Horoszkóp

Számmisztika: ez jellemző rád, ha másodikán születtél

Születési napunk fontos szerepet játszik életünk alakulásában. A 31 naphoz 31 eltérő értelmezés és elemzés tartozik, amely utat mutat önmagunkhoz, leírja problémáinkat, bemutatja főbb ismertetőjegyeinket, karakterünket.

A 2-án született emberek barátságosak, kedvesek, segítőkészek, békeszeretőek, idealisták, érzelmesek, tapintatosak, diplomatikusak. Kimondottan közösségi szelleműek, ennek következtében gyakran helyezik saját érdeküket a társaiké mögé. Némelyiküket erre a békesség szeretete készteti, némelyiküket az, hogy szerintük a másik ember – partnere, gyermekei – érdekei előbbre valók, mint az övé. Ha a hozzá közel álló személy jól érzi magát, ő is jól érzi magát; akkor képes csak a boldogságra, ha harmonikus párkapcsolatban él.

Számmisztika: ez jellemző rád, ha másodikán születtél

Aki 2-án született, azt gyakran kinevetik, és szeretik kihasználni. Tehát az illetőnek vigyáznia kell, hogy ne fordítsák kárára azt a késztetését, hogy alkalmazkodik mások igényeihez. Meg kell tanulnia távolságot tartani, és több súlyt kell fektetnie a saját igényeinek érvényesítésére. Az ilyen embereket mindenki nagyon szereti. Időnkénti hangulatingadozásuk depresszióba csaphat át. 

Olvasd el ezt is!

Hajlamosak alábecsülni képességeiket, és emiatt fennáll az a veszély, hogy a többiek pofozóbábujává válnak. Mély érzésűek, és igénylik, hogy jóindulat vegye őket körül. Szeretik az embereket, de nagy csoportban elvegyülve többnyire kellemetlenül érzik magukat. Néha levertség vesz rajtuk erőt, ilyenkor szükségük van a másoktól kapott támaszra. Szívesebben dolgoznak csapatban, mint egyedül.

Akár férfiről van szó, akár nőről, ő az „”anya” – a gondoskodó, teremtő és megóvó erő, aki másoknak melegséget és biztonságot ad, ám sokszor szenved önnön érzelmeinek zűrzavarai miatt, és úgy érzi, nem értik meg, szabad prédája az opportunista haszonlesőknek. 

Fiatalabb éveiben nemigen veszi komolyan az életet. Később többnyire megváltozik – házassága, a pénz vagy társadalmi pozíciója miatt. Hajlamos a könnyelműségre. Érettebb korában meglepő szerelmi kalandokba keveredik.

A hozzájuk illő foglalkozások: sikeres lehet a szociális gondoskodás terén vagy állami szolgálatban, politikusként, analitikusként, könyvtárosként, titkárként, aprólékos munkák kivitelezésében, rendőrként vagy a művészetben, például a festészetben, a zenében vagy a táncművészetben.

Olvasd el ezt is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top