Horoszkóp

A Mérleg lélektani játszmája

A Mérleg típusú emberek megértéséhez tudnunk kell, hogy személyiségük kapcsolataikon keresztül érlelődik és gazdagodik. Ők általában kapcsolataikon keresztül vizsgálják önmagukat.

A Mérleg lélektana

Életük elengedhetetlen részét képezik a kapcsolataik, s nem is nagyon tudnak egyedül vagy magányosan létezni. Talán ha „kapcsolatfüggőségük” szempontjából nézzük problémáikat a döntési helyzetekkel, félelmüket a súrlódásoktól, akkor megértjük, hogy ezek mögött a tulajdonságok mögött az a félelem rejtőzhet, hogy elveszítik a számukra mindennél fontosabb elsődleges kapcsolataikat. Ezért nem mennek bele azokba a helyzetekbe, amikor másokkal kellene konfrontálódniuk.

A Mérleg lélektani játszmája

További kedvenc szokásuk, hogy úgy tüntetik fel a dolgokat, mintha minden a lehető legnagyobb rendben lenne, pedig a probléma és a feszültség ott dolgozik a felszín alatt. Úgy érzik, hogy kapcsolati problémáik „szégyellni” valók, s jobb nem is beszélni róluk, hiszen akkor talán olyan lesz, mintha nem is lennének. Pont ezért romolhatnak meg kapcsolataik: a konfliktusokat nem rendezik idejében, mire megbeszélnék őket a felek, akkora már késő lehet. 

A Mérleg archetípushoz intenzíven kötődő ember egyfajta „rózsaszín cukormázzᔠalakítja át az életét, s mindenki azt hiszi, hogy ő a legboldogabb ember a világon. Azonban ha a szóban forgó „rózsaszín cukormázat” megkapargatjuk egy kicsit, akkor ki tudja, hogy mi kerül a felszínre? Még nagyobb gond, hogy az ilyen típusú emberek még saját maguknak sem vallják be azt, hogy valami gond lehet az életükkel, hiszen akkor szembe kellene nézniük vele, ami egyáltalán nem kedvükre való feladat. 

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Itt a mai angyalkártya az angyalok üzeneteivel és tanácsaival
Napi kínai mantra – pozitív gondolatok mára.
Heti Mérleg-horoszkóp – Nézd meg, milyen lesz a heted!
Heti Mérleg-angyalhoroszkóp – Melyik angyallal dolgozz együtt a héten?
Hétvégi Mérleg szerelmi és bőséghoroszkóp – Mi vár rád a szerelemben és az anyagi ügyekben?
Havi Mérleg-horoszkóp – Megmutatjuk, milyen lesz a november!
A Mérleg jegy jellemzése –  Tudd meg milyenek a Mérlegek!
A Mérleg mint aszcendens – Kattints ide, és tudj meg mindent a Mérleg aszcendensű emberekről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top