Horoszkóp

Szerelmes csillagok: melyik horoszkópjegy milyen a szerelemben?

Minden csillagjegy szülötte más és más a szerelemben. Most eláruljuk neked a titkot: erre számíthatsz a szerelmedtől a csillagjegye alapján. Horoszkópunkban néhol túlzunk egy kicsit az érthetőség kedvéért, máshol pedig színes képekkel segítjük a megértést. A lényeg, hogy tudd: minden jegy szülötte boldoggá tehet téged, ha arra vágysz, amit ő szívesen ad. Ha pedig igazán biztosra akarsz menni, akkor a választottad napjegyéhez és az aszcendenséhez tartozó leírást is elolvasod.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

A Kos a szerelemben igazi lovag. No nem egy önzetlen hős lovag, hanem egy nagyon is céltudatos harcos, aki szívesen lekaszabolja érted a sárkányt. Sajnos ha nincs sárkány a közelben, akkor harci dühében téged is lekaszabolhat, majd újabb királylányok és sárkányok keresésére indul.
Hogyan tartsd fenn a szerelmét?
A Kos életében mindössze két szerep közül választhatsz. Vagy királylány leszel, vagy sárkány. Gondolom, a királylányt választod. Királylányként az a dolgod, hogy újabbnál újabb sárkányokat (legyőzendő akadályokat, megoldandó feladatokat) mutass be neki, és biztosítsd róla, hogy nélküle csak egy gyenge királylány lennél.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

A Bika a földi örömök nagy szakértője. Tökéletes szerető, de nem feltétlenül a legtökéletesebb házastárs. A Bika hajthatatlan akarattal és élvhajhász természettel van megáldva. Ha úgy dönt, hogy bevezet téged a szerelem gyönyöreibe, a mennyben járhatsz, de ha úgy dönt, hogy valaki mást is részesít a kegyeiben, gyorsan a pokolban érezheted magadat.
Hogyan tartsd fenn a szerelmét?
A Bika vagy hűséges, vagy nem. Hiú ábránd azt gondolnod, hogy megváltoztathatod az alaptermészetét. Ha ő úgy dönt, hogy lehorgonyoz melletted, akkor viszont senki sem képes megmásítani az akaratát. Akkor tarthatod meg, ha az élet élvezetéről eleve hasonló a felfogásotok.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Az Ikrekkel kapcsolatban élni tényleg olyan élmény, mintha egy ikerpárral élnél együtt: Bár külsőre tök egyformák, teljesen más a viselkedésük, és teljesen más érdekli őket. Az Ikrek képes kétféle lenni úgy, hogy közben mindig önmaga marad. Ha kiismered, hogy mikor melyik felével találkozol az ikerpárnak, máris nagy lépést tettél előre a szerelmi boldogságotok felé.
Hogyan tartsd fenn a szerelmét?
Fontos, hogy mindig önmagad legyél, és vállald az érzéseidet! Könnyen lehet, hogy azt hiszed: nem mondhatsz ellent az Ikreknek, vagy nem hozhatsz szóba olyan témát, amelyhez ő nem ért. Valójában azonban az Ikrek pont a különbözőségeitekbe szeret bele. Ha azt érzi, hogy olyan vagy, mint ő, azonnal unatkozni kezd, és elpárolog mellőled.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

A Rákkal szerelemben élni egy kicsit olyan érzés, mintha egy szenvedélyes olasz pasival lenne kapcsolatod. Nappal támogató és kedves, éjszaka szenvedélyes, és a nap huszonnégy órájában az anyjára gondol. Hogy őszinték legyünk, az anyját keresi benned, elvárja, hogy olyan legyél, mint ő, de valójában sohasem érhetsz fel hozzá.
Hogyan tartsd fenn a szerelmét?
Ha nem vagy jóban az anyóssal (és az egész családdal), akkor nem lehet nagy jövőtök. Készülj fel rá, hogy csak lassan nyílik meg, és lassan fogad a bizalmába, ha viszont bebizonyítottad neki, hogy méltó utódja leszel az anyukájának, biztos lehetsz benne, hogy tökéletes apja lesz a gyermekeidnek.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

A szerelem az Oroszlán lételeme, ez az az éltető energiaforrás, amely a jegy szülötteit működteti. Magába a szerelembe szerelmes, és ezt tudat alatt pontosan érzi is. Ha beléd szeret egy Oroszlán, életed legszenvedélyesebb kapcsolata vár rád, rengeteg látványos, teátrális randival, ajándékokkal és világgá kürtölt intim pillanatokkal.
Hogyan tartsd fenn a szerelmét?
Az Oroszlán minden látszat ellenére egy naiv kisgyerek, akinek a szívét igen könnyen összetörheted. Amikor beléd szeret, az Oroszlán mellett végtelen bizalmat és támogatást tapasztalsz meg. Ha azonban túl messzire csatangolsz az oroszlántól, ő azonnal csalódik benned. Az Oroszlánnál mindössze egy esélyed van – ne rontsd el!

