Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Bőséggel ajándékoz meg a húsvét

Tele vagy lehetőségekkel és tele vagy bőséggel a húsvéti hétvégén. Abban, hogy észrevedd ezeket a lehetőségeket, mindössze két dolog akadályozhat meg: a túlzott múltba révedés és a túlzásba vitt okoskodás. A múltat most csak addig kellene figyelned, amíg észreveszed, hogy a nemrég elszalasztott lehetőségeid térnek vissza a húsvéti hosszú hétvégén vagy az azt követő napokban. Azzal, ha végiggondolod ezeket a lehetőségeket, sokat segítesz magadnak és másoknak is. Ha azonban túlgondolod őket, vagy egy-egy régi gondolatmenet mentén akarod értelmezni azokat, könnyen elszalaszthatod az alkalmat.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Lehet, hogy a szerelmed olyasmit szeretne, ami szerinted butaság. Talán emiatt nem is figyelsz oda rá, és talán egy legyintéssel intézed el a legmélyebb vágyait. Ez pedig értelemszerűen nem tesz jót a kapcsolatotoknak. A hosszú hétvége legnagyobb feladata az, hogy figyelj oda mások igényeire, és figyelj oda szerelmed vágyaira, ez segíteni fog mindkettőtöknek.

Bőség: Nagyvonalú vagy a hétvégén, és szívesen költesz erődön felül. Amit ehelyett tenned kéne, az az ésszerű és átgondolt pénzköltés. Talán most olyasmire is költesz nagyvonalúságodban, amire teljesen felesleges. De ezt felismerheted, ha végiggondolod minden kiadásod.

+ Tipp a tavaszi megújuláshoz: Több időt kellene társaságban töltened, és sokkal többet kellene gyakorolnod az empátiát a tavasszal!

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Mindig a békét választod, de talán most érdemes lenne egy másik irányt kipróbálnod. Talán most választhatnád a szeretetet. Hogy a szeretet nem a béke? Nem ennyire egyszerű: a szeretet bátor, a szeretet nem megalkuvó, a szeretet elfogadó, de nem meghunyászkodó. A hallgatás helyett azzal fejezed ki a szeretetedet, ha szelíden és empatikusan, de rámutatsz arra, ami nincs jól.

Bőség: A pénzügyeidben talán egy külső segítőre van szükséged. Nem arra gondolok, hogy kölcsön kell kérned (bár ez sem kizárt), hanem arra, hogy valaki átnézhetné a pénzügyeidet, mert mások könnyebben megtalálják  a megoldást ebben a helyzetben.

+ Tipp a tavaszi megújuláshoz: Ne add fel a reményt! Hamarosan minden megoldódik, de ehhez a hitedet meg kell őrizned!

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Arra vágysz, hogy a szerelmed ismerje el az eredményeidet, és dicsérje meg a munkádat. A kérdés csak az, hogy tudja-e mindezt a szerelmed? Tudja-e, hogy vágysz a dicséretére és vágysz az elismerésére? Tudja-e, hogy milyen nagyszerű dolgokat viszel véghez, és hogy milyen csodálatos eredményeid vannak? Talán előbb neked kellene ezekről beszélned neki!

Bőség: Most könnyedén kaphatsz olyan jutalmat, amelyre nem is számítottál. Talán egy váratlan ajándék képében érkezik ez a jutalom. Tudd elfogadni a jutalmakat, és ne akard bebizonyítani azt, hogy ezeket nem is érdemled meg.

+ Tipp a tavaszi megújuláshoz: Szánj újra időt azokra, akiket szeretsz, és tudatosan tölts több időt együtt a gyerekekkel!

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Vedd észre, az életed eseményei folyton ismétlik egymást. Ennek oka is van: azért történik mindez, hogy könnyedén és jól reagálhass egy-egy helyzetben. Az ismétlődés egyetlen célja az, hogy tanulhass belőle. Most tehát ne ijedj meg az ismétlődő eseményektől, hanem tekintsd ezeket lehetőségnek: pontosan tudod, hogy mit kell tenned, hisz emlékszel az előző hasonló eseményre.

Bőség: Nem kellene túlbonyolítanod az anyagi ügyeket a hétvégén. Vedd észre, hogy a pénzzel bánni jóval egyszerűbb, mint ahogy azt eddig hitted: ha kiszámolod, mennyit költhetsz, azt könnyedén betartod majd, ezért érdemes előre számolnod.

+ Tipp a tavaszi megújuláshoz: Érdemes lecserélned a szavaidat. Talán túl sok negatív és pesszimista szót és mondatot mondtál eddig.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Álmodsz a szerelemről, és nagyon vágysz arra, hogy szerelmes legyél. De talán még nem vagy kész arra, hogy megoszd a pároddal a legféltettebb titkaidat. Talán ezek a titok álltak eddig közétek, ezért talán eljött az őszinteség és a titkok megosztásának ideje. Meg fogsz lepődni, hogy milyen magától értetődő természetességgel fogadják a titkaidat mások.

Bőség: Azzal, ha kölcsönadsz annak, aki kölcsönkér tőled, egy régi karmikus adósságodat törlesztheted. Emlékszel arra, amikor neked volt nagy szükséged az anyagi segítségre? Most úgy segíts, ahogy szeretted volna, hogy neked segítsenek abban a helyzetben!

+ Tipp a tavaszi megújuláshoz: Rajzolj, fess, énekelj, írj verset, köss vagy hímezz: engedd szabadon a benned élő művészt!

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Talán felborult a kényes egyensúly az életedben, és talán erőre és energiára lesz szükséged ahhoz, hogy ez a kényes egyensúly ismét helyreálljon. A húsvéti hétvége energiája abban támogat, hogy ismét megtaláld a harmóniát, az egyensúlyt az életedben. Ez a hétvége segít abban, hogy újra visszatalálhass a belső magabiztosságodhoz és a bölcsességedhez.

Bőség: Óvatosnak kellene lenned az akaratossággal. Ha most nagyon akarsz valamit, ha nagyon küzdesz valamiért, az egyre messzebbre kerül tőled. Érdemes lenne a küzdelem helyett azt figyelned, hogy hogyan oldhatod fel az akadályokat.

+ Tipp a tavaszi megújuláshoz: Az új (vagy régi-új) barátok segítenek megújulnod, és visszatérned a harmóniához.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Valamiért szereted a nehezen érthető vagy teljesen érthetetlen mondatokat a hétvégén. Könnyen lehet, hogy be sem fejezed ezeket a mondatokat, de ezzel csak felidegesíted a párodat. A hétvégén a tökéletesen elmondott mondatok, a befejezett történetek lesznek a legfontosabbak. Most szánj időt a beszélgetésekre, és ne hidd azt, hogy van fontosabb a személyes beszélgetéseknél.

Bőség: Úgy tűnik, hogy ideje lenne rendbe tenned a pénzügyeidet. Ez a folyamat talán egy váratlan számlával vagy egy váratlan jogi elintézendővel kezdődik. Érdemes gyorsan és egyszerűen megoldanod ezt az ügyet ahelyett, hogy tologatnád.

+ Tipp a tavaszi megújuláshoz: Szánj időt önmagadra! Minden nap legalább egy fél órát adj magadnak arra, hogy rendezd a gondolataidat és meditálj!

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Új utakat választhatsz a szerelemben. Eddig talán abban hittél, hogy mindenben mások akaratának (vagy a társadalom akaratának) kell megfelelned, de lassan rájössz, hogy érdemes lenne a saját vágyaidat követned. Ez nem önzőség, hanem ez a legjobb mindenkinek. Ne felejtsd el, ha te boldog vagy, akkor a gyerekeid, a szüleid és a környezeted is boldog.

Bőség: Rossz tanácsokat és rossz ötleteket kaphatsz a hosszú hétvége alatt. De nem kell félned ezektől a rossz tanácsoktól. Egyszerűen csak fel kell ismerned a haszontalanságukat, és figyelmen kívül kell hagynod őket.

+ Tipp a tavaszi megújuláshoz: Egy tavaszi nagytakarítás és egy gardróbszanálás segít új, tiszta energiákat hívni az életedbe.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Hálás vagy a szerelmednek, és úgy érzed, hogy ezt a háládat ki is kell mutatnod neki. Mély meggyőződésed, hogy a gesztusokkal, a sokféle közös programmal tudod kimutatni ezt a szerelmet. De lehet, hogy a szerelmed másra vágyik. Lehet, hogy ő most inkább csak számodra unalmas, összebújva töltött estékre és nagy beszélgetésekre vágyik..

Bőség: Mindig megvan az a lehetőséged, hogy eldöntsd, hogyan kezelsz egy-egy hirtelen keletkezett hiányt a költségvetésedben. Dönthetsz úgy, hogy kevesebbet költesz, de úgy is, hogy inkább nagyobb bevételre teszel szert egy pluszmunkával.

+ Tipp a tavaszi megújuláshoz: Vedd komolyan a megújulást, és találd ki, hogy mi az, amiről lemondasz, amire már nincs szükséged.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Mély meggyőződésed, hogy mindenkinek úgy kellene élnie, ahogyan te élsz. Úgy érzed, hogy az elmúlt időszakban a kezedbe került a bölcsek köve, és mély tudásra tettél szert a kapcsolatokról. Részben van csak igazad. Valóban elmélyült a tudásod, de ez csak a kezdet, hamarosan sokkal bölcsebb leszel az emberi kapcsolatokkal kapcsolatban.

Bőség: Bölcsen kellene bánnod a pénzügyekkel is. Sokkal bölcsebben kellene meghoznod a döntéseidet, és oda kellene figyelned arra, hogy mások mit tanácsolnak neked. A jó döntés egy kompromisszum lesz a hétvégén.

+ Tipp a tavaszi megújuláshoz: Keresd a boldog és nevetős pillanatokat, adj nagyobb teret a humornak az életedben!

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A legszívesebben egy szeretetteli, védett, biztonságos gömbbe zárnád magadat és a szerelmedet. Tudod mit? Ezt pont megteheted ezen a négynapos hétvégén. Most megteheted azt, hogy elvonulsz a világ elől, és nem törődsz azzal, hogy mások mit mondanak, vagy mit gondolnak erről. A következő napokban csak a szerelmedre, a gyerekekre és a szeretteidre kell koncentrálnod, mindenki más ráér.

Bőség: Nem is járhatnál messzebb attól, hogy megértsd a bőség természetét: azt hiszed, hogy a bőség akkor érkezik meg az életedbe, ha a pénzbe kapaszkodsz. Valóban, minden ezt sugallja körülötted, de ettől ez még nem lesz igaz. Próbálj inkább könnyedséggel gondolni a bőségre.

+ Tipp a tavaszi megújuláshoz: Itt az ideje annak, hogy új hobbit és új kikapcsolódást keress magadnak!

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: El kellene engedned a ragaszkodásodat a saját elképzeléseidhez. Olyan mély félelem él benned azzal kapcsolatban, hogy kihasználhatnak, hogy ez a félelem teljesen megbéníthat, és megakadályozza a szeretetteli kapcsolódásaidat. Húsvétkor koncentrálj a szeretetre, és arra a lehetőségre, hogy egyszerre adhatsz és kaphatsz szeretetet.

Bőség: Pontosan látod, hogy mit kellene tenned, de ez túl egyszerűnek és túl magától értetődőnek tűnik neked. Azt hiszed, hogy a nagy változásokat a nagy és izzasztóan nehéz tettek indítják el, de ez nem igaz. A nagy változásokat a belső hangod indítja el, és egészen pici lépésekkel kezdődik.

+ Tipp a tavaszi megújuláshoz: Vedd körül magadat vidám színekkel és vidám emberekkel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top