen lehet, hogy most megváltozik a párkapcsolatod.

Bőség: Bár nem bánsz jól a pénzzel, ha a a hagyományos pénzkezelési technikákat nézzük, ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy ne élhetnél anyagi biztonságban. Különleges képességed van arra, hogy megsokszorozd a pénzedet, de ehhez el kell felejtened a rossz szokásaidat, új szokásokra van szükséged.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top