Horoszkóp

Válassz egy képet, hogy kiderítsd, melyik őselem hiányzik az életedből!

Most kiderül, melyik őselem – a föld, a víz, a levegő vagy a tűz – hiányzik az életedből!

 Az ősi kultúrákban úgy tartották, hogy a természet négy őseleme elengedhetetlen a harmóniához. Most fényt deríthetsz arra, hogy a te életedből melyik őselem hiányzik, és hogy vajon a levegő, a víz, a föld vagy a tűz tenné-e teljesebbé a mindennapjaidat. Nincs más dolgod, mint gondolkozás nélkül rábökni egy képre az alábbiak közül:

Válassz egy képet, hogy kiderítsd, melyik őselem hiányzik az életedből!

Föld: Sok ötleted van, de egy sem jut el a megvalósulásig? A föld elem hiánya állhat a háttérben, vagyis hogy nincs a lábad alatt talaj, amiben gyökeret vethetnének a gondolataid. Próbálj jobban kapcsolódni a természethez, és az ötleteidet is sikerre viszed majd.

Víz: Úgy érzed, megragadtál egy ponton? Régóta nem tudsz kilábalni egy betegségből, vagy a munkádban csömörlöttél meg? A folyamatosan áramló víz hiánya okozhatja a dolgot. Igyál több tiszta vizet és tölts minél több időt vízközelben – akár az uszodában –, hogy ráérezz az áramlásra és visszakapd a szenvedélyed!

Levegő: Ha nem fog elég élesen az agyad, vagy gondot jelent az előre tervezés, több levegőre lenne szükséged. Tisztítsd ki a fejed meditációval, borsmenta-illóolajjal és logikai feladványokkal.

Tűz: A tűz hiányát abból érezheted, hogy túl sokat kombinálsz, és csak a racionális énedre hallgatsz. Pedig az intuícióknak, megérzéseknek, a belső hangnak sem árt teret adni. Meditálással, naplóírással és egy kicsit több egyedül töltött idővel újra rátalálhatsz a szíved hangjára.

 Awakening People

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top