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Ha megbízható szeretőre van szükséged, keress magadnak egy Szüzet. A Szűz számára a szerelem olyasmi, ami túl ködös, túl bonyolult, és csak felforgatja az életet. A legszívesebben szerezne egy használati utasítást a szerelemhez, és pontról pontra betartaná azt, így biztosítva a maximális élvezetet.
Hogyan tartsd fenn a szerelmét?
A Szűz – bár ezt sok horoszkóp titkolja – nagyon is érzéki jegy, de csak akkor, ha biztonságban érzi magát, és ha biztosítottad róla, hogy nem vársz tőle semmi olyasmit, ami idegen lenne a természetétől. Ha hagysz elég időt az ismerkedésre, és ha elég nyíltan beszélsz a vágyaidról, akkor biztos lehetsz benne, hogy a szűzzel csodás szerelmet élhetsz meg együtt.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

A Mérleg maga a beteljesült, boldog szerelem. A Mérleg csak kölcsönös, egyenrangú és harmonikus szerelemben tudja elképzelni az életét, egy olyan kapcsolatban, amilyenről a romantikus regények hősei is tudják már, hogy utópisztikus. Ha a harmónia neked egyet jelent az unalommal, akkor nem érdemes a Mérleggel próbálkoznod.
Hogyan tartsd fenn a szerelmét?
Sehogy. És ezt most szó szerint értem: A Mérleg megtartásának mindössze annyi a titka, hogy hagyod, hogy ő tartson meg téged. Te egyszerűen csak utánozd azt, amit tesz, ismételd a mondatait, és hagyd, hogy megvalósítsa veled azt a tökéletes, romantikus fantáziát, amelyet olyan sok szabadságszerető jegy nézett eddig aranykalitkának.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

A Skorpiókat nyugodtan elképzelheted egy fantasy film főszereplőjének. Ő a titokzatos varázslókirály, aki minden akadályt legyőzve szerzi meg kiválasztottja szerelmét. A Skorpió számára a szerelem misztikus, varázslatos érzéki élmény, amely nem a testről, nem is a lélekről, hanem valamilyen titokzatos, öröktől fogva létező kapcsolatról szól.
Hogyan tartsd fenn a szerelmét?
Tartsd észben, hogy a Skorpió nemcsak varázsló, de király is. Szüksége van arra, hogy elbűvöljön, szüksége van arra, hogy új varázslatokkal ismertessen meg, és szüksége van arra is, hogy ő legyen a főnök. Ha hagyod, hogy ő diktáljon, már csak az önérzetét kell elfogadnod, és máris örökre szerelmes lesz beléd.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

A Nyilas a kíváncsi felfedező, egy kutató, aki egyfolytában nyughatatlanul keresi a tökéletes kapcsolatot. A Nyilas valójában a lehetőségbe lesz szerelmes, abba a lehetőségbe hogy milyen csodálatos kapcsolat lehet kettőtök között. Sajnos gyakran azt is érzékeli, hogy az élet tele van lehetőségek hosszú sorával, ezért egy kicsit talán nehezen köteleződik el.
Hogyan tartsd fenn a szerelmét?
A Nyilas ideális társ a számodra, ha te is folyton keresel valamit. A Nyilas olyan társ mellett tud elköteleződni, akivel kielégítheti a kíváncsiságát, akivel változatos lehet az élete, és akivel a hétköznapok inkább egy változatosan kanyargó hegyi patakra emlékeztetnek, nem pedig egy megállapodott, lassú folyamra.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

A Bak is egy lovag, de a Kos harcos lovagjával ellentétben a Bak az, aki egy berozsdásodott páncélban ül a vizesárkokkal, zárakkal és útvesztőkkel védett fellegvár legeldugottabb szobájában. A Bak számára a legfontosabb a biztonság, a túl heves érzelmek (pláne az érzelmek megélése) nem tűnik túl biztonságos dolognak a számára. A Bak könnyen ad, de nehezen fogad el – ezt tartsd észben!
Hogyan tartsd fenn a szerelmét?
Gyakran maga sem hiszi el, hogy szerelem szövődött köztetek, a kételyei miatt igazán hosszan tarthat, amire mély lesz ez a szerelem. A kulcsszó a türelem és az elfogadás. Ne akard teljesen megismerni a Bakot, hiszen ebben ő veszélyforrást lát, ezért szíve egy kis darabkáját sokáig elzárja majd előled.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

A Vízöntő szíve valójában csak egy kihelyezett agytekervény, egy olyan agyi terület, amelynek az a feladata, hogy gondolatokra fordítsa az érzelmeket. A Vízöntő sokkal jobban érzi magát a szellem birodalmában, mint az érzelmek világában. Ha mindezek ellenére kimondja, hogy szeret, biztos lehetsz benne, hogy úgy is van. És abban is biztos lehetsz, hogy a Vízöntő nem fog az érzelmeivel ostromolni az első randin. Vagy az első száz randin.
Hogyan tartsd fenn a szerelmét?
A Vízöntő mindennél többre tartja az igazságot és a hasznosságot. Könnyen lehet, hogy azért szeretne veled együtt élni, mert ez logikusabb és kifizetődőbb, mint a külön élés. A Vízöntő szemében nincs jelentős különbség a szerelem és a barátság között: Legyél a legjobb barátja, és máris örökké tart a kapcsolatotok.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

A Halak titokzatos, érzelmes és vonzó. Egyszerre tud extrovertált, szeretetteli és elfogadó lenni. Mindenki felé nagyon nyitott, emiatt könnyen érezheted úgy, hogy máris mély szerelmi kapcsolat alakult ki köztetek, ő pedig talán még a nevedre sem emlékszik. A felszín mélyén a Halak szülöttei egy saját álomvilágban élnek, ahová csak igen kevesen nyernek bebocsáttatást. Ha betekintést enged a színes belső dimenzióiba, tudhatod, hogy igazán komolyak a szándékaid.
Hogyan tartsd fenn a szerelmét?
Minél előbb ismerd meg a Halak valódi, belső énjét, és ismerkedj meg a szabályokkal is, amelyek alapján az életét éli. Ha ezek a szabályok hasonlóak a tieidhez, akkor színes, boldog és változatos szerelem vár rád. Ha eltérőek, jobb ha idejében odébb állsz.

Olvass még a témában az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top