Horoszkóp

7 jel, hogy reinkarnálódik a lelked

Érezted már úgy, mintha nem most élnél először? Íme 7 jel, ami arra utal, hogy a lelked vándorol, és újjászületett már párszor.

Egy sokat látott, öreg lélek legfeltűnőbb jele, hogy tulajdonosa kiegyensúlyozott és érett személyiség. De ezenkívül is vannak olyan dolgok, amik arra utalhatnak, hogy a lelked megjárt már más korokat, más testeket is. Ezekbe avatunk most be.

7 jel, hogy reinkarnálódik a lelked

1. Hihetetlenül pontos megérzések

megérzéseid szinte óraműpontossággal bejönnek? Könnyen kitalálod, mire gondol, mit érez a másik ember? Mindez azt jelzi, nem ez az első életed, hanem rengeteg tapasztalattal rendelkezel előző életeidből.

2. Tudatosság

Minden pillanatot megélsz a maga valójában, megérted az embereket és a természetet. Ez is arra utal, hogy a lelked idősebb, mint te magad.

3. A vonzás képessége

Az idős lelkek jól ismerik a vonzás törvényeit. Még magadat is meglepheted vele, milyen egyszerűen kerülnek a lábad elé azok a dolgok, amiket be szeretnél vonzani.

4. Az idő kizárása

Nem görcsölsz rá az idő múlására, és nem vagy türelmetlen – hiszen a lelked mélyén tudod, hogy végtelen idő áll még előtted.

5. A változás elfogadása

Mivel pontosan tisztában vagy a világ körforgásával, nem küld padlóra egy elbocsátás vagy egy szakítás.

6. Előző életek felvillanása

Álmaidban vagy álmodozás közben úgy érezheted, mintha nem is saját magad lennél. Az idős lelkek gyakran hívják vissza előző életeiket anélkül, hogy észrevennék.

7. Magas fájdalomküszöb

Észrevetted magadon, hogy könnyebben birkózol meg akár a lelki, akár a testi fájdalommal, mint a többi ember? Előző életeidnek hála túl vagy már pár csalódáson és gyászon, ezért megtanultad kezelni a fájdalmat.

Forrás: Higher Perspectives

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top