Horoszkóp

6 jel, hogy őrangyalod kapcsolódni próbál veled

Nem könnyű az angyalok üzenetét megérteni, hiszen többnyire szimbolikus formában tudatják veled. Ez a 6 biztos jel segít neked is, hogy megérthesd, pontosan mikor és hogyan is próbálja őrangyalod felvenni veled a kapcsolatot. Tapasztaltad már valamelyiket?

Az angyali jeleket csöppet sem egyszerű megérteni, mert szimbolikusak, vagy olyan módon érkeznek, amiből egyáltalán nem egyértelmű, hogy az valójában üzenet. Amikor többször is felfigyelsz hasonló jelekre, érdemes elgondolkodnod, talán őrangyalod próbálja kapcsolatba lépni veled. Őrangyalod valójában mindenkor a közeledben tartózkodik, de nem dönthet helyetted, sőt addig nem is nagyon segíthet, amíg kifejezetten nem kéred meg rá. Beavatkozik a legszükségesebb esetekben, például érzékelheted angyalod jelenlétét, amikor balesettől óv meg. De milyen jelekkel próbál üzenni, amikor segíteni szeretne? Íme a hat legjellemzőbb.

1. jel, amit őrangyalod küld

Igen jellemző jel, amikor váratlanul rád hullik egy madártoll. Amikor ez történik, biztos lehetsz benne, hogy őrangyalod vigyáz rád, védelmez, és nagyon szeret téged.

2. jel, hogy őrangyalod kapcsolódni próbál veled

Amikor a megszokotthoz képest jobban figyelsz önmagadra, vagy valamin épp álmodozol, őrangyalod is egyszerűbben tud üzenni neked. Előfordulhat, hogy erős és furcsa, szokatlan érzés önti el a lelkedet, mintha lenne veled valaki. Nem tévedsz. Ő az.

3. jel, amikor őrangyalod üzen

Néha előfordul, hogy furcsa és megmagyarázhatatlan illatot érzel. Nem tudod, honnan jön ez a finom illat, de ott van az orrodban. Ez is egy újabb jele az angyali jelenlétnek.

őrangyal jelek kapcsolatba lép üzenet

Ezekből a jelekből tudhatod, hogy őrangyalod üzen neked (Thinkstockphotos)

4. jel, amit őrangyalod küld

Amikor kisbabát látsz mosolyodni, aki épp elfordítja tőled a fejét és látszólag a „semmibe tekint”, máris tudhatod, nem vagytok egyedül, az angyal épp a babával beszélget. A kicsik többsége ugyanis még látja az angyalokat.

5. jele őrangyalod jelenlétének

Az is őrangyalod üzenete, amikor valahol nagyon kellemes és lágy dallamok csendülnek fel. Szinte a semmiből hallod meg a gyönyörű zenéd, és aztán még sokáig hallod a füledben.

6. jel, amellyel őrangyalod üzen

Csillogó fényekkel is üzenhet őrangyalod. Váratlanul megcsillan valami a közeledben, kellemes érzéseket okozva. Talán azt gondolod, csak a szemed káprázott. Nem így történt, őrangyalod üzent éppen.

(via Parhlo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top