Horoszkóp

Válassz egy spirituális szimbólumot, és ismerd meg az életcélodat

Válassz egyet a különleges afrikai spirituális szimbólumok közül. Az életcélodat ismerheted fel, segíthet utat mutatni, merre haladj tovább, vagy mi az a feladat, amit az életedben mindenképpen érdemes megvalósítanod. Sőt, izgalmas jóslatot is megtudhatsz.

A különleges szimbólumokat adinkrának is nevezik, amelyek leginkább a nyugat-afrikai Ghánában kedveltek. Szívesen díszítenek velük kerámiákat, szőnyegeket, festményeket, nem véletlenül találhatók meg a legtöbb otthonban. Természetesen a szimbólumok sajátos jelentéssel is rendelkeznek, bölcsességet, életleckéket tanítanak és közvetítenek. Az adinkra szó jelentése leválás, indulás, búcsúzás.

Ahhoz, hogy megtudhasd, milyen cél felé érdemes az életedet kormányozni, nézd meg a szimbólumokat, és válassz egyet közülük.

afrikai spirituális szimbólumok adinkaAz 1. szimbólum: harmónia és egyensúly

spirituális szimbólum életcél üzenetHajlamos lehetsz eltúlozni jót és rosszat is. Időnként túlzottan is elfogult lehetsz. Az apróbb események erős érzelmi reakciót válthatnak ki belőled. A megoldás természetesen nem az, hogy magadba fojtod az érzéseket, inkább az, hogy megtanulod tudatosan kezelni azokat. Az érzelmekkel önmagában nincs semmi probléma, de az egyensúlyra mindenképpen érdemes törekedned. A higgadtság, az egyensúly szimbólumát választottad, ami azt jelenti, már a közeli jövőben valamilyen pozitív történésre számíthatsz. Végre elérheted azt, amiért hosszú ideje dolgozol, de ehhez a legfontosabb, hogy megtaláld önmagadban az egyensúlyt.

A 2. szimbólum: a pókháló

spirituális üzenet életcélLégy felkészült, mert a pókháló szimbóluma szerint komoly változásokra számíthatsz az életedben. Az életedet újra és teljesen elölről kezdheted. Koncentrálj az energiára, az erőre, vagyis koncentrálj saját magadra. Az előtted álló lehetőség drasztikus változást hoz majd, ehhez mielőbb szabadulj meg a rossz szokásoktól, az előítéletektől. Hajlamos lehetsz rá, hogy önmagad legnagyobb ellensége légy. Változtass ezen, és légy inkább saját magad legjobb barátja. A pókháló éppen arra emlékeztet, hogy saját magadnak állíthatsz csapdát, de te magad építheted fel és teheted sikeressé az életedet is.

A 3. szimbólum: a támogatás

spirituális szimbólum üzenet életcélA szívedet végre megnyitottad, vagy legalábbis a szíved felkészült a szeretet, a szerelem érzésének befogadására, legyen az a baráti vagy szerelmi kapcsolat. Korábban sokszor összetörhetett a szíved, megsérültél, elhagyottnak, magányosnak érezted magad. Ennek az érzésnek hamarosan vége, hiszen a támogatás szimbólumra esett a választásod. A szerencse hamarosan rád talál, amihez persze nem árt, ha máris önzetlenül mosolyogsz és figyelsz mindenkire a környezetedben. Amit adsz, ugyanazt kapod vissza megkétszerezve. Hamarosan valóban csodás esemény vár rád. A szimbólum arra emlékeztet, hogy megoldottad a problémákat, kijavítottad a hibákat, a sikert megérdemled.

(via zen magazine)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top