Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: A bizalom a kulcs

A bizalom most még a szokásosnál is fontosabb lesz. Valakik szeretnék megingatni a bizalmadat a szerelmedben, a kapcsolatodban, önmagadban... A hétvégén felfedezheted, hogy minden bizalmi kérdésnek az önbizalmad az oka. Ha erős és szeretetteli az önbizalmad, akkor senki sem ingathatja meg a kapcsolatodba és a szerelmedbe vetett hitedet. Ha azonban hadilábon állsz önmagaddal, akkor külső kétkedőkre sincs szükség ahhoz, hogy gyengüljön a szerelmedbe vetett hited.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: A szerelmednek szüksége van arra, hogy szavakkal is megerősítsd a szerelmeteket. Lehet, hogy nem szeretsz beszélni az érzéseidről, és szinte biztos, hogy védtelennek érzed magadat, amikor arról kell beszélned, ami a szívedben van. Most mégis érdemes kitárnod a szívedet, és érdemes bátran beszélned az érzéseidről, a szereteted mélységéről. Arról a végtelen ragaszkodásról, ami benned van.

Bőség: Jótékonykodni nem azt jelenti, hogy hagyod másoknak, hogy kihasználjanak. A hétvégén megtalálhatod azt a módot, amellyel úgy segíthetsz másoknak, hogy az nemcsak nekik jó és felemelő, de te is megtapasztalhatod az adományozás, a segítés örömét.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Egy nehéz helyzet vége közeledik az életedben. Közel van a felszabadulás, és közel van a béke időszaka. Már csak egy kis kitartásra van szükséged, és ebben a kitartásban rengeteg szeretetet és támogatást kapsz a szeretteidtől. Rengeteget jelent a számodra az, hogy tudod: milyen sokan állnak melletted, milyen sokan szeretnek, és milyen sokan támogatnak feltétel nélkül csak azért, mert a szívük ezt diktálja.

Bőség: Úgy érzed, hogy mindenkinek sokkal többet kell adnod, mint amennyit kér. Úgy érzed, hogy mindenkinek sokkal több jár, mint amennyije van. De mi a helyzet veled? Neked is több járna annál, hogy másoknak oszd el azt, amid van!

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Minden beszélgetésben van egy “aranymondat”, egy olyan mondat, ami kiragyog a többi közül. Egy olyan mondat, amelyért megérte az a beszélgetés. Egy olyan mondat, amelyre mindkét félnek szüksége volt. Egy olyan mondat, amely ha elhangzik, máris megérte a beszélgetés mindenkinek. Most ezeket a mondatokat te mondod ki, ezért érdemes hallgatnod a saját szavaidat és a saját “aranymondataidat”.

Bőség: Ideje lenne megjutalmaznod magadat. Adj magadnak valamilyen ajándékot! Az sem baj, ha ez egy filléres apróság. Az sem baj, ha ez olyasmi, ami a szívednek sokkal fontosabb, mint amennyi az értéke. Sőt! Az igazán jó ajándék az, ami a szívednek értékes.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Néha a legegyszerűbb megoldás a legjobb megoldás. Néha nem kellene túlbonyolítanod a dolgokat. Nem kellene mindig olyan sokat gondolkodnod azon, hogy mit hogyan mondj ki, vagy mit hogyan csinálj. A hétvégén hallgass a szívedre, hallgass a belső hangodra, mert a belső hangod pontosan tudja, hogy mit kell tenned valójában, pontosan tudja, hogy mi a legjobb neked.

Bőség: Végre teljesen másként kellene a pénzre tekintened. A pénz egy eszköz. A pénz annak az eszköze, hogy segíthess önmagadnak, a családodnak és mindenkinek, aki fontos neked. A pénz csak egy eszköz: nem kell félned tőle, és nem is kell felhalmoznod, ha nem használod.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A szerelmed nem mindig tud a közeledben lenni. Talán most is a magány és az elhagyatottság érzésével küzdesz. Talán most is arra van szükséged, hogy valaki megöleljen, és arról biztosítson, hogy mindig szeretni fog. Ha valamiért a szerelmed nem teheti ezt meg (például mert momentán nincs szerelmed), akkor a barátaid és a családod szeretete adhat neked erőt a továbblépéshez.

Bőség: Csak azzal tudod megvitatni a helyzetedet, aki volt már hasonló helyzetben. Csak azzal tudod megbeszélni a világod problémáit és feladatait, aki ismeri ugyanazt a világot. A világodat ismerők pedig kevesen vannak, ezért nem érdemes most mindenkitől tanácsot kérned.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Merész és bátor vagy a hétvégén, szóval mostanra időzíted az összes olyan beszélgetést és cselekedetet, amelyekhez eddig csak gyűjtögetted a bátorságodat. Ami azt illeti, ezzel a bátorsággal megmentheted a boldogságodat, megmentheted a kapcsolatodat, megmentheted a családi békét. Igazából bármit megmenthetsz, ami fontos neked, és talán olyasmit is megmentesz, amiről nem is tudtad, hogy meg kell mentened.

Bőség: Megfigyelheted, hogy mik azok az apró hibák, vagy talán inkább tévedések, amelyek megnehezítik az anyagi helyzetedet. Megfigyelheted, hogy melyek azok a pillanatok, amelyekben nem olyan döntést hozol, amilyen döntés logikus vagy hasznos lenne.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Szükséged van egy érzelmi védőhálóra a hétvégén. Szükséged van arra, hogy olyan emberekkel vedd körül magadat, akik biztonságot, nyugalmat és békét hoznak az életedbe. Szükséged van arra, hogy szeretetteli kapcsolatokkal vedd körül magadat, és szeretetteli emberekkel töltsd az idődet. Szükséged van arra, hogy szeretetből töltekezz, és ne mindig csak szeretetet adj.

Bőség: Olyan titkoknak és információknak jutsz a birtokába, amelyeket fel kellene használnod. Most valaki megsúg neked valamit, amiben eleinte talán fel sem ismered a pénzügyileg fontos lehetőséget. Talán egy teljesen más témáról szóló beszélgetésben kapod a legjobb pénzügyi tanácsokat a hétvégén.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Nagy szükséged van arra, hogy valaki a szavaival, a véleményével, a tanácsaival segítsen téged szerelmi és érzelmi ügyekben. Úgy érzed, hogy nem birkózol meg az érzelmeiddel, és képtelen vagy értelmezni mindazt, ami a szívedben zajlik. Pedig a helyzet igen egyszerű: változások vannak a szívedben, változnak a neked fontos értékek, és változik a véleményed a szerelemről is.

Bőség: Szeretnéd meglelni azt a kiapadhatatlan pénzforrást, ami minden pillanatban és minden helyzetben megfelelő mennyiségű pénzzel lát el téged. Arra gondolsz, hogy ez a forrás valamilyen elérhetetlen helyen van, pedig valójában az segít megérkezned a bőségbe, ha azzal foglalkozol, amivel szeretsz.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Érdemes a hétvégén a szerelmedhez bújnod, mert most szerelmes érintésre van szükségetek mindkettőtöknek. Néha olyan, mintha valójában önmagadat büntetnéd azzal, hogy nem bújsz össze a szerelmeddel. Engedd meg mindkettőtöknek az érintések, a romantika és az egymásra szánt idő luxusát. Azt a luxust, amire valóban vágytok mindketten, és ami valóban jót tesz mindkettőtöknek.

Bőség: Fontos, hogy tudatosítsd magadban: a saját pénzügyeidre valójában csak te látsz rá. Fontos, hogy tudatosítsd magadban: mások tanácsai nem a tényleges valóságot tükrözik, pusztán azt a képet, amit ők látnak belőled. Ennek megfelelően érdemes kritikával fogadnod a kritikájukat.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Sokkal eredményesebb vagy, ha a visszafogottságot választod. A harsány és hangos veszekedések és összezördülések helyett egyszerűen csak hagyatkozz a csendekre. A halkan kimondott szó, a bátran felvállalt csend mindig sokkal erősebb, mint egy kétségbeesett üvöltés. Erősebb és gyógyítóbb, ha megőrzöd a nyugalmadat, mintha elveszítenéd a fejedet.

Bőség: Folyton azon elmélkedsz, hogy mit engedhetsz meg magadnak, mi az, ami sok, és mi az, ami már túl kevés. Miközben azt centizgeted, hogy mennyit törődhetsz önmagaddal, talán elfelejted, hogy a saját boldogságod pont olyan erős célod, mint az, hogy a családodat boldoggá tedd.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Miért ne nézhetnéd ezt a helyzetet egy másik szemszögből? Miért ne csavarhatnál egyet a nézőpontodon? Miért ne nézhetnéd a dolgokat egy teljesen másik szemszögből, mint ahonnan nézed azokat? Most vizsgáld meg a szerelmi életedet egy szokatlan szemszögből. Nézd meg a helyzetet úgy, ahogyan eddig még sohasem láttad, engedd, hogy meglásd az új oldalát a szerelemnek.

Bőség: Könnyen válsz költekezővé a hétvégén. Nem baj, ha abból költesz, ami van, de egyáltalán nem biztos, hogy minden pénzedet el kell verned butaságokra. Most egyelőre papíron költs, ténylegesen vásárolni ráérsz majd a jövő héten is.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Őrizd meg a kíváncsiságodat és őrizd meg a kétkedésedet. Talán sokan várják tőled, hogy kérdések nélkül tedd azt, amit ők helyesnek vélnek. Az is lehet, hogy te magad is a kérdések nélküliségre vágysz. Pedig pont a kérdések tesznek azzá, aki vagy. A kérdések, a kételyek annak a jelei, hogy gondolkodó ember vagy, nem pedig egy érzelem nélküli robot.

Bőség: Sokkal könnyebb bőséget teremteni, mint gondolod. A bőség felé vezető úton most az a következő lépésed, hogy megérted: a pénz erő. A pénzzel meggyógyíthatod a saját problémáidat, a családod gondjait és sok más ember nehézségeit is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